Hep başka kızlar

Var ya sanırım bizimle kafa buluyorsun!
Biz adamın terbiyesizliğini anlatıyoruz sen hala adamın hakaretlerinden ve evlenmekten bahsediyorsun.

ya inan bazen tek başıma yürürken ister istemez artık benimde gözüm kızlara takılıo ve tiksiniyorum kız görmek istemiyorum hiç bi yerde bazen bakıyorum o olsaydı şuna bakarmıydı falan diyee off
birer at gözlüğü takın siz sevgilinle hatta birbirinizi bir odaya kilitleyin

ya inan bazen tek başıma yürürken ister istemez artık benimde gözüm kızlara takılıo ve tiksiniyorum kız görmek istemiyorum hiç bi yerde bazen bakıyorum o olsaydı şuna bakarmıydı falan diyee off

Kizlardan tiksinmek yerine nisanlindan tiksin bence çok daha mantikli

yapıyorum kaldıramıo bi bayana yakışmazmış bi bayan aldatırsa kötü biri olarak anılırmış ama erkeğin geninde varmışş

Ay şimdi kendimi kesecem bunları nasıl dinliyosun yaa bu mantıktaki adam evlenince de aldatır gen der huy der erkeğim der

canım senin yanında kızların özel bölgelerine dikkatlice bakması yanlış ama yanımdan güzel br kız geçse bende bakıyoum giysisine makyajına çantasına öküz gibi bakmamak lazım ama ya da erkeklere de begeniden değil yani dikkat çeken bir boyu varsa ya da çok bakımlı görünüyorsa ne bileyim niyet önemli birazda bir defa bakarsın sonra önüne bakarsın yani 2. ve 3. geldimi o zaman iş değişir bende sert davranırım bence bir defa bakıosa sorun etme ama defalarca bakıp bir de üstüne sana söyleyip belli edip senden bir tatlı sözü esirgeyip üzüyorsa bir defaya da izin verme önünü al ve karşına al konuş ve rahatsız oldugunu dile getir sonra kendinde eksikler ararsın yıpranırsın içine atma söyle yoksa bir gün hiç bir sebep yokken karşısına çıkıp ayrılmak istiyorum dersin heyecan yok dersin düzeltmesi daha zor olur o da üzülür

yapıyorum kaldıramıo bi bayana yakışmazmış bi bayan aldatırsa kötü biri olarak anılırmış ama erkeğin geninde varmışş
Kaç yaşındasınız siz? Bunu söyleyen bırıyle hala berabersiniz. Bakınız aldatmak erkeklerın genınde falan yok! Seven insan aldatır mı Allah aşkına? Gözü görmez başkasını, sana bunu rahatlıkla söyleyen bir adam ileride kesin aldatır inan buna. Basit bi kıskandırma da değil bu, adam işi farklı boyuta tasımız. Sevmese neden sözlensin falan deme, evli üç çocuklu adamlar aldatıyor.

Şincik konu sahibi bu çocukla evlenir sonra o iş arkadaşı kocama bakti öbürü yoldan geçerken baktı diğeri yürürken baktı diye diye delirecek kıvama gelir.her kadının kocasına baktığı sanan tipler böyle böyle evrimlesiyo demek ki

Olsun.. Sevıyor oğlan onu seviyor.

canım ben uzun boylu çok güzel bi kızım karşıdan geçen güzel olsa ne yazar bulmuş güzel sadık bi kızı artık neyin arayışında çok sinirleniyorum tabi bende çantasına bilmemnesine bakarım ama ben bayanım aynısından almak için bakarım..ama o erkek bilmiyorum kafam karışık

onların bakması umrumda değil ki banada bakan erkek var önemli olan bizim bakmamamız diye düşünüyorum ruh halim bozuldu yahu en iyisi erkeksiz bi dünyaaaa

Ben konuyu açanın erkek olduğundan şüpheleniyorum.Dalga geçiliyor artık yani.
Buradaki erkeklerden de iğreniyorum,çoğunda var bu huy,adam olanlarda yok tabi.Ne gurursuz bir davranış,ne iğrenç bir şey.
Geçen yıl hiç unutmuyorum,adamın biri eşi yanındayken bakmıştı öküz gibi.
O kadın için ne kadar üzüldüm,kızdım,utandım.Yazık ya .Bir de böyle kişiler "çok seviyorum" falan demiyor mu sinir bozucu.İğrenç.Sırf bu yüzden sevgili olmak istemiyorum.Dünyanın en güzeli bile olsanız erkek bakıyor işte,hayat ne tuhaf ,özellikle de türkiye 'de

ya o kadar normal bişeymiş gibi söz ediyolar ki bende yolda yürürken bakmayan erkek görmüyorum ve inan hiç bi erkeğe inancım kalmadı heralde bi ömür bekar kalıcam

bende erkeklere bakarım ama bir defa bakarım ona belli etmem falan dikkat çeker yani bence takma onu uyar belki de sen güzel oldugun için aşagılık kompleksine girip senin özgüvenini kırmaya çalışıyor da olabilir benim de buna benzer bir konum var çok güzel bir bayanım bende ama kendimi çirkin hisettmeye başlamıştım patladım konuştum sabaha kadar ağladı seni ne kadar üzmüşüm halbuki hiç öyle bir niyetim yoktu çok aptalmışım dedi ben seni sevdiğine inanıyorum senin gibi kızı bulmuş ne güzel kaybetme korkusunu ver bence :)

türk erkeğinde devamlı açlık durumu var zaten sinir oluyorum zaten daha bugün başıma geldi yolda yürüyorum evli çift geliyor karşımdan o kadar yakışmışlar ki bide çok tatlı bi oğulları var çok hoşuma gitti elele sonra bana baktı adam utanmasa onları bırakıp benle yürücek o kadar ..kadında çok güzel bi bayan adam çirkin kadına üzüldüm sinirlendim çocukta öyle bi babayı örnek alırsa zaten hep böyle devam eder aile eğitimi çok önemli

aynen bende öyle düşünüyorum ama emin olamıyorum

yaa cidden aynı durumdayız yeminle yaa ve benm ki de oğlak burcu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…