Okudum bende allah gonlundekini nasip etsin inş....
Melekegemen arkadaşımızın niyetine 185 birti Allah kabul etsin inşallah
Canim 185 adet okudum duasini bulamadim yalniz..rica etsem atabilir misin?
Okudum, Allah kabul etsin .
Okuyup bitirdim. Allah kabul etsin.
ben 185 adet okudum canim..
ben katılırım hangısı olursa 2 listeyede katılırm ben..kışın daha düzenli okuyorum ben inş...
canım ben okudum bitti allah kabul etsin arkadaş duasını yazınca duasını da yaparım inşallah
Okudum canım. Duasını da yazarsa inşallah duasını da ederim.
meraba arkadaslar bebegim icin yaptiginiz guzel yorumlara ve duama amin dediginiz icin hepinize cok tesekur ederim..aramizda bir hamile daha var Allah ona da saglikla bebegine kavusmayi nasip eder insallah ve isteyip de olmayan arkadaslarimiza da evlat kokusunu duymayi nasip etsin..amin...ve tabi bekar arkadaslarimizda once hayat arkadaslarina sonra da bebislerine kavusurlar insallah..herkese tekrar tesekkurler..
185 tane bitti rabbim kabul etsin. Melekegemen arkadasin gonlundeku dilek icinn niyetledim Allahim kismet etsin.
Canim bende 3 aydir stresini yasiyorum ne zormus diye bu is. Insallah hepimize bu duygu nasip olur. Sizlerede saglikla bie avazda dunyaya getirmeyi koklamayi nasip eder Rabbim. Amin.
canım yeni listenin bitiş tarihinde bir hata olmuş bir tekrar bak istersen.
Ayrıca ben iki listeyi aynı anda yürütemeyebilirim artık ağrılar fln oluyor ayrıca giderek ağırlaşcam da tek bir listeye devam edebilirim. Sizler tefriciye derseniz tefriciye ihlas dersenizde ihlas bnm için farketmez. İkisini aynı anda yapamam ama tek bir listede yine sizlerle olmak istiyorum Allah izin veriri güç kuvvet verirse :)
kizlar egc yazdigim icin kusura bakmayin ben de okuyup bitirdim.allah kabul etsin
Bu saate kadar is toplantisindaydim Peircan cim, ben de varim
Canım listede okudu görünüyorum bittirdim gene haber vermek istedimCanım okuyamayan arkadaşlarımız var yarına sarkacak zaten
9. MissCherryBlossom ->Arkadaşlar eymen için yeni listemiz hazır Allah kabul etsin
O arkadaş okuo demi yoksa 185 eksik oluo9. MissCherryBlossom ->
canım arkadaşın karşılığına bir sayı belirtmedin mi unuttun mu :)
böle hep hata buluomuş gibi oluyorum inanki bilerek değil denk geliyor yanlış anlama beni nolur olur mu
O arkadaş okuo demi yoksa 185 eksik oluo
Euzu Billahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmenirracim1. perican55 -> 185 okunacak
2. ilknur46 -> 185 okunacak
3. tolin -> 185 okunacak
4. yedinoktabes -> 185 okunacak
5. Hellowomen -> 185 okunacak
6. Kelebekcim - > 185 okunacak
7. Nara87 -> 185 okunacak
8. DeryaDeniz28 -> 185 okunacak
9. MissCherryBlossom ->
10 ysmn1096 -> 185 okunacak
11. İnzar -> 185 okunacak
12. nutellanutella -> 185 okunacak
13. kocamlaben -> 185 okunacak
14. dior34 -> 185 okunacak
15. Thalix -> 185 okunacak
16. DoLmA -> 185 okunacak
17. tanemmmmm -> 185 okunacak
18. berirem -> 185 okunacak
19. .privet37 -> 185 okunacak
20. melekkegemen1 -> 185 okunacak
21. eymen4545 -> 189 okunacak
22. gupse3232 -> 185 okunacak
23. cameliee -> 185 okunacak
24. . tiramisu -> 185 okunacak
25. azranus_12 -> Bir süre yok sayısını eşit paylaştırdım
Düzenli bildirimde bulunmayan arkadaşlar lütfen düzenli bildirimde bulunun !! Okumaları en geç 3 günde bitirelim lütfen.
Arkadaşlar eymen4545 arkadaşımız için okuyoruz duasını öğrendiğimde ekleyeceğim. Allah kabul etsin
Okuma başlangıç : 4 Eylül Çarşamba - Bitiş : 7 Eylül Cumartesi
9. MissCherryBlossom ->
canım arkadaşın karşılığına bir sayı belirtmedin mi unuttun mu :)
böle hep hata buluomuş gibi oluyorum inanki bilerek değil denk geliyor yanlış anlama beni nolur olur mu
Evet canım okuyor sayısını eklemeyi unutmuşum sadeceO arkadaş okuo demi yoksa 185 eksik oluo
Arkadaşlar yeni listemize başladık ama bir önceki liste olan Aynur'un okumasında Azranustan kalma tefriciyelerimiz var. Rica etsem el birliğiyle okuyabilir miyiz ?
Herkes 20 adet okusa ayımız tamamlanır ve maximum 15 dakikanızı alır. Desteğinizi bekliyorum
Inzar = 40
perican55 = 20
Kalan = 125
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?