bence de vücut şişmiştir canım ..haftaya gider..tabee kardeşinde kaçamak olmazsa:18::18:bu +800 ün hepsi kilo değildir biliyorum ama yinede almışımdır.haftasonu samsuna kardeşimin yanına gitcem kızlar görüşemiycez.kendinize iyi bakın.
günaydın datlum..çıkmak üzereyim..öpüldün
sağol canım..gönderirim size de ayıpsın
ah canım ahhh..sen 3 yaşındakiyle 13 yaş arasındaki farkı bir görsen o kuzucuğun hep 3 yaşında kalsın istersin
o kadar özlüyor ki insan o hallerini..ergenyuss kızım bunlarr...
tabii özür diliyor geliyor pişman oluyor ama çok dengesiz..diğer arkadaşların da dediği gibi konuşuyor sonra pişman oluyor sonra yine konuşuyorzor yanee
Birdyimmm ; canım nasılsın ? Ohhh gezmezler yapılmış , öküzler gibim yiyilmiş oh oh .Şu MURAT kimdir nedir ben mevzuyu bilemiyorum .Benim kutup ayumun adı da MURAT .Şu konuyu az özetleyiver zahmet olmazsa.Çatlarım yoksaCanlarım hepiniz günaydın ,
Sizleri çok ihmal ettim , vicdan azabından ölüyorum , hepinizi çok özledim , inşallah herkes sağlık&afiyettedir.
Bozcada tatilinde öküzler gibi yiyip-içtikten sonra geldim-geleli detoksa soktum kendimi.Bu akşam detokstan çıkıyorum çünkü yemeğe davetliyiz.Bilin bakalım kime ? Evet canlarım , bildiniz , tabii ki MuratlaraAynı zamanda fena halde reglim , kilo almış gözüküyorum , sanırım bu yüzden (yani umarım bu yüzdendir).Buna göre bu haftaki durumum :
rumuz:Birdy
baş.tarihi:----
baş.kilo:43
geçen hafta kilo:44.4
bu hafta kilo:44.8
fark:+0.4 kg
yüzde: + %0.9
toplam fark: +1.4
beden:34
spor: Sadece dün yogaya gittim.Başkaca bir zipor yapamadım
Liste bu hafta kimde bakamadım.Kolay gelsin diyorum , herkese de güzel tartılar diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?