• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep başka kızlar

İnşallah sizde çözersiniz bu sorunu. Yani insanın sevdiği adamla böyle bi sorun yaşaması çok kötü.
evet çünkü iş ciddi o yüzden bu kadar paralanıyorum ya..çözmeden evlenmek istemediğimi söyledim .ilerde evlenipte üzülmektense

evet çünkü iş ciddi o yüzden bu kadar paralanıyorum ya..çözmeden evlenmek istemediğimi söyledim .ilerde evlenipte üzülmektense

Kesinlikle, şu aşamada evlenmemelisin. İnsan eşine sonsuz güvenmek ister. Sen eşini dışarı gönderdiğinde acaba kimlere baktı, kimler hoşuna gitti, kimleri beğendi diye kuşkularla yaşayacaksın. Bu konudaki tavrını çok net belli et ve asla taviz verme.

Kesinlikle, şu aşamada evlenmemelisin. İnsan eşine sonsuz güvenmek ister. Sen eşini dışarı gönderdiğinde acaba kimlere baktı, kimler hoşuna gitti, kimleri beğendi diye kuşkularla yaşayacaksın. Bu konudaki tavrını çok net belli et ve asla taviz verme.
evet ..ben dedim ki ona bakıyorum ama yanımda sen varsn diyosun da..ya denk gelse çok güzel çok alımlı biri o da yaklaşsa sana ve öyle bi ortam olsa ki bişeyler yaşanabilir şekilde ve bunu ne ben ne de kimsenin öğrenmiyeceğini bilsen ne yaparsın dedim ...o anki ruh halime bağlı..ama buna hayır dicek erkek yok dedi :(

evet ..ben dedim ki ona bakıyorum ama yanımda sen varsn diyosun da..ya denk gelse çok güzel çok alımlı biri o da yaklaşsa sana ve öyle bi ortam olsa ki bişeyler yaşanabilir şekilde ve bunu ne ben ne de kimsenin öğrenmiyeceğini bilsen ne yaparsın dedim ...o anki ruh halime bağlı..ama buna hayır dicek erkek yok dedi :KK43:
bunu üzülerek söylüyorum yıkıldım bunu dediğinde :KK42::KK20::KK11:

evet ..ben dedim ki ona bakıyorum ama yanımda sen varsn diyosun da..ya denk gelse çok güzel çok alımlı biri o da yaklaşsa sana ve öyle bi ortam olsa ki bişeyler yaşanabilir şekilde ve bunu ne ben ne de kimsenin öğrenmiyeceğini bilsen ne yaparsın dedim ...o anki ruh halime bağlı..ama buna hayır dicek erkek yok dedi :KK43:

Ya farkında mısın bak açık açık öyle bi imkan olursa aldatırım seni diyor sana. İş o raddeye geldikten sonra hayır diyecek erkek yok belki ama mesele işi o raddeye getirmemek zaten. Evli veya sevgilisi olan bir erkek kadınlarla arasındaki mesafeyi ayarlayabilmeli. Hiç bi kıza yeşil ışık yakmicak arkadaş. Senin ki bunu yapmıyor. Dikkatli ol bu adam konusunda.

Ya farkında mısın bak açık açık öyle bi imkan olursa aldatırım seni diyor sana. İş o raddeye geldikten sonra hayır diyecek erkek yok belki ama mesele işi o raddeye getirmemek zaten. Evli veya sevgilisi olan bir erkek kadınlarla arasındaki mesafeyi ayarlayabilmeli. Hiç bi kıza yeşil ışık yakmicak arkadaş. Senin ki bunu yapmıyor. Dikkatli ol bu adam konusunda.
bakınca buna yeşil ışık yakmış oluyor :KK43:

bakınca buna yeşil ışık yakmış oluyor :KK43:

Bi nebze öyle. Ya şimdi şu var, bakarsın kız güzeldir der geçersin bi böyle bakmak var, bide güzel diye içine düşercesine bakıp bakıp durmak var. Bi de herkes mi güzel yani herkese de bakıyorsa bi tuhaf zaten.

Bi nebze öyle. Ya şimdi şu var, bakarsın kız güzeldir der geçersin bi böyle bakmak var, bide güzel diye içine düşercesine bakıp bakıp durmak var. Bi de herkes mi güzel yani herkese de bakıyorsa bi tuhaf zaten.
illaki güzel görürsün ama her gördüğün güzele yada çirkine bakmak abazalık..ben niye bakmıyorum o zaman yakışıklı erkek yok mu benimde beğendiğim tipler var ama kimsenin içine düşmüyorum birlikte biyerlere gitmek bile işkence olmaya başladı kesin sinirim bozulucak diyorum ...bazen de bakıyorum benim baktığım yerlerede bakıo bi kaç kez denedim erkeklere baktım o da baktı ben bakınca sesini çıkarmadı ama hoşuna da gitmedi

illaki güzel görürsün ama her gördüğün güzele yada çirkine bakmak abazalık..ben niye bakmıyorum o zaman yakışıklı erkek yok mu benimde beğendiğim tipler var ama kimsenin içine düşmüyorum birlikte biyerlere gitmek bile işkence olmaya başladı kesin sinirim bozulucak diyorum ...bazen de bakıyorum benim baktığım yerlerede bakıo bi kaç kez denedim erkeklere baktım o da baktı ben bakınca sesini çıkarmadı ama hoşuna da gitmedi

Kendisi de yaptığı için sana ses edemiyor tabii. Yani bu işin çözümü var mı, acaba hastalık mı sevgilindeki yani bilemiyorum. Normalde gelmiyor hani sevgilisi olan bi adamın sürekli gözünün dışarda olması mantıklı değil. Niye sürekli birilerine bakma ihtiyacı duysun ki anlayamıyorum. İlgisini çeken bişeyler olsa da baksa neyse ama seninki herkese ve her zaman bakıyor. Buraya sevgilimi bi kaç kez kızlara bakarken yakaladım diye konu açsan, olabilir, fazla büyütme gibisinden yorumlar yapardım. Ama şu durum hiç mi hiç normal değil

Kendisi de yaptığı için sana ses edemiyor tabii. Yani bu işin çözümü var mı, acaba hastalık mı sevgilindeki yani bilemiyorum. Normalde gelmiyor hani sevgilisi olan bi adamın sürekli gözünün dışarda olması mantıklı değil. Niye sürekli birilerine bakma ihtiyacı duysun ki anlayamıyorum. İlgisini çeken bişeyler olsa da baksa neyse ama seninki herkese ve her zaman bakıyor. Buraya sevgilimi bi kaç kez kızlara bakarken yakaladım diye konu açsan, olabilir, fazla büyütme gibisinden yorumlar yapardım. Ama şu durum hiç mi hiç normal değil
değil hiç değil

gözünü aç iyi bak adam baska kızlara bakıo yanında bide sen de cok sadık hayatta aldatmaz diosun iyi misin cidden

benim sözlüm oğlak burcu .. çok seviyor ve seviliyorum bundan eminim.Çokta sadık benim için çok çabalıyor 4 yıl oldu çoğu saçma huyunu değiştirdi düzeldi bu huyu kaldı yardımcı ol diyor ama inadına beni tetikliyor.Biraz odun ama bunu doğal karşılıyorum.Bizim aramızdaki tek ve hep devam eden sorun başka kızlara bakması .Tamam biri güzeldi baktın kafanı çevirdin başkasıda güzel onada baktın çevirdin başkası da güzel o da güzel bu da güzel yani hepside mi güzel ..!!! Ben fazlasıyla güzel bi bayanım o da bunun farkında herkeste farkında ama niye bakıyor bi baktı bidaha niye kalçası göğsü bilmemnesi yani inanın bıktım.En son olarakta bi akraba düğünleri vardı annesini bıraktı ve benim yanıma geldi bu güzel bi fedakarlık benle olmayı seçti ama daha gelir gelmez bana dediki neymiş orda kızlar varmış köşeden görmüş çok güzellermiş ama o ona rağmen yanıma gelmiş imalı imalı bende kıyameti kopardım evet büyüttüm farkındayım ama sinir olduğumu ve çok üzüldüğümü bile bile neden hep bi karı kız muhabbeti neymiş bana şaka yapamıcakmış mı bi kızı gördümü gösterip şaka yapamıcakmış mı..kardeşim başka şaka konusu mu kalmadı da hep karı kız miğdem bulandı artık hemcinslerimden tiksiniyorum kalbim parça parça batıo artık ..üzülüyorum kıskanıyorum bunu bile bile inadına yapıyor..ben mi kuruntuluyum neyim yardımcı olun ya bıktım sinir hastası oldum deliricem:KK34::mad: :KK43:

evet cok sadık benim için çabalıyor lafı sadık demek aldatan ama tasmayla elimde gezdirdiğim köpek demek haklısın

ayril su adamdan ben 4 senelik evliyim boyle bir sey duymadim. benimkininbir kere baktigini bile gormedim. baksa gozunu oyarim o ayri

ayril su adamdan ben 4 senelik evliyim boyle bir sey duymadim. benimkininbir kere baktigini bile gormedim. baksa gozunu oyarim o ayri
istiyorum ama kopamıyorumda zamana bıraktım artık zaman herseyin ilacı umarım zamanım boşa gitmez

İliskiniz uzatmaları oynuyor.O da sizin saye nizde.Su an başka kızlara bakmasi üstelik size pişkin pişkin söylemesi bir aldatma değil midir? İlla koluna takip gözünüzün önünde mi gezmeli.Adam açık açık yapıyor.Siz de buna göz yumduğunuz için adam rahat.. Aldatmadiginin garantisini veremezsiniz. Hoş gelir onu da söyler. Biraz gururlu olun. Kalbinizle degil mantiginizla düşünün.

İliskiniz uzatmaları oynuyor.O da sizin saye nizde.Su an başka kızlara bakmasi üstelik size pişkin pişkin söylemesi bir aldatma değil midir? İlla koluna takip gözünüzün önünde mi gezmeli.Adam açık açık yapıyor.Siz de buna göz yumduğunuz için adam rahat.. Aldatmadiginin garantisini veremezsiniz. Hoş gelir onu da söyler. Biraz gururlu olun. Kalbinizle degil mantiginizla düşünün.
haklısın da bi yandan mantığım bi yandan kalbim kimi dinleyeceğimi şaşırdım

Kalp insana çoğu zaman hatalar yaptiriyor. Su durumda tamamen mantiginizi kullanın.Sevdiginiz için yaptığı şeyin iyi tarafi varmış gibi ve kabullenmek istemediginiz için bu şekilde davraniyorsunuz. Daha fazla zarar görmek istemiyorsanız yol verin. Onun sizden ayrilmasini beklemeyin. Biraz cesaretli olun. Öyle birinden hayır gelmez.Yoksa sizde benim gibi aldatilip terkedilirsiniz.Olan size olur.

Back
X