Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar hayırlı cumalar

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03.2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:81.2
bu hafta kilo:80.6
fark: 600 gr
yüzde:%0.738
toplam fark:9.9
beden:42-44
spor:bu hafta yürüyemedim

maşallah makbule tebrik ederim canım

kahvaltı

1 muz peynir zeytin ceviz pastırma gün kurusu ve omega3

Aynı kilodayım... 100gram bile vermemişim! Çok moralim bozuldu. Reglim falan da yaklaşmadı. Haftaya tsh larıma baktırıcam. Acaba ilaç dozum mu az geliyor diye. Bıktım tartıda 80.4 görmekten. Kabusum oldu ya!

Umarım hepiniz çok güzel kilolar vermişsinizdir canlarım.

Canikom ben ne zaman Muratlara gidecek olsam "bi arkadaşlara" gidicez diyodum , sonra "ulan bu gizem nedir böyle , artık herşeyi ayan beyan yaziim" deyip "bi arkadaşların" kim olduklarını açıkladım.Bi de bu Muratlara gidince ben çok fazla yiyip şişmanlıyorum , o bakımdan da topikte iyi tanınan bi insan haline geldi Murat

Bozma canikom moralini , benim gibi almamışsın en azından

bozma moralini canım ya kilo almamışsın buda iyi

birdy nasılsın canım net çok agır bugün benim

Son düzenleme:
kg bıldırımı

rumuzapadiya
gecen hafta:74
bu hafta :72.4
fark:1.6
spor:yuruyus

kg veren vermeyen alan herkesı kutluyorum kendımız ıcın bırseyler yapma cabasındayız bu baslıgın altındayız bu bıle tebrık sebebı bence

KAYISININ FAYDALARI

-Beynin düzenli çalışmasını sağlar, stresi azaltır.

-Karaciğerin tahrip olan kısmının tamirini yapar.

-Kemiklerin çok daha düzgün ve sağlam olmasında önemli rol oynar.

-Kan yapımını artırarak,kansızlığa engel olur.

-Mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin meydana gelmesine engel olur, meydana gelmiş ülserlerin iyileşmesinde rol oynar.

-Böbreklerde taş teşekkülünü azaltır.

-Üreme sistemi üzerinde önemli rolü bulunup, cinsel gücü artırmaktadır.

-Kansere karşı koruyucu bir etkiye sahiptir.

-Dişlerin daha sağlam ve kuvvetli olmasında önemli rol oynar.

-Kalp kaslarını kuvvetlendirir ve daha düzenli çalışmasını sağlar. Klinik ölümündeki reanimasyon çalışmalarında kalbin cevap vermesinde etkili olur.

-Kayısının potasyumca zengin,sodyumca fakir ve A vitaminin öz maddesi karotence zengin olması insan beslenmesinde çok önemli boyutlar kazandırmaktadır.

Çok mutluyuuummmmmmmmmmmm :124::124::124::124::124::124:

Kilo bildirimim :

rumuz:cigdemklcsn
baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:72.5
geçen hafta kilo:66.00
bu hafta kilo:64.2
fark:---- 1.8 kg
yüzde:--- %2.72
toplam fark: - 8.3 kg
boy: 1.70
beden: 38-40

Beden ölçülerim

Göğüs:84
Bel :67
Kalça:99
Bacak:58

Kalça küçülmüş memeler küçülmüş bel incelmiş bacak geçen haftayla aynı :124::124::124::124::124:

tebrikler canım isteyince nasıl oluyormuş dimi böyle devam edersin inşallah

tebrikler canım isteyince nasıl oluyormuş dimi böyle devam edersin inşallah

Bu hafta kaçamak yapmadım

Bide kendimi hep şartlandırdım. Bugun şu kiloyla yatmam lazım bu kiloyla yatmam lazım diye

Valla bir de regl haftası içindeyim. Pazara ancak bitiyor regl

Haftaya da aynı taktiği uygulayacam spor da yapamadım bu hafta haftaya onu da ekledik mi tamam

Tatile 60 ile gitmem lazım

Dahaaa 1 ay kaldı işte nerdeyse

böyle devam edersein 1 ayda verirsin canım istediğin kilo ilede gidersin maşalllah diyeyimde

canım tbrk ederım ınanmak basarmanın yarısı

böyle devam edersein 1 ayda verirsin canım istediğin kilo ilede gidersin maşalllah diyeyimde

İnşallah veririm kardelenciiimm Böyle gidicem bundan sonra kaçamak yapsam da sabahları yapıcam. az minicik ısırıklar şeklinde bir de ben akşam yemeğimi 18:00 e çektim
akşam içtiğim ilacım için sabah erken kalkıp sabah 7 akşam 6 şeklinde içiyorum. Onların da etksi olmuştur muhakkak. Yani en geç 19:00 da yemek faslı kapanmış oluyor. Hiçbişey sürmüyorum ağzıma

canım ogunlerıne yogurt ve ayranıda eklersen kg verımıne cok faydalı oluyo ben bu hafta oyle yaptım fark ettı baya

Kısss bu ne azim , valla çok ama çok takdir ettim

baş.tarihi:5 mart 2013
baş.kilo:68.8
geçen hafta kilo:63.30
bu hafta kilo:63.0
.fark:---- 0.3 kg
.yüzde:--- 0.476
toplam fark: 5.8kg.
boy: 1.63
Spor yok
Ya okadar kacamaksiz gidiyorum 300 gr bana spor sart ya of of...

Aynen canım çok teşekkür ederim Bir de her gün tartılıyorum ya 200 gram bile gitse motivasyon oluyor bana
tebrik ederim Çiğdem cim :) Azmin zaferi diyorum sana..:)

benim de bu seker sorunu nedeniyle dikkatten dolayı bu hafta aldıklarımı verdim::)
guzel oldu..
sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…