- 28 Ocak 2013
- 8.597
- 18.710
- 448
- 33
mıhtarınız olaraktan sıkı yönetim ilan ediyorum uleyyynnn ...cumaya kaa 0000 kaçamak okaaaaa
Makbuşum günaydın. Naber? Sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? İnşallah umduğundan da iyi gelir sonuçlar.
kızlar yaklaşık 1 saat önce gümm diye bir sesle bina sallandı..korktum..komşular da ben de balkona fırladık..burada merkez 3 büyüklüğünde depremmiş ..merkez burası olunca bu kadar küçük de olsa hissediyor demek insan Allah korusun kızım okuldan gelince o da hissedince baktım nete..onlar da bayaa korkmuş..
kızlar yaklaşık 1 saat önce gümm diye bir sesle bina sallandı..korktum..komşular da ben de balkona fırladık..burada merkez 3 büyüklüğünde depremmiş ..merkez burası olunca bu kadar küçük de olsa hissediyor demek insan Allah korusun kızım okuldan gelince o da hissedince baktım nete..onlar da bayaa korkmuş..
suyu iyi geliyorsa, kendisi de iyi gelir heralde maydonozun :44::44: olsun devam et, o siskinligi söktürür insallah.. baska ne varki idrar söktürücü etkisi olan??
Deprem miiiiğğğ :83::83::83::83::83: Allahım depremle sınamsın inşallah. Çok korkuyorum çok :18::18::18::18: Canım dikkat edin. Üstünü falan düzgün giy kız. artçi martçi olabilir ki büyük depremler 3-4 defa artçi ile gelir :18: Ben çok büyük depremler atlattım. Bide boynunuzda hakem düdükleri varya onlardan olsun :18::18: En azından baş ucun alıp koy çocukların ve senin. Önlem alın kız nolurKüçük depremmiş ama olsun. Depremin her türlüsü korkutucu :18:
Ben regl oldum bu arada onu haber vermiştir depremDemiştim sana gümmmm diye ses çıkabilir diye
Valla regl oluverdim şimdi kız
İyi doydum ya bugun kahvaltım lezizdi
hadi cümleten gecmis olsun
Sersum geçmiş olsun canım allahim korusun
sağol canımçok geçmiş olsun arkadaşım.allah korusun
sağol canım..amiinDeprem miiiiğğğ :83::83::83::83::83: Allahım depremle sınamsın inşallah. Çok korkuyorum çok :18::18::18::18: Canım dikkat edin. Üstünü falan düzgün giy kız. artçi martçi olabilir ki büyük depremler 3-4 defa artçi ile gelir :18: Ben çok büyük depremler atlattım. Bide boynunuzda hakem düdükleri varya onlardan olsun :18::18: En azından baş ucun alıp koy çocukların ve senin. Önlem alın kız nolurKüçük depremmiş ama olsun. Depremin her türlüsü korkutucu :18:
Ben regl oldum bu arada onu haber vermiştir depremDemiştim sana gümmmm diye ses çıkabilir diye
:
Ayy kızlar o kaaa yürüdüm ki bugün tam 2,5 saat.Ayrıca Kocişim de söz verdi akşamları da yürüycez bundan böyle:))))
sağol canım..sersum geçmiş olsun canım...
güle güle kolay gelsin sana bende çıkıyorum akşama gelirim
sağol regişim..tatlim gecmis olsun, zaten millet diken üstünde yasiyor, normalden de cok korkmussundur kesindikkat edin kendinize...
evet canim haklisin o konuda...
?
MIHTARIM
BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN KIS ALLAH BÜYÜĞÜNÜ GÖSTERMESİN
:
Canım çok geçmiş olsun.....
öğlenki menüm:az et sote,kurufasülye,yoğurt,1 avuç fındık
akşam:semizotu yıkadım.sarımsaklı yoğurtlu semizotu salatası yerimakşamları hafif yemem lazım artık çok kaçamak oldu geçen hafta
bravoss canım..yağmurlar dinerse biz de yürüycezz
30 dk sonra ki 2. öğünüm( lakin eşime ve kızıma kızarttığım patateslerin 30 dk sı var...)
actifrayde 5-6 köfte
2 kaşık kadar tavuk sote
yoğurt
bol roka ve maydanoz
sağol canım..amiinbizimkiler de gölcük depremini atlattılar..çok korkunç Allah birdaha göstermesin..insan korkuyor haklısın..hazırlıklı olmak lazım
one gümlemeydi öyle..nası patladı kıss seninki..alamm yareppim..alemsin
Öyle gümletirim işte
Bende atlattım işte onuuuuuu hem 17 ağustos hem 12 kasım depremlerini yerlerinde yaşadım ondan çok tırsarım. :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?