• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep başka kızlar

ben seni erkek arkadaşım gibi görmüyorum böyle yaptıgında bir abi bir baba gibi hep eleştiriyorsun yok etegın kısa yok ayakkabın çok topuklu bilmem ne boyum du kilomdu begnsende begenmesende olumsuz yorum yapıosun dedim ben kendimi kadın gibi hissetmiyoum dedim çok agırına gitti seni bir abi bir arkadaş gibi görmeye başladım heyecan yok çok yıprandım ayrılmak istiyorum dedim biraz daha süre ver bana ben telafi edicem benden vazgeçme falan dedi
banada süre ver düzelticem dedi

güvendiğini her zaman belli etmen lazım . ben de ona ne dedim biliyor musun . ben yanımda mecburen tutuyormuş gibi hissediyorum seni ya git onların ol ya da beni saç telimden ayak tırnağıma sevdiğini begendiğini hissettir benden bir tatlı sözü esirgeyip onlara bakman beni rahatsız ediyor dedim ve benim sevdiğim erkeğin hayalinde bile ben olmalıyım başka kadına öylesine bile bakmamalısın dedim yoksa sana yapacaklarım buraya kadar olur ve bu ilişki biter heyecan vermiyosun dedim .ve bana iş yerimde erkek arkadaşlarım çok şıksınız hilal hanım çok güzel görünüyorsunuz bugün vs vs çok güzel yorumlar yapıyorlar çok hoşuma gidiyor utanıyorum sonra keşke benm sevgilimde böyle olsa diyorum dedim adam 360 derece değişti kafa hep yerde :)
inş. bendede öyle olur ne zamandır kafa yerde

banada süre ver düzelticem dedi

biraz çaba sarfetsin sende soguk mesajlar at ciddi oldugunu anlasın yumuşama bence zamana bırak bakalım umarım hallederin ben içimi döktüm rahatladım artık korkuyu verdim yani :) bir arkadaşına kalmaya gitmiş ona açmış konuyu falan çocuk da buna kızmış kadınlara öyle şeyler söylenir mi sende abartmıssın bu kız bırakır seni demiş sabaha kadar uyumucam yarın görşelim kendimi dinleyeceğim sabaha kadar dedi buluştugumuzda gözleri şişmiş ağlamaktan elinde çiçekler falan kıyamadım sana süre veriyorum ayrılmaktan vazgectim falan dedim ço sevindi üstüme titriyor şimdi ilk çıktıgımız zamanlardaki gibi oldu hakkında hayırlısı olur inş. canım

benim sözlüm oğlak burcu .. çok seviyor ve seviliyorum bundan eminim.Çokta sadık benim için çok çabalıyor 4 yıl oldu çoğu saçma huyunu değiştirdi düzeldi bu huyu kaldı yardımcı ol diyor ama inadına beni tetikliyor.Biraz odun ama bunu doğal karşılıyorum.Bizim aramızdaki tek ve hep devam eden sorun başka kızlara bakması .Tamam biri güzeldi baktın kafanı çevirdin başkasıda güzel onada baktın çevirdin başkası da güzel o da güzel bu da güzel yani hepside mi güzel ..!!! Ben fazlasıyla güzel bi bayanım o da bunun farkında herkeste farkında ama niye bakıyor bi baktı bidaha niye kalçası göğsü bilmemnesi yani inanın bıktım.En son olarakta bi akraba düğünleri vardı annesini bıraktı ve benim yanıma geldi bu güzel bi fedakarlık benle olmayı seçti ama daha gelir gelmez bana dediki neymiş orda kızlar varmış köşeden görmüş çok güzellermiş ama o ona rağmen yanıma gelmiş imalı imalı bende kıyameti kopardım evet büyüttüm farkındayım ama sinir olduğumu ve çok üzüldüğümü bile bile neden hep bi karı kız muhabbeti neymiş bana şaka yapamıcakmış mı bi kızı gördümü gösterip şaka yapamıcakmış mı..kardeşim başka şaka konusu mu kalmadı da hep karı kız miğdem bulandı artık hemcinslerimden tiksiniyorum kalbim parça parça batıo artık ..üzülüyorum kıskanıyorum bunu bile bile inadına yapıyor..ben mi kuruntuluyum neyim yardımcı olun ya bıktım sinir hastası oldum deliricem:KK34::mad: :KK43:

benim eski sözlümde kızlarla çok muhabbetli ve iyiydi ama yazını okuduktan sonra ona şükrettim.hiç değilse bu denli değildi ya.allah sana kolaylık versin sabır versin

inş. bendede öyle olur ne zamandır kafa yerde

10 mayıs ve 13 mayısta çok agır konuştum zaten son üç aydır hep ayrılığı hissettirdim 14 mayıstan beri kafa yerlerde :) daha yeni aslında benim durumumda çok geçmedi üstünden

benim sözlüm oğlak burcu .. çok seviyor ve seviliyorum bundan eminim.Çokta sadık benim için çok çabalıyor 4 yıl oldu çoğu saçma huyunu değiştirdi düzeldi bu huyu kaldı yardımcı ol diyor ama inadına beni tetikliyor.Biraz odun ama bunu doğal karşılıyorum.Bizim aramızdaki tek ve hep devam eden sorun başka kızlara bakması .Tamam biri güzeldi baktın kafanı çevirdin başkasıda güzel onada baktın çevirdin başkası da güzel o da güzel bu da güzel yani hepside mi güzel ..!!! Ben fazlasıyla güzel bi bayanım o da bunun farkında herkeste farkında ama niye bakıyor bi baktı bidaha niye kalçası göğsü bilmemnesi yani inanın bıktım.En son olarakta bi akraba düğünleri vardı annesini bıraktı ve benim yanıma geldi bu güzel bi fedakarlık benle olmayı seçti ama daha gelir gelmez bana dediki neymiş orda kızlar varmış köşeden görmüş çok güzellermiş ama o ona rağmen yanıma gelmiş imalı imalı bende kıyameti kopardım evet büyüttüm farkındayım ama sinir olduğumu ve çok üzüldüğümü bile bile neden hep bi karı kız muhabbeti neymiş bana şaka yapamıcakmış mı bi kızı gördümü gösterip şaka yapamıcakmış mı..kardeşim başka şaka konusu mu kalmadı da hep karı kız miğdem bulandı artık hemcinslerimden tiksiniyorum kalbim parça parça batıo artık ..üzülüyorum kıskanıyorum bunu bile bile inadına yapıyor..ben mi kuruntuluyum neyim yardımcı olun ya bıktım sinir hastası oldum deliricem:KK34::mad: :KK43:

3 yanlışın bile 1 doğruyu götürdüğü inanılan bu dünyada.. Adamın 1 yanlışı tüm doğrulara bedel

Adamın içinde varsa en fazla senin yanında bakmaz
Sen yokken yapacağını yine yapar

Ay bu nasıl bişeydir ya bir de normal bişeymiş de bakmaya kızan kadınlarda suç varmış gibi anlatmışsınız. Sizin kendinize saygınız yoksa o adamın olmaması çok normal. Adam olan sevdiğine dünyanın en güzel kadınıymış gibi hissettirir yani siz istediğiniz kadar ''fazlaca güzel'' olun sevdiğiniz adam bunu yapınca o güzellik mutluluk ve onur getirmiyor malesef. Yazık ben de böyle hemcinslerimden tiksiniyorum.

Ayrıca sevgilisi kocası bakan bayanlar burçları karıştırmayıverin tamam ben de burca çok inanıyorum karakterle çok bağdaştrıyorum da bakmann gözle aldatmanın oğlaklıkla değil camışlıkla alakası var!!!! Benimki oğlak bir buçuk yıl bir kere dahi baktığını görmedim. Çoğu arkadaşımdan da duydum seninkini çarşıda gördük hep karşıya ya da önüne bakıyo önünden açık biri geçse umursamıyo bile diye. Ayy hele bi baksın oracıkta yolarım onu hiç de normal değil onun da o anasına ''Bakmanın normal olmadığını'' deyiver bir zahmet. :KK11:

biraz çaba sarfetsin sende soguk mesajlar at ciddi oldugunu anlasın yumuşama bence zamana bırak bakalım umarım hallederin ben içimi döktüm rahatladım artık korkuyu verdim yani :) bir arkadaşına kalmaya gitmiş ona açmış konuyu falan çocuk da buna kızmış kadınlara öyle şeyler söylenir mi sende abartmıssın bu kız bırakır seni demiş sabaha kadar uyumucam yarın görşelim kendimi dinleyeceğim sabaha kadar dedi buluştugumuzda gözleri şişmiş ağlamaktan elinde çiçekler falan kıyamadım sana süre veriyorum ayrılmaktan vazgectim falan dedim ço sevindi üstüme titriyor şimdi ilk çıktıgımız zamanlardaki gibi oldu hakkında hayırlısı olur inş. canım
:) inş. canım sevmesem zaten uğraşmam çok seviyorum napıyım.inş. bende o günü görürüm size de mutluluklar bu arada :)

Ayrıca sevgilisi kocası bakan bayanlar burçları karıştırmayıverin tamam ben de burca çok inanıyorum karakterle çok bağdaştrıyorum da bakmann gözle aldatmanın oğlaklıkla değil camışlıkla alakası var!!!! Benimki oğlak bir buçuk yıl bir kere dahi baktığını görmedim. Çoğu arkadaşımdan da duydum seninkini çarşıda gördük hep karşıya ya da önüne bakıyo önünden açık biri geçse umursamıyo bile diye. Ayy hele bi baksın oracıkta yolarım onu hiç de normal değil onun da o anasına ''Bakmanın normal olmadığını'' deyiver bir zahmet. :KK11:
en başta ona demek lazım zaten canım ahhh o kadar özeniyorum ki ne güzel sadece seni düşünüyor aslında bayanlar pek bişey istemiyor erkekten ilgi ilgi o kadar

At gözlüğüni yanlardan gelen dikkat dağıtılcıları görmesin diye takıyorlar yalnız, hayvancağızlar önleri gayet güzel görüyor. Bence komple gözünü bağlamalı :KK70:
zaten bi gün oyucam o gözleri o olucak bakalım o zaman bakabilicek mi ...ama içinde olduktan sonra oysam ne fayda

Özenmek yerine yaşa bence,tabi ki bu adamla değil
haklısın canım zaten kararımı verdim bundan sonra sadece izlicem uyarı yok gerisini sonuçlar belirlicek teşekkür ederim bu arada çok doldum ondan birazda burda paylaşmak istedim belki aynısını yaşayanlar yada fikrini söyleyenler falan yanımda destek çıkan biri olsun istedim kimseyede anlatamıyorum

Back
X