bu kaçıncı pislik hala bide benden özür bekliyorBirak bakalim kendi haline,er gec konusmak.icn gelir yanina..artik evliligimizi,sevgimizi sorgular oldum sayende de..biraz gozunu korkut,seni kaybedecegi korkusuyla yuzlestir onu biraz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hep aynı yine...
- Konu Sahibi mucizem5
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
aynen öyle artık indirmek gerek
Zor bir adam sen ne kadar gecikirsen bazı şeyler için
daha da zor olacak .
Sinirine yenik düşme tüm bunları yaparken .
Allah yardımcın olsun .
- 18 Nisan 2011
- 5.184
- 1.756
- 448
çok güzel yazmışssınz. tsk ederim.ailesiyle inanın hiçbir problemim yok.eşim kendi kafasında bazı şeyleri kurguluyor ona inanıyor sonra inanın ailesini büyüğünden küçüğüne hep alttan alırım atıyorum en basit bugün gidelim dedi yok gitmek istemiyorumdediğimde dünyanın lafını işitiyorum.madem ailen bu kadar kıymetliydi evlenmesydin benimle
eşim kendi kafasında kuruyor demişsiniz ama bunları onun aklına sokan birileri olabilir mi?
mesele benim eski eşim boşanma kararımı annemin verdirdiğini söyler. ve bunu da onun kafasına sokan görümcem. evliliğimin her döneminde kayınvaliden sizi ayıracak abi derdi...
bunun gibi yani???
biraz eşinizin kimlerle görüştüğünü takip edin. aile ortamlarında hangi aile bireyleriyle ne konuşuyor? kiminle yalnız kalıyor???
- 16 Temmuz 2013
- 3.204
- 4.167
- 83
bende evlendiğim ilk aylar yaşadım aynı problemi,
çözümü buldum.
1-ailesine laf etmiyorum.nasıl olsa bı yerden giriyor bi yerden cıkıyo.ayrıca elıme ne gecıyo,bız huzursuz oluyoruz.
2-illa bısey söylıceksem şakaya vuruyorum.
3-kendi ailesine gıtmesıne artık müdahale etmıyorum.
çok gidiyosun dediğimde dır dır ettığımde haftada 3 gun gıderdı.
hıc gıtmıyosun gıt dıyorum zorla 20 günde bır gidiyor:)))
çözümü buldum.
1-ailesine laf etmiyorum.nasıl olsa bı yerden giriyor bi yerden cıkıyo.ayrıca elıme ne gecıyo,bız huzursuz oluyoruz.
- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.586
- 248
damarına basmayın o vakit.ailesi..en ufak bişey bile söyletmiyor.
üstüne üstüne gitmeyin..
sakin kalmaya çlışıyorum ama yok sabrım kalmadıZor bir adam sen ne kadar gecikirsen bazı şeyler için
daha da zor olacak .
Sinirine yenik düşme tüm bunları yaparken .
Allah yardımcın olsun .
Söyletir mi hiç , gelin şımarmasın diye düşünürlerailesi..en ufak bişey bile söyletmiyor.
etrafında hep kötü gelin mode
etrafta kötü gelin modeli çok var benimde öyle olduğuma inanmak istiyoreşim kendi kafasında kuruyor demişsiniz ama bunları onun aklına sokan birileri olabilir mi?
mesele benim eski eşim boşanma kararımı annemin verdirdiğini söyler. ve bunu da onun kafasına sokan görümcem. evliliğimin her döneminde kayınvaliden sizi ayıracak abi derdi...
bunun gibi yani???
biraz eşinizin kimlerle görüştüğünü takip edin. aile ortamlarında hangi aile bireyleriyle ne konuşuyor? kiminle yalnız kalıyor???
o kadar alttan alıyorumki sabrıma şaşarsınızdamarına basmayın o vakit.
üstüne üstüne gitmeyin..
aynen öyle sanki bende şımarıp napcamSöyletir mi hiç , gelin şımarmasın diye düşünürler
ne güzel siz çözümü bulmuşssunz ben gitmesin demiyorum gitsin hatta bazen bensiz gitsin bensiz gittiğinde de sorun oluyorbende evlendiğim ilk aylar yaşadım aynı problemi,
çözümü buldum.
adamın tepesine çıkçaksın tepinceksin kafasını ezip beyinli yumurta yapıp sarısınına bana bana yiceksinaynen öyle sanki bende şımarıp napcam
- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
nasıl bi anda bu kadar değişebliyor anlamıyorum
geçmişi unutup yeniden başlaman lazım sonuçta hep zarar gören kendini yaşlandıran sen olacaksın. Silkelen unut geçmişi sıfırdan düşün. En güzel giysilerini giy en sevdiğin şeyi yap ..
- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
Canım,
önce şu eşini bir ciddiye almamayı öğren .
Bırak ailesini sen eşine ne desen olumsuza çekecek yapıda, çok şımarık ve hoyratça davranıyor .
Sen aslında başı dik, güçlü ve kararlı durabilsen eşinin karşısında düzeleceksiniz belkide.
Ama eşinin bu kadar azıtmasında senin de hatan büyük .
Bırak ailesini sen eşine ne desen olumsuza çekecek yapıda, çok şımarık ve hoyratça davranıyor .
Sen aslında başı dik, güçlü ve kararlı durabilsen eşinin karşısında düzeleceksiniz belkide.
- 1 Şubat 2015
- 853
- 428
- 63
aynen öyle bıktım artık bundan anlayışsız bencil biri.adam çok rahat bi insan bunun sebebi de ailesi çok şımartmışCanım,