Hep başka kızlar

Konu sahibi bir yerde 'sadik erkek var mi ki, bana hepsi ayni geliyor' demissiniz.

Siz hepimizin hayatinda onun bunun kalcasina, memesine bakan...

Sonra da gelip bunu bize anlatan adamlar mi var saniyorsunuz gercekten, ilginc...

Bir de sizin icin bir suru kotu huyu terk etmis bu cocuk, bir kizlara bakmasi kalmis.

Bu halini sineye cektiginize gore o biraktigi huylar ne tur pisliklerdir acaba.

Ciddi bir akil tutulmasi soz konusu, Allah yardim etsin.

Bu arada eşim de oğlak burcu ama gayet sadıktır.. Kafasını çevirip bakmayı bırak göz ucuyla bile bakmaya tenezzül etmez başkalarına.Ya güzel kız geçti mi benim gözüm kayar ne giymiş ne yapmış diye adam önüne bakar. :KK70:
Güzel bir şey tabii.

Seven insan baskasina bakar mi allah askina. Birde güzel filan demesi aaaman ne yoruyorsam kendimi bundan bir yol :KK67:olmaz canim daha şimdiden boyleyse bu

"...Ben fazlasıyla güzel bi bayanım o da bunun farkında herkeste farkında.." demişsiniz belki de sizde ki bu özgüveni kırmaya çalışıyor..sizden daha güzeller olduğunu belirterek sizi tercih etmede ki nedenin güzellik olmadığını vurgulamak istiyor...

yoksa hangi saf gittiği düğünde köşeden dikizlediği güzel kızlardan bahseder, sevgilisine aslan yüreğimi yemiş.

benim sözlüm oğlak burcu .. çok seviyor ve seviliyorum bundan eminim.Çokta sadık benim için çok çabalıyor 4 yıl oldu çoğu saçma huyunu değiştirdi düzeldi bu huyu kaldı yardımcı ol diyor ama inadına beni tetikliyor.Biraz odun ama bunu doğal karşılıyorum.Bizim aramızdaki tek ve hep devam eden sorun başka kızlara bakması .Tamam biri güzeldi baktın kafanı çevirdin başkasıda güzel onada baktın çevirdin başkası da güzel o da güzel bu da güzel yani hepside mi güzel ..!!! Ben fazlasıyla güzel bi bayanım o da bunun farkında herkeste farkında ama niye bakıyor bi baktı bidaha niye kalçası göğsü bilmemnesi yani inanın bıktım.En son olarakta bi akraba düğünleri vardı annesini bıraktı ve benim yanıma geldi bu güzel bi fedakarlık benle olmayı seçti ama daha gelir gelmez bana dediki neymiş orda kızlar varmış köşeden görmüş çok güzellermiş ama o ona rağmen yanıma gelmiş imalı imalı bende kıyameti kopardım evet büyüttüm farkındayım ama sinir olduğumu ve çok üzüldüğümü bile bile neden hep bi karı kız muhabbeti neymiş bana şaka yapamıcakmış mı bi kızı gördümü gösterip şaka yapamıcakmış mı..kardeşim başka şaka konusu mu kalmadı da hep karı kız miğdem bulandı artık hemcinslerimden tiksiniyorum kalbim parça parça batıo artık ..üzülüyorum kıskanıyorum bunu bile bile inadına yapıyor..ben mi kuruntuluyum neyim yardımcı olun ya bıktım sinir hastası oldum deliricem:KK34::mad: :KK43:

Bunun "sevgi, genler, normal vs vs" olduğuna dair hangi "beyin Yıkama " yöntemini kullandılar merak ettim, gözlerinizi açık olarak sabitleyip ekrandan birşeyler mi izlettirdiler?
oldukça etkili bir yönetmemiş de!!!

"Aslinda çok seviyor, her huyunu düzeltti bir bu kaldı, herkes abarttığımı söylüyor, bakmayan erkek var mı" gidi cümlelerle kendinizi kandırmaya çalışıyorsunuz ama başaramayıp bizden de bu tarz cümleler bekliyorsunuz. Sewgiliniz size değer vermeyen saygısız bir insanama sizin de kendinize saygınız yok. Beyefendi baktığını inkara bile gerek duymuyor. Hatta sizin olmadığınız bir düğünde baktığını anlatıp onlar dururken sizin yanınıza gelişini bir lutuf saymanızı bekliyor.. siz güzel olduğunuzu yazmışsınız ya; sadakat başka birşey hanımefendi. Güzellikle alakalı bir olay değil..

Bakmayan erkek mi war diyerek dürtü kontrol bozukluğu olan sewgilinizi aklamaya çalışmayın. Evet var..! Olmalı da.. erkeklere bu tarz şeyleri yapma hakkını veren de sizin gbi kaybetme korkusu olan insanlar..!

Şimdi güzel olduğunuza inanıyorsunuz ama bu adamla çok değil 1 yıl sonra çok çirkin bir kadın olduğunuzu düşüneceksiniz
Hatta sonra konu güzellikten başka boyutlara da geçerse yandınız
Erkek dediğin kadını kıskançlık krizine sokmaz yahu, başka kadınlar seni kıskanır aksine.

bu da moda kk'da, adamların kötü davranışlarından konu açılıyor neden kızlara bakıyor, neden kızlarla konuşuyor, yok neden bana böyle ilgisiz vs vs ama sonuna da inatla ekleniyor sevgisinden şüphem yok, ihanet etmez aldatmaz benimki vs vs

E bu adamlar neden böyle madem seviyor?

"...Ben fazlasıyla güzel bi bayanım o da bunun farkında herkeste farkında.." demişsiniz belki de sizde ki bu özgüveni kırmaya çalışıyor..sizden daha güzeller olduğunu belirterek sizi tercih etmede ki nedenin güzellik olmadığını vurgulamak istiyor...

yoksa hangi saf gittiği düğünde köşeden dikizlediği güzel kızlardan bahseder, sevgilisine aslan yüreğimi yemiş.
Konu sahibesi artık bu durumu sineye çektiği için adam da kaybetme korkusu yok rahaaat rahaaattt "oha lan ne güzel memeleri var şu kızın" diyor. Sonra da konu sahibemiz sinir oluyor ve bu sapıklığa "normaldir ya erkek bakar nasıl olsa" dememiz için gelip buraya konu açıyor bence :KK70:
Allahım şaka gibi bir konu yahu. Açık açık kalçalardan gögüslerden başka kadınlardan bahsediyor. Resmen sapık bu adam. Ama oğlak burcu olduğu için işler değişir tabi ki. En sadığı odur kesinlikle. Hep çabalar. Sever ve sevilir. Lütfen hanımlar.. Te Allahımm!

Adam nefes alan her dişiye bakıyor işte, bunun savunulacak tarafı mı var? Bildiğin göz çapkını, elinde imkan olsa sırf bakmakla kalmaz inanki...

Sende ona aynısını yaptın mı? Eğer erkeklik taslarsa suratına tükürüp terket bence.. Anca bundan anlar..

Aaaa ne komik genlerde varmış he?
Başkalarının söylediklerine niye bakıyorsun ki?
Eğer kızlara bakması sana normal gelmiyorsa ayrılırsın olup biter.
Bir de seni suçlu duruma düşüyormuş he?
Ya inanamıyorum nesini çekiyorsun bu kekonun?
Ya allah askina ne kadar kolay kestirip atiyosunuz ya yani kİskandirmak için yapiyo olamazmi herseyde hemen ayril demek ne kadar kolay önce bi sebebini ogrensin kiz.daha bunlar sözlü evli olsa ha baskasinda gözü var ama ha deyip karisindan ayrilamiyo o yüzden bakiyo dersin de sevmiyo olsa neden ayrilmasin kizin kizacagini bile bile neden soyluyo olabilir kendimden örnek vereyim ben TVde birini begensem Esim deli oluyo benimde hoşuma gidiyo arada kizdiriyorum ki biseyler pekissin diye sende bu tarafından bak biraz guzelim

canım konuyu okudum yorumlara bakmadım ama seninle yakın hissettim kendimi :)
benim 6 yıllık erkek arkadaşım oğlak burcu o da beni hep eleştirir 58 kiloyum 48 ol diyor çok mükemmeliyetçi onu tatmin imkansız
kız muhabbetine gelince bakıyor hatta yok bu klipteki kız bilmem hani dizi de oynuyor yok su kıza o şort yakışmamış vs vs ben hemen kendi şortuma bakıyordum :) yani bunlar onlara göre normal ama oglak erkekleri bunu belli ediyor
ben kıskanıyorum bakmanı istemıyorum dedim benim kimseyle işim olmaz sadece sen varsın benm için dedi ama ben kendimde kusur aradım bende çok güzel bir bayanım ama ister istemez kendine daha çok bakıyorsun acaba begenmiyormu diye :) ama konu o değilmiş ben çok iyi anladım ve sorunlarımı hallettim bu zamanda sadık erkek bulmaz inanın zor :)

Kıskandırmak için yapıyordur diyenler bile çıkmış ; pes !

Adam hem bu şeyi yapıyor ( birşey yazacaktım seviyorsunuz diye yazmadım ) , hemde pişkin pişkin bu benim huyum deyip üstünede sulu şakalar yapıyor.

Yolda yürüdüğümüz zaman gözleriyle taciz eden insanlara ne türlü küfürler ediliyor biliyor musunuz ? İşte bu adam bunları çok işitmiştir.

Evleneceğiniz insanın bu huyunu çekmek zorunda değilsiniz.. Aynısını siz yapsanız , huy deyip geçecek mi ?

sende bak.
yakışıklı çirkin farketmeksizin erkekler hakkında yorumlar yap.

şaka mısın ciddi mi ? ben güzelim beni seviyor ama başka kadınlara dayanamıyor bakıyor ? adamın gözü dışarda sanada söylüyor sende bunu sorun halıne getirmeyip halen huyu deyip geçiştiriyorsun pes vallahiii ne diyelim alışmış kudurmuştan beterdir.BİRDE Bİ LAF VARDIR COK GÜVENME GÜZELLİĞİNE Bİ SİVİLCE YETER DEMİŞLER hatırlatayım dedım.

Ya allah askina ne kadar kolay kestirip atiyosunuz ya yani kİskandirmak için yapiyo olamazmi herseyde hemen ayril demek ne kadar kolay önce bi sebebini ogrensin kiz.daha bunlar sözlü evli olsa ha baskasinda gözü var ama ha deyip karisindan ayrilamiyo o yüzden bakiyo dersin de sevmiyo olsa neden ayrilmasin kizin kizacagini bile bile neden soyluyo olabilir kendimden örnek vereyim ben TVde birini begensem Esim deli oluyo benimde hoşuma gidiyo arada kizdiriyorum ki biseyler pekissin diye sende bu tarafından bak biraz guzelim
Yok ben o taraftan bakmıyayım ama siz böyle bir şeyleri pekiştirmeye devam ediniz.
Beni bozar,pekişmek.

X