benim sözlüm oğlak burcu .. çok seviyor ve seviliyorum bundan eminim.
Çokta sadık benim için çok çabalıyor 4 yıl oldu çoğu saçma huyunu değiştirdi düzeldi bu huyu kaldı yardımcı ol diyor ama inadına beni tetikliyor.Biraz odun ama bunu doğal karşılıyorum.Bizim aramızdaki tek ve hep devam eden sorun başka kızlara bakması .Tamam biri güzeldi baktın kafanı çevirdin başkasıda güzel onada baktın çevirdin başkası da güzel o da güzel bu da güzel yani hepside mi güzel ..!!! Ben fazlasıyla güzel bi bayanım o da bunun farkında herkeste farkında ama niye bakıyor bi baktı bidaha niye kalçası göğsü bilmemnesi yani inanın bıktım.En son olarakta bi akraba düğünleri vardı annesini bıraktı ve benim yanıma geldi bu güzel bi fedakarlık benle olmayı seçti ama daha gelir gelmez bana dediki neymiş orda kızlar varmış köşeden görmüş çok güzellermiş ama o ona rağmen yanıma gelmiş imalı imalı bende kıyameti kopardım evet büyüttüm farkındayım ama sinir olduğumu ve çok üzüldüğümü bile bile neden hep bi karı kız muhabbeti neymiş bana şaka yapamıcakmış mı bi kızı gördümü gösterip şaka yapamıcakmış mı..kardeşim başka şaka konusu mu kalmadı da hep karı kız miğdem bulandı artık hemcinslerimden tiksiniyorum kalbim parça parça batıo artık ..üzülüyorum kıskanıyorum bunu bile bile inadına yapıyor..ben mi kuruntuluyum neyim yardımcı olun ya bıktım sinir hastası oldum deliricem