- 2 Ekim 2012
- 2.391
- 0
-
- Konu Sahibi PileliPire
- #1.021
[/B]meraba canım 1 aydır boyeyım kıs sendromu sanırım bebekte cok etkılenıoyor ama yapamıyorum uyuyamıyorum ıste
Valla bana sorucak olursanız ; ben kendimi bildim bileli böyleyim
Gecelerim gündüz;gündüzlerim gecelere dönüverdi ...
Hamişsiniz demekufaklık ne zaman dünyaya ağlayacak ?
canım 25 haftalıkım kızım olacak ınsallh ama uyku proplemm var ılk zamnlar uyku krızıne grmıstım sımdı ıse tık yok napıcam bılmıyorum esım kızıyr sureklı uyıu dıe olmayınca olmuyor napalım bebekyte alıstı artıkValla bana sorucak olursanız ; ben kendimi bildim bileli böyleyim
Gecelerim gündüz;gündüzlerim gecelere dönüverdi ...
Hamişsiniz demekufaklık ne zaman dünyaya ağlayacak ?
canım 25 haftalıkım kızım olacak ınsallh ama uyku proplemm var ılk zamnlar uyku krızıne grmıstım sımdı ıse tık yok napıcam bılmıyorum esım kızıyr sureklı uyıu dıe olmayınca olmuyor napalım bebekyte alıstı artık
MaşallahAllah bağışlasın şimdiden
Hamilelikte uykunun yeri ve önemini bilmiyorum
Eşiniz ,size uyumanızı söylüyorsa vardır bir bildiği
İkinizinde sağlığı için ; uykusuz kalıp yorgun ve halsiz düşüp keyifsiz olacağınıza ,uykunuzu almış bir şekilde güne dinç başlarsanız hem sizin için hem de ufaklık için en güzeli ve doğrusu olur
Kızın,sana çekerse yandı desene
Uyumayan bir prenses dünya getireceksin Allah'ın izniyle
Uyumayı ihmal etme Abla
uykusuzlugu bana ogreten esımdır aslında elalem uyuyan prenses dogurur ben uykusuz prenses guzel espırıydı saol cnm guldurdun benı cokk yaa senMaşallahAllah bağışlasın şimdiden
Hamilelikte uykunun yeri ve önemini bilmiyorum
Eşiniz ,size uyumanızı söylüyorsa vardır bir bildiği
İkinizinde sağlığı için ; uykusuz kalıp yorgun ve halsiz düşüp keyifsiz olacağınıza ,uykunuzu almış bir şekilde güne dinç başlarsanız hem sizin için hem de ufaklık için en güzeli ve doğrusu olur
Kızın,sana çekerse yandı desene
Uyumayan bir prenses dünya getireceksin Allah'ın izniyle
Uyumayı ihmal etme Abla
uykusuzlugu bana ogreten esımdır aslında elalem uyuyan prenses dogurur ben uykusuz prenses guzel espırıydı saol cnm guldurdun benı cokk yaa sen
Doğduğunda canınıza okur
Ingaaaa ıngaaaa diye ağlarsa hiç şikayet etme
E anası uykusuz olunca kızı da onun gibi olur
Sağolasın Allah razı olsun
Sende çok yaşa
Ve gülümse
Bu alıntılarda yine bir problem var öf[/QUOTonemlı dııl cnm zaten ıkı ksııyık alıncak kımse yok halıyle burda hehehe
ay bugun hıcmı hıc yok uykum ne olcek bılmem bole yettı canıma gari
Bende uyumaya korkuyorum
Bu sabah kabus gördüm ve çığlık atarak uyandım
Herkese ayağa dikdim sabahın bi köründe
Aman Allah düşmanımın başına vermesin öyle kabusler vs
Benimde yok
Tek uykusuz kalan sen değilsin[/QUOTEbende cok kabus goren bırıyım.cok korkugum bagırarak uyandıgım zamnlar oluyor .allah yardımcımız olsun ve bızı korusun cnm yas kac?
Bende uyumaya korkuyorum
Bu sabah kabus gördüm ve çığlık atarak uyandım
Herkese ayağa dikdim sabahın bi köründe
Aman Allah düşmanımın başına vermesin öyle kabusler vs
Benimde yok
Tek uykusuz kalan sen değilsin[/QUOTEbende cok kabus goren bırıyım.cok korkugum bagırarak uyandıgım zamnlar oluyor .allah yardımcımız olsun ve bızı korusun cnm yas kac?
Amin hepimizin yardımcısı olsun Rabbim
Çok değişikte hayır olsun diyelim
Zor uyandım bağıra bağıra besmele çeke çeke , korkunçtu
Bilinçaltımı zor temizledim
İki günden beri toplasan 4 saat uyumuşumdur
Haci yatmaz geldiiiii
Mangalcı
Gece gece mangal yapmaya mı geldin vuraya tavus kuşuuuu
canım ben yatayım karnıma kraplar gıırıyor gorusurz ınsallh yıne cok cok optum cnm allaha emanet ol opuldun
Yok mangali kim kaybetmis ben bulayim uyku tutmadi esimi beklicem bugun uyuya kalmazsam
Kesin uyuya kalırsın sen
Oha duyanda hiç mangala yapmadın sanar