Hep başka kızlar

Sen hemcinslerinden neden iğreniyorsun? Tabii yaa oğlan sütten çıkma misali.. Işin tuhaf tarafı o kızların haberi bile yok, yazık sevgiliniz kendi kendine gelin güvey hesabı.

Aaaaaa öyle mi demis konu sahibi. Atlamisim orayi. sanki bize çiftlerden erkek baktığı zaman igrenmiyoruz. Hayret bir sey ya. tiksiniyormus. Bence sevgilisinden tiksinsin. Dediginiz cuk oturmus gelin guvey hesabi

Aaaaaa öyle mi demis konu sahibi. Atlamisim orayi. sanki bize çiftlerden erkek baktığı zaman igrenmiyoruz. Hayret bir sey ya. tiksiniyormus. Bence sevgilisinden tiksinsin. Dediginiz cuk oturmus gelin guvey hesabi
:) evet tiksiniyormuş bizlerden, neden çünkü sözlüsü kızların kalçasına , göğüslerine bakıyor. Ha konu sahibi çokta güzel bu arada. Bence sözlüsünden iğrense daha yerinde olur, bu durumda bile bu kadınlar hemcinslerine laf söylüyorlar ya anlamıyorum. Sözlüsü oğlak burcu seviyor ve seviliyor buda kesin esas kızın gözünde.

Canım beynin çok güzel güle güle kullan.

Sorun olayda değil sorun erkekde değil sorun tam olarak sen de.

Erkek denilen şahıs böyle bir iğrençlik hadi yapıyor diyelim bi de yetmezmiş gibi utanmadan anlatıyor diyelim diyelim de sen bir bayan olarak bunu nasıl hazmedip katlanıyorsun onu anlamıyorum. Kusura bakma da bu adam gelir şu kızla şunu yaptım der sen de olsun der alırsın koynuna... Gerçekten yaşam tarzını inancını gectim ne kadar rahat bir yaşam olsa bile karakterli bir adam böyle birşeyi asla yapmamalı ve yapmasına göz yumulmamalı...

Hadi size iyi şakalaşmalar.

:) evet tiksiniyormuş bizlerden, neden çünkü sözlüsü kızların kalçasına , göğüslerine bakıyor. Ha konu sahibi çokta güzel bu arada. Bence sözlüsünden iğrense daha yerinde olur, bu durumda bile bu kadınlar hemcinslerine laf söylüyorlar ya anlamıyorum. Sözlüsü oğlak burcu seviyor ve seviliyor buda kesin esas kızın gözünde.

evet guzellik vurgusuna ben de takilmistim. demekki güzellik kavramının ne kadar içi boş bir terim olduğunu bilmiyor. kiyasladigi ona gore cirkin kizlarin kimbilir gözünün icine bakan erkek arkadasi vardir da haberi yoktur :)

bir de bazı kizlar vardir; erkek arkadaşlarına şunu derler "aayy askim şu kizin tipine baaaaaakkkkk iyyyy" vs diye. Cok şahit oldum. Bu sekilde yapıp; erkek arkadasi karsidaki kizi gormeden tehlikeyi azaltmayı calisirlar.

Bence hayat güzel ve maalesef kisa. Böyle bir adama tahammül etmeye ne gerek var bilmiyorum. Insan sevgilisinin kotu hareketleri yüzünden kendine eziyet etmis oluyor aslinda. Hic cekilmez....

benim sözlüm oğlak burcu .. çok seviyor ve seviliyorum bundan eminim.Çokta sadık benim için çok çabalıyor 4 yıl oldu çoğu saçma huyunu değiştirdi düzeldi bu huyu kaldı yardımcı ol diyor ama inadına beni tetikliyor.Biraz odun ama bunu doğal karşılıyorum.Bizim aramızdaki tek ve hep devam eden sorun başka kızlara bakması .Tamam biri güzeldi baktın kafanı çevirdin başkasıda güzel onada baktın çevirdin başkası da güzel o da güzel bu da güzel yani hepside mi güzel ..!!! Ben fazlasıyla güzel bi bayanım o da bunun farkında herkeste farkında ama niye bakıyor bi baktı bidaha niye kalçası göğsü bilmemnesi yani inanın bıktım.En son olarakta bi akraba düğünleri vardı annesini bıraktı ve benim yanıma geldi bu güzel bi fedakarlık benle olmayı seçti ama daha gelir gelmez bana dediki neymiş orda kızlar varmış köşeden görmüş çok güzellermiş ama o ona rağmen yanıma gelmiş imalı imalı bende kıyameti kopardım evet büyüttüm farkındayım ama sinir olduğumu ve çok üzüldüğümü bile bile neden hep bi karı kız muhabbeti neymiş bana şaka yapamıcakmış mı bi kızı gördümü gösterip şaka yapamıcakmış mı..kardeşim başka şaka konusu mu kalmadı da hep karı kız miğdem bulandı artık hemcinslerimden tiksiniyorum kalbim parça parça batıo artık ..üzülüyorum kıskanıyorum bunu bile bile inadına yapıyor..ben mi kuruntuluyum neyim yardımcı olun ya bıktım sinir hastası oldum deliricem:KK34::mad: :KK43:
sen de başkalarının ne kadar yakışıklı olduğundan söz et ve salyalarını akıtarak onlara bak. çok normal bi davranışsa sesini çıkarmasın buna sevgilin. bu değiştirilmesi gereken bi huy ya da bi hata değil. elindeki sevgiliyi sevmeyen insanın yaptığı bi davranışı sergiliyor. yanındaki insanın varlığıyla ilgilenmek, dikkatini ona vermek yerine etrafıyla daha çok ilgilenen bir insan davranışı. insan doğal olarak bakar elbette. fakat bunu uzun saniyelere yaymak ve karşındaki insanlara farkettiricek şekilde yapmak nezaketsizlik, görgüsüzlük ve cahilliktir. kıroluk

benim sözlüm oğlak burcu .. çok seviyor ve seviliyorum bundan eminim.Çokta sadık benim için çok çabalıyor 4 yıl oldu çoğu saçma huyunu değiştirdi düzeldi bu huyu kaldı yardımcı ol diyor ama inadına beni tetikliyor.Biraz odun ama bunu doğal karşılıyorum.Bizim aramızdaki tek ve hep devam eden sorun başka kızlara bakması .Tamam biri güzeldi baktın kafanı çevirdin başkasıda güzel onada baktın çevirdin başkası da güzel o da güzel bu da güzel yani hepside mi güzel ..!!! Ben fazlasıyla güzel bi bayanım o da bunun farkında herkeste farkında ama niye bakıyor bi baktı bidaha niye kalçası göğsü bilmemnesi yani inanın bıktım.En son olarakta bi akraba düğünleri vardı annesini bıraktı ve benim yanıma geldi bu güzel bi fedakarlık benle olmayı seçti ama daha gelir gelmez bana dediki neymiş orda kızlar varmış köşeden görmüş çok güzellermiş ama o ona rağmen yanıma gelmiş imalı imalı bende kıyameti kopardım evet büyüttüm farkındayım ama sinir olduğumu ve çok üzüldüğümü bile bile neden hep bi karı kız muhabbeti neymiş bana şaka yapamıcakmış mı bi kızı gördümü gösterip şaka yapamıcakmış mı..kardeşim başka şaka konusu mu kalmadı da hep karı kız miğdem bulandı artık hemcinslerimden tiksiniyorum kalbim parça parça batıo artık ..üzülüyorum kıskanıyorum bunu bile bile inadına yapıyor..ben mi kuruntuluyum neyim yardımcı olun ya bıktım sinir hastası oldum deliricem:KK34::mad: :KK43:

sadece bakıyor deseydin biraz olsun sevdiğini düşünebilirdim. maalesef bu huy birçok erkekte var ve aşık olmaları bile değiştiremiyor bu huylarını. bu baksınlar kabul ederim demek değil tabi zaten çok kıskancımdır kabul etmem ama bir gerçek olarak söyledim.

ama baktığı yetmezmiş gibi sana çok güzeller falan diye söylüyorsa seni cepte görüyordur kusura bakma. kaybetmekten korksa böyle davranmazdı.

Hemcinslerin de senin sözlünden ve onun göz tacizlerinden tiksiniyordur emin ol.
Aynen ya! Adam sapik, bi de her erkek bakar genlerinde var diye normallestirmis durumu. Hatta annesi bile normallestirmis. Annesine de bakiyorlarsa demek, diycem ama cok ayip olur. Bir de goguse kalcaya bakiyor diye belirtmis konu sahibi. Insallah bi gun denk gelir de iyi bir benzetirler, kadinlari gozleriyle taciz etmeye cesaret bile edemez bu sapik adam.

Konu sahibinin drami umrumda bile degil. Ahlaksiz bir adamla birlikte olmayi kendi secmis.

okurken bu gerçek mi diye düşündüm. nasıl da çok olağan bir şey gibi anlatmışsınız. SÖZLÜNÜZÜN başka kızlara bakmasından rahatsız olmanız bir suçmuş gibi. benim eşim, sözlüm böyle bişeyi bir kerecik yapsın suratına tükürürüm. kadın ya da erkeğin başkasına bakması da aldatmanın bir çeşidi

Ayyy ne aklima geldiii :KK70:
Sevgilimle karsilikli oturuyoruz bi yerde yemek yiyoruz,
arka masada da tek bir kiz oturmustu onun yuzu benim sirtima donuktu,
yani yuzu sevgilime dogru iste..

Benimki de uzun zaman sonra bulusmusuz surekli fingirdek hareketler :))
havadan bana opucuk gonderiyor gulumsuyor mucuk yapiyor fln..
Tam bana opucuk gonderirken de kiz yemekten basini kaldirmis sanmis benimki ona mucuk yapiyor:KK70:
Bi donmus kalmis oyle saniyelik sonra benimkinin tekrarlayip gulumsedigini gorunce aslinda yanlis anlasilma oldugunu anlamis :)))

Yani gercek olsa bu olay harbi ne sapikca bi hareket :)

Kizlar susmayin valla ciftlerden erkeklerin bakislarini yakalayinca hemcinsinizin gururunu dusunun,
yanlarina gidip uyarin tepki verin yoksa bu sapiklar durmaz.

Konu sahibi sana da kolay gelsin.

Seni kaybetme korkusu olmadığı için gelip yanına pişkin pişkin söyleyebiliyor baktığını !!!

Sevgilin göz zinasi yapıyor. Forumda sırf bu yüzden boşanmak isteyen bi arkadas vardı ne oldu bilmiyorum çok kararliydi.

Bugün hatunlarin dibine düşen yarın birgün evlilikte heyecan kalmadı mi her halti yer bence.

evli bi erkek bile bunu dıyemez dunyanın en çirkin kadını olsam bbile diyemez bu saygıszılıktır şakası olmaz ciddi şekilde kavga etmeden uyarın devam ederse salın ipini gıtsın

adamın gözü dışarıda farkındasını di mi

"Çokta sadık benim için çok çabalıyor ."
"Bizim aramızdaki tek ve hep devam eden sorun başka kızlara bakması."

Çok sadıkmış(!) gerçekten
Huyu bu, değişmesini bekliyorum ne demek ya?
Huyu buymuş.
Sen dışarda biri sana seni yiyecekmiş gibi bakınca sinirlenip rahatsız olmuyor musun?
Senin sevgilinde o iğrenç insanlardan biri işte
Hayır bide yani sırf sevgilin diye bu sevimlileştirme çabası neden?
Yok seni seviyomuşmuşta, yok çabalıyomuşta..

Baska kizlara bakmasi normal miymis :KK57:
sen mi abartiyormussun :KK57:
kim diyor bunlari? Neden benim cevremde sapikligi normal bulan kimse yok?
sana bir sey soyleyeyim mi sevgilin gibi tipler cok evet, yanlarinda bir kadin varken gözlerini dikip öküz gibi bakarlar, yanlarinda kadin yokken de yanindan geçerken o baktiklari yer hakkinda yorumlarini da kisik ve sapikca bir şekilde iletirler.
eger bu durum sana gore normalse, yani sevgilinin kadinlari gozleriyle taciz eden bir sapik olmasini kabullenebiliyorsan size mutluluklar :KK14:

X