Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

mıhtarınız olaraktan sıkı yönetim ilan ediyorum uleyyynnn...cumaya kaa 0000 kaçamak okaaaaa

MIHTARIM

BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN KIS ALLAH BÜYÜĞÜNÜ GÖSTERMESİN
Makbuşum günaydın. Naber? Sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor? İnşallah umduğundan da iyi gelir sonuçlar.

inşallah canım inşallah 10 güne filan açılanır herhalde ösym hızlı bu sne bakalım

çok geçmiş olsun arkadaşım.allah korusun

Deprem miiiiğğğ :83::83::83::83::83: Allahım depremle sınamsın inşallah. Çok korkuyorum çok :18::18::18::18: Canım dikkat edin. Üstünü falan düzgün giy kız. artçi martçi olabilir ki büyük depremler 3-4 defa artçi ile gelir :18: Ben çok büyük depremler atlattım. Bide boynunuzda hakem düdükleri varya onlardan olsun :18::18: En azından baş ucun alıp koy çocukların ve senin. Önlem alın kız nolur Küçük depremmiş ama olsun. Depremin her türlüsü korkutucu :18:

Ben regl oldum bu arada onu haber vermiştir deprem Demiştim sana gümmmm diye ses çıkabilir diye

suyu iyi geliyorsa, kendisi de iyi gelir heralde maydonozun :44::44: olsun devam et, o siskinligi söktürür insallah.. baska ne varki idrar söktürücü etkisi olan??

Valla regl oluverdim şimdi kız

İyi doydum ya bugun kahvaltım lezizdi

hadi cümleten gecmis olsun

Canım çok geçmiş olsun.....

Ayy kızlar o kaaa yürüdüm ki bugün tam 2,5 saat.Ayrıca Kocişim de söz verdi akşamları da yürüycez bundan böyle:))))

Sersum geçmiş olsun canım allahim korusun
sağol canım amin
çok geçmiş olsun arkadaşım.allah korusun
sağol canımamin
sağol canım..amiinbizimkiler de gölcük depremini atlattılar..çok korkunç Allah birdaha göstermesin..insan korkuyor haklısın..hazırlıklı olmak lazım

one gümlemeydi öyle..nası patladı kıss seninki..alamm yareppim..alemsin

Ayy kızlar o kaaa yürüdüm ki bugün tam 2,5 saat.Ayrıca Kocişim de söz verdi akşamları da yürüycez bundan böyle:))))

bravoss canım..yağmurlar dinerse biz de yürüycezz

öğlenki menüm:az et sote,kurufasülye,yoğurt,1 avuç fındık

akşam:semizotu yıkadım.sarımsaklı yoğurtlu semizotu salatası yerimakşamları hafif yemem lazım artık çok kaçamak oldu geçen hafta

sersum geçmiş olsun canım...
sağol canım..
güle güle kolay gelsin sana bende çıkıyorum akşama gelirim

tatlim gecmis olsun, zaten millet diken üstünde yasiyor, normalden de cok korkmussundur kesin dikkat edin kendinize...

evet canim haklisin o konuda...

?
sağol regişim..
MIHTARIM

BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN KIS ALLAH BÜYÜĞÜNÜ GÖSTERMESİN
:

amin makbuşum...

Canım çok geçmiş olsun.....

sağol bebişimm

bayılırım semizotuna..akşamları hafif yiyince kesin veriliyo..afiyet olsun.

30 dk sonra ki 2. öğünüm( lakin eşime ve kızıma kızarttığım patateslerin 30 dk sı var...)

actifrayde 5-6 köfte
2 kaşık kadar tavuk sote
yoğurt
bol roka ve maydanoz

Son düzenleme:
bugün yediklerimi yazayım

sabah
1 yumurtadan peynirli omlet
pastırma
domates
salatalık
zeytin
kiraz

2.öğün:
3 küçük karnıyarık
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt

Öyle gümletirim işte

Bende atlattım işte onuuuuuu hem 17 ağustos hem 12 kasım depremlerini yerlerinde yaşadım ondan çok tırsarım. :18::18::18:

Öyle gümletirim işte

Bende atlattım işte onuuuuuu hem 17 ağustos hem 12 kasım depremlerini yerlerinde yaşadım ondan çok tırsarım. :18::18::18:

Sanada gecmis olsun. Allah hicbirimizi gercekten depremlerle sinmasin. Bende depremden cok korkarim,

Buarada bende bugun regl oldum. Ama istahim hala bitmedi. Yine kacamak yaptim
18.00 aksam yemegim
1 tavuk but
1kk peynir
1 kase yogurt kuru
1 minik dilim borek
3kk helva
1 parca cikolata
birkac findik

yaklasik 2 haftadir surekli kacamak yapiyorum nasil toparlicam bilmiyorum, cok canim sikiliyor.
Sabah azda yemedim:44::44:
Ne oluyor bana bilmiyorum. Gercekten kacamak baslayinca arkasi geliyor.

sabah klasik kahvaltı
2. öğün
mantarlı tavuk sote 3 -4 kaşık kısır bitti sonunda bu kısır

kızlar yaa kaçamakları banada bulaştırdınız
pazar günü sabah kahvaltısına gittik anneler günü süprüzi
tam süpriz oldu
sıcak yufka+
kaşarlı bazlama+
diğerleri malum şeyler
bide mişek yedim tam oldu
bırakta akşam leptin çalışsın olurmu ya
bir kere kaçamak oldu diye devam ettim
gelsin meyveler patlamış mısır derken leptin de gitti dostlar
valla topik bir an önce kendine gelsin yavvvv
pazrtesi bomba gibi başladım onuda sayayım
sabah
2 yumurta peynir zeytin fındık domates yeşil çay
öğlen
sakatat yoğurt fındık çay
akşam
3 kaşık bulgur pilavı 4 parça pirzola
ayran
spor=çarşı pazar dolaşmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…