Selamün Aleyküm arkadaşlar,
@cameliee Allah bir önceki arkadaşımında niyetini duasını kabul etsin inşAllah. Ben bugün girdim eğer bitmemişse o arkadaşın listesi bitsin die kumbaramdaki okumaları eklicektim ama şükür herkes okumuş ve bitmiş. Gönlüne ikilik düşürmez inşAllah o arkadaşta k.bakmasın ben elimden geldikçe vaktinde okumaya çalışıyorum bitirincede kumbara yapıyorum yeni listeye kadar. Öyle sorun olunca arkadaşta öle kırılınca üzüldüm açıkcası hakkını helal et arkadaşım bana. Benden yana hak varsa helal olsun.
Yeni arkadaşında 193 okumasını bitirdim. Allah niyetini duasını kabul etsin Mervecim.
RAbbim istediğin gibi bir eş ve yuva kurmak nasip eder inşAllah :)
Listede kendimi kızarttım ben bilginiz olsun
Bacı sayıyı eksik dağıtmışım kişi sıralamasında arada olmayanlar olmuş. Esasında 21 kişiyken 24 kişi görünüyorduko yüzden sayımız 222 oldu
Senin 29 kaldı gülüm. okunması gereken 222 sen 193 okudun zaten kaldı 29toplam kaç eksik var canım ben şimdi hemen okuyabilirim müsaitim.
Senin 29 kaldı gülüm. okunması gereken 222 sen 193 okudun zaten kaldı 29
Arkadaşlar ikinci tura benide ekleyin bende tekrar katılmak istiyorum
Pericim tel. Numarani kaybettimozel mesaj da atmayi bulamadim yani yeni tel.i kullanmakta zorlaniyorum;(( bana yszar mosin ozelden optumm
Arkadaşlar bende katılmak istiyorum
Ya canım dua konusunda aslında bu sayfaya bir anket eklemek istiyordum çoğunluk neyi istiyorsa onu okuyalım diyorum ama malesef anket ekleme işini bulamadım. Olmadı yeni sayfa açıp oraya ekleyeceğim anket.bende devam edecegım..tefrıcıyemı okuyacagız başka bır duamı...
tamam canım nasıl dersenız ben varım ne okursanız banada haber verırsen sevınırım....Ya canım dua konusunda aslında bu sayfaya bir anket eklemek istiyordum çoğunluk neyi istiyorsa onu okuyalım diyorum ama malesef anket ekleme işini bulamadım. Olmadı yeni sayfa açıp oraya ekleyeceğim anket.
Tamam kuzum yeni sayfa açıp oraya anket eklerim çoğunluğun istediğini eklerim ve okumalarımıza ordan devam ederiztamam canım nasıl dersenız ben varım ne okursanız banada haber verırsen sevınırım....
tamam canım allahım dualarımızı kabul eder inş.Tamam kuzum yeni sayfa açıp oraya anket eklerim çoğunluğun istediğini eklerim ve okumalarımıza ordan devam ederiz
Tamam kuzum yeni sayfa açıp oraya anket eklerim çoğunluğun istediğini eklerim ve okumalarımıza ordan devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?