- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.601
Canım gerilmeyin kütfen sende cok ugrastin bizim yerimize hakkini helal et Hem dua ettik birbirimize hem iyi arkadaslar bulduk..Sen,belgin,mine allah herkezten razi olsun....Benim kalemero icin 2 tane okicam bugun geç kaldi ama firsat bulamadim hic..BURDA KAÇ KİŞİ BÖYLE AKSATMALAR BEKLETMELER YÜZÜNDEN ÇIKTI EĞER HOŞGÖRÜDEN SABIRDAN BAHSEDENLER KUL HAKKINI ZERRE KADAR BİLİYORLARSA O KAÇIRDIKLARINIZDAN HELLLLIK ISTEYIN
Tamam canım katılırım burdan mı Devam ediyoruz. Belgin için 2 tane yasin okudum gönderdim canım..yazdım canım yeni listeye katılacak mısın dua kardeşliği yapıcam
Sen nerdesin kuzum niye gelmedin kac gundur bosver sen gerilimiCanım gerilmeyin kütfen sende cok ugrastin bizim yerimize hakkini helal et Hem dua ettik birbirimize hem iyi arkadaslar bulduk..Sen,belgin,mine allah herkezten razi olsun....Benim kalemero icin 2 tane okicam bugun geç kaldi ama firsat bulamadim hic..
Yok baska yeni sayfa acicaz insallah saglm 7 kisi olsak iyi olurTamam canım katılırım burdan mı Devam ediyoruz. Belgin için 2 tane yasin okudum gönderdim canım..
Bu arada cnm yeni listeme seni de yaziyorum itiraz istememCanım gerilmeyin kütfen sende cok ugrastin bizim yerimize hakkini helal et Hem dua ettik birbirimize hem iyi arkadaslar bulduk..Sen,belgin,mine allah herkezten razi olsun....Benim kalemero icin 2 tane okicam bugun geç kaldi ama firsat bulamadim hic..
Tamam canım olur başka sayfadan devam edelim.Yok baska yeni sayfa acicaz insallah saglm 7 kisi olsak iyi olur
tamam canım zaten hep okuyanlar belli onlarla olursa sıkıntı yasamayız güzel olur hemde..Bu arada cnm yeni listeme seni de yaziyorum itiraz istemem
Orda boyle sayi olmuycak kim ne okursa ne kadar okursa y d nasil istersek bu liste oyle baslamisti devam etmistik
Ewet sikinti yasamayiz sanirim yine mazereti olan okuyamayan olacaktir soylendikten sonra hicbir sorun olmaz ya latife basladim ben ayri namaz kilmadim yatsidan sonra niyet edip basladim ama kayinvalidemlerdeyim burda okyup bitiremem sanirimtamam canım zaten hep okuyanlar belli onlarla olursa sıkıntı yasamayız güzel olur hemde..
Canimcim ben bugun kendi yasinlerimi okudum 2 tanede fazla okudum eger berirwm icin okumadiysan yerine sayalimmiewet cnm berirem için 2 de o bende bugun temızlenıyım diğer 2 yi okuyum BELGİNİ BİTİRELİM BUGÜN
Ben devam ederim Yüce Rabbim in izniyle.
Allah razi olsun.blgsdr ben okuudm arkadaşım 2 taneyi
Beririm icin okulum okuyacak galiba benim iki fazlayi senin okutacagina sayabiliriz.sen 1mi 2 mi okuyacaktinCanimcim ben bugun kendi yasinlerimi okudum 2 tanede fazla okudum eger berirwm icin okumadiysan yerine sayalimmi
Tamam cnm seninki bitti sen de okuduysan benim 1i anneme okuttum ben bugun temizlendim tum namazlari kildim wcye gittim bi baktim bozulmus abdestimBeririm icin okulum okuyacak galiba benim iki fazlayi senin okutacagina sayabiliriz.sen 1mi 2 mi okuyacaktin
Canım berirem in yerine.okudum ben 2 tane.Beririm icin okulum okuyacak galiba benim iki fazlayi senin okutacagina sayabiliriz.sen 1mi 2 mi okuyacaktin
Allah razi olsun senden cnm benimCanım berirem için okudum ben 2 tane. .
Ne demek canım.asıl senden razı olsun o kadar zaman ayırıp listecyaptığın için. ALLAH IM gönlünün muradını versin.Allah razi olsun senden cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?