Rüya Yorumları Hep başka biri... :(

HaYDuT06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
180
0
merhaba arkadaşlar. ben uzun zamandır çok farklı şekillerde rüyalar görüyorum. erkek arkadaşımla birlikte olduğum zamanlarda da aynı şekilde idi. erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonrada bu rüyalarım değişmedi. rüyalarımda hep ne görürsem göreyim "o zannettiğim kişi o değil" yani kısaca uyandığımda hep onu gördüğümü düşünüyorum "yine gördüm onu rüyamda" diyorum fakat sonra aklım başıma geldiğinde aslında rüyadaki kişinin o olmadığını başka birisi olduğunun farkına varıyorum :44: genelde rüyalarım hep onunla birlikte uyuyormuşum gibi ama arada mutlaka bir engel var ve düşündüğüm hep beni istemediği. bir diğer rüyam ise onu uyuyor görüyorum yanına gidip sarılıp uyumak istiyorum ilk başta sarılıyoruz fakat daha sonra beni istemiyor diyorum ve kendimi ona bakar halde görüyorum. hep bu şekilde rüyalar görüyorum. hep yanımda birileri var hep sarılmaya dokunmaya çalışıyorum istiyorum bunu ama yüzünü gördüğümde yada ona karşıdan baktığımda o olmadığını anlıyorum. :2:

lütfen bilen bir arkadaş buna yorum yapabilir mi ? bu aralar çok sık olmaya başladı ve çok fazla kafama takmaya başladım bu durumu. ne demek bu başka biri ? neden hep uyandığımda onu gördüğüm düşüncesi ile mutlu oluyor fakat aklım başıma geldiğinde onun rüyamda olmadığını görüyorum :KK5:

yok mu kızlar yorumu olan :KK25: bir ayrıntı daha aklıma geldi. en yakın arkadaşımda erkek arkadaşımı rüyasında görüyor bir şekilde ama yine o, o değil :KK43: nedir bunların anlamı.
rüya tabirlerinden neye bakacağımı da bilmiyorum ki bu durumda

yok mu kızlar yorumu olan :KK25: Bir ayrıntı daha aklıma geldi. En yakın arkadaşımda erkek arkadaşımı rüyasında görüyor bir şekilde ama yine o, o değil :KK43: nedir bunların anlamı.
Rüya tabirlerinden neye bakacağımı da bilmiyorum ki bu durumda

canım yatmadan once bol bol dua oku..ozellikle nas suresini oku

Geçmişte erkek arkadaşınla ilgili bir takım sıkıntılar yaşadıysan o olay bilinç altına yerleşmiştir, rüyana giriyordur acaba sonumuz ne olacak diye düşünüyorsan bunlar seni etkiler. Hayırlısı ne ise o olsun canım senin hakkında...

amin hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun. görmek istemiyorum artık çok etkileniyorum..

X