Hep aynı kafa hep aynı ses...

hala hönk hönk öksürüyorum vallahi

sevgılı ceza kesti yarın kesin ders bası yapılacak dıye.
kkya da cok takılıyorsun dert okuya okuya kafayı yedin dıyor.
buralarda zor gorursunuz beni artık:KK14:

Sabah erkenden kalkıp akşam 6 ya kadar ders çalışsan sonra da akşam 12 ye kadar buralarda takılsan sorun çıkmaz

Gribin öksürüğe mi döndü sen şifayı kapmışsın Abla
:26:

Gitme yağğğğ ben kime takılcam
:KK43:

Sabah erkenden kalkıp akşam 6 ya kadar ders çalışsan sonra da akşam 12 ye kadar buralarda takılsan sorun çıkmaz

Gribin öksürüğe mi döndü sen şifayı kapmışsın Abla
:26:

Gitme yağğğğ ben kime takılcam
:KK43:

o hıc takılmamı ıstemıyor :KK43:
gece yarım saat uyumadan once bakarım dıye zor izin kopardım hala da ikna olmadı ama:KK53:
sadece kpss sayfasına bak dıyor.

valla kaptım sifayı :KK50:

temmuzda.
adam akıllı calısmak grektiriyor yoksa cok zor

Tabi ki :KK14:

Hoşgeldin Tuccar Eda
:KK1:

Nasılsın bakiiimmmmm
:KK14:

Hoşbuldum, pek iyi olduğum söylenemez aslında,annemle tartıştık ağladım sinirimden,bari dedim en iyi arkadaşım olarak bilgisayarımdan bir kaç dost edineyim hem cinslerimden, paylaşımlarımız olsun diye, ben istanbuldan

Hoşbuldum, pek iyi olduğum söylenemez aslında,annemle tartıştık ağladım sinirimden,bari dedim en iyi arkadaşım olarak bilgisayarımdan bir kaç dost edineyim hem cinslerimden, paylaşımlarımız olsun diye, ben istanbuldan

Hayırdır sorun nedir ?

Bu akşam ben de çok sinirliydim biraz köşeme çekilip kafamı dinledim ve kendime geldim
:KK34:

Özel değilse ve anlatmak istersen sıkılmadan dinleriz Reptomim Hocamla

Hayırdır sorun nedir ?

Bu akşam ben de çok sinirliydim biraz köşeme çekilip kafamı dinledim ve kendime geldim

Özel değilse ve anlatmak istersen sıkılmadan dinleriz Reptomim Hocamla

Ben ağır bulumia hastasıyım,antidepresan kullanıyorum ve normaldede sessiz sakin uyumlu sabırlı bir karakterim var,babam ben 1 ayllık bırakmış beni,sinir hastası bi annem ve alzehimer hastası dedemle aynı evdeyim,bu aralar annemle aramda soguk rüzgarlar esiyordu,bugun artık patladık:KK43:

Ben ağır bulumia hastasıyım,antidepresan kullanıyorum ve normaldede sessiz sakin uyumlu sabırlı bir karakterim var,babam ben 1 ayllık bırakmış beni,sinir hastası bi annem ve alzehimer hastası dedemle aynı evdeyim,bu aralar annemle aramda soguk rüzgarlar esiyordu,bugun artık patladık:KK43:

Öncelikle geçmiş olsun

Annen de bunalmıştır gitme fazla üstüne

O da senin üstüne gelmesin olur böyle anne kız arasın da tartışmalar küslükler

Sıkılmış görünüyorsun biraz kendine zaman ayır Eda...

Öncelikle geçmiş olsun

Annen de bunalmıştır gitme fazla üstüne

O da senin üstüne gelmesin olur böyle anne kız arasın da tartışmalar küslükler

Sıkılmış görünüyorsun biraz kendine zaman ayır Eda...

Ben anneme elimden geldiğince olağan davranmaya çalışıyorum, ama insanın hayatındaki tek 'ailesi' annesi olunca biraz sarsılıyor, böyle değildik biz çünkü. Aslında kendime zaman ayırıyorum kitap okuyorum ders calısıyorum geziyorum felan,bu arada kapanmayı düşünüyordum annem ona da karşı çıktı,streslerdeyiimmmmm :KK43:(

X