- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.321
ALLAH RAZI OLSUN CANIM.gulucuk için 2 yasin okudum...1 tanede fazladan okudum okumayan olursa ona sayarsınız
ALLAH RAZI OLSUN CANIM.gulucuk için 2 tane yasin okudum.gulucuk YÜCE RABBİM dualarını kabul etsin
canım sei okadar ii anlıorum kiAmin cnm oyle bi yaniyoki icim oyle bi imtihanki cok zor okulda ark var 19 haftalik hamile kahkalarla boguluyor oyle mutlu ki rabbim bozmasin ama benim icim ciz ediyo kiskanma diyirum duyma diyorum olmuyo
Amin cnm benim insallah o gunler yakindircanım sei okadar ii anlıorum ki(( bende okulda hamilelik maceralarını anlatanlara vede doktor senn çocuğun olmaz demişte iki tane olmuş diyenlere,,, kazala olmuş diye konuşmalar yapılınca okadar kötü oluom kiii.... ama rabbim inş. bizede nasip etcek inş...
okudum allahım hayırlı evlatlar nasıp etsın inş...(banada inş.)1. adrenalin85 ....................... 2
2. miskamber..........................yok
3. eymen4545 ..........................2
4. Debusi ................................3 .....okundu
5. berirem...............................3
6. okulum................................2........okundu
7.asmunikal...............................1
8. tuncer82..............................2
9 . berree ..............................2
10. kitapseverim ......................3
11. BabamIn_KIzIyIm..................3
12. dior34................................2
13. loyalty88 ............................2
14. esma73................................2(kedisi icin de 2 okuyacak )
15. gulucukgs............................6
16.kalemero..............................2
17.esmaonur01..........................mazeretli
18. blgsdr..................................2......okundu
19. katre584..............................2
TOPLAM...................................................41
yeni liste bu...GULUCUKGS için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin...(ARKADASIMIZA HAYIRLI BIR EVLAT DILIYORUZ ) Şimdiden herkese teşekkürler..
2 tana okudumgülücüks için tane okudum rabbim duasını kabuletsin.
ay ay ağzın bal yesin..... bende her rüya gördüğümde ağlayarak yada başıma ağrı girerek uyanırdım. bugün mutlu kalktım. erken kalkmak bile koymadı bana.Hemen tabir edeyim cnm ilk tabir olundugu gibi cikar ruya
Araba sizin evlilik hayatiniz cok konforlu degil cunku bir elin yagda bir elin balda degil binip baska bir yere gitmeniz ortam degistireceginize orada mutlu olmaniz ise bu degisikligin size huzur getirecegine isaret goldeki baliklar ise bereket hani korkuyorsunuz ya hic de korktugunuz gibi 500 liraya talim yasamayacaksiniz esinin maasi bile artabilir balik ayrica anne karnimda suyun icindeki bebek hayirlisiyla evladiniz da olacak
Bebisim baska kimseye anlatma ve yorumlatma boyle ciksin
Hayirlisiyla hayallerin olacak cnm benimay ay ağzın bal yesin..... bende her rüya gördüğümde ağlayarak yada başıma ağrı girerek uyanırdım. bugün mutlu kalktım. erken kalkmak bile koymadı bana.
amin allah kabul etsin.allah razı olsungulucukgs arkadaşımız için 3 adet yasin okudum. Allah'ım kabul etsin.
Hayrolsun insallah canim..hayalleri olmasa insan yaşayamazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?