Yeni Listemiz Bugün Baslicağız 17..02.2014 19.02. 24.00 Kadar
Herkes Okumaya Basladigini Haber Vericek
Başlarken 21 Kere Estagfirullah El Azim ve Etubu İleyh
1 Defa Euzu Besmele
Niyetimiz:Basta Touch arkadasımızın ve diğer okuyan bütün arkadslarimizin hayırlı niyetlerini,dualarımızı hayirlisiyla kabul et Yarabbi...
Touch icin Okuma Listemiz
nazliesma 744
touch 740
elanur 740
goalk 740
ececimx 740
Turkuaz 740
Herkes Okumayi Bitirdigi bilgisini Haber Vericek
Allah Kabul etsin INS cnmCnm Rabbim Ne duan dilegin varsa hayirlisiyla Kabul etsin INS ..
kızlar bana biraz yardım edin nolur daha başlayamadım burdakinedaha öncede belirtmiştim işyerinden bi arkadaşım da salat-ı tefriciye başlamış kaç gündür okuyoruz okuyoruz bitiremedik bana kalan 300 tane burdada 740 tane var yarın 12'ye kadar 1040 tane bitirmem lazım bu durumda yani nerdeyse imkansız nolur benim burda okuyacağım 740 taneden biraz alın
kızlar ben 300 okudum ınsallah ayrına 440 okur bitiriirm bnde cok yogunum bu sefer... ama ne olur benim 4444 ü de bitirelim... iş yogunlugundan dolayı gunduz gıremıyebiliyorum... bitiremeyecek gıbı olursak yukarıda bana güvenin diyip aramıza katılmak istiyor o arkadaslarımızdan yardım alırız eğer isterlerse.... insallah bitiririz Allahım
merhaba arkadaşlar benide alın aranıza çok ihtiyacım var tek başıma okumaya başladım ama yetiştiremiyorum yardım eden birileri fakat olmuyor işte sürekli girebiliyorum ve duayı da sürekli okuyabiliyorum sıkıntı olmaz merak etmeyin :)söz veriyorum kalemero ne yaptı acaba diye sormayacaksınız :)
sanırım burda bir gruplaşma var aranızda olmak istediğimi söyledim fakat cevap veren dahi olmamış
cnm ben 300 taneni aldım şimdilik... 440 kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?