tamam ama zaten adettim bugün abdest alacağım.
yarın bende başlamış olurum Allahın izniyle.tekrar iletişime geçerim sizinle.
Şimdi gördüm canım tamam oraya ekleyin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin.. Duandan faydalanmak isterim. Eğer uyarsa 3-5 dahi olsada benim sayımdan vermek isterim. Ben daha başlardayım nasılsa.. Malum kimin duası kabul olunur bilinmez ..
Selam ve dua ile ..
2 liste var sanirim sitede.
Elbette okurum kardesim 😊
2 liste var sanirim sitede.
Elbette okurum kardesim 😊
Yok tatlım bir liste var , şuan dior için okunuyor zaten, Bittikçe diğer kişiye geçiyoruz. Okuyanlar oldukça da listeyi güncelliyorum durum kontrolü yapabilmek için
Kuzum arkadas diorun listeden once benim sifirlanmamis dua listem varya onla karistiriyor olabilir. Ben kalan yedinoktabesin duasini da okuyup bugun rabbimin izniyle duasini yapicam. Berriemde bitirmis galiba. Sifirlanmis kabul edebilirsin canim.Herkesten Allah razi olsun. Rabbim saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese biz de icinde.
Diorun duasini da yarina kadar bitirmis olurum insallah. Donerim tamam edince.
1. perican55 -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
2. ilknur46 -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
3. Tolin -> 202 okunacak
4. ademelmas33 -> 202 okunacak
5. yedinoktabes -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
6. Hellowomen -> 202 okunacak
7. Kelebekcim - > 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
8. Nara87 -> 202 okunacak
9. DeryaDeniz28 -> 202 okunacak
10. MissCherryBlossom -> 202 okunacak
11. ysmn1096 -> 202 okunacak
12. İnzar -> 202 okunacak
13. nutellanutella -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
14. kocamlaben -> 202 okunacak
15. dior34 -> 202 okunacak
16. Thalix -> 202 okunacak
17. DoLmA -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
18. tanemmmmm -> 202 okunacak
19. berirem -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
20. .privet37 -> 202 okunacak
21. melekkegemen1 -> 202 okunacak , 202 okundu BİTTİ
22. eymen4545 -> 202 okunacak
Duam baslamis okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun .. Rabbim hepinizin gönlünce versin inşa.
Duam ise; yarın tüp bebek tedavisi için Dr ye gidiyorum. Allah hakkımdan hayırlısını versin, dünya muradımı istiyorum hayırlısı ise.. Iki cihanda yüzümün akı olacak evlat istiyorum .. Bulunduğum yerde çok yalnızım ailem yanımda değil çünkü. Herşeyim olacak, bana şenlik olacak sağlıklı , hayırlı evlat/lar istiyorum..
Rabbim hepinizinde gönlünüzden geçenleri hayırlı ise en yakın zamanda yaşamayı nasip etsin..
Selam ve dua ile ..
Düzenli bildirimde bulunmayan arkadaşlar lütfen düzenli bildirimde bulunun !! Okumaları en geç 3 günde bitirelim lütfen.
Okuma başlangıç : 2 Ağustos Cumartesi - Bitiş : 5 Ağustos Salı
Kızlar okuyanlardan Allah razı olsun, umarım duamı yaşamamda vesile olursunuz..bu arada isim ile dua edecek arkadaşlar için adım ise; Didem...
Selam ve dua ile ..
Pericim netime kavustum memleketimdeyim sana haber veremedim yolculuk filan girdi araya
arkadasimizin ismi nedir özelden yazarmisin 100 tane bu gece 100 tane yarin okuycam da
Kizlar bende katilmak isterim
kızlar bende varım
Kizlar ben de varim.beni unutmayin :)
Bu saate kadar is toplantisindaydim Peircan cim, ben de varim
Ben 140 tane okudum
Canim 170 okudum ozleme niyetledim. Pazartesine kadar giremiyorum. Haberin ola:))
Mischerry arkadasımın 14 tanesını okudum. 170 i de bu aksam bitiriyorum Allahın izniyle
Canım bende okudum bitti rabbim kabul etsin arkadaşımızın niyetini inşallah
Canim bende kaptirmisim 190 tane okudum.okumayan arkafasin yerine 20 okudum say istersen.ozlem arkadasimizin dilegini rabbim kabul eder insallah..herkese iyi aksamlar..
arkadaşlar dior ( didem) ' un okuması için yarın son gün sizlerden haberdar olmadığım için hatırlatmak istedim.
Ademelmas :
Tolin :
Nara :
Cherry :
Deryadeniz :
Kocamlaben :
Tanem :
Ysmn :
Privet :
Yok tatlım bir liste var , şuan dior için okunuyor zaten, Bittikçe diğer kişiye geçiyoruz. Okuyanlar oldukça da listeyi güncelliyorum durum kontrolü yapabilmek için
Arkadaşlar Dior ( Didem) ' un okuması için yarın son gün sizlerden haberdar olmadığım için hatırlatmak istedim.
ADEMELMAS :
TOLİN :
NARA :
CHERRY :
DERYADENİZ :
KOCAMLABEN :
TANEM :
YSMN :
PRİVET :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?