Hep aynı kafa hep aynı ses...

Hizmetli kadrosuna kadar başvurduk ama olmadı.Açıktan atamalarda da torpil oluyor.:KK31:

Haklısın,çalışmak da bir yere kadar.

Bu zamanda torpilin varsa çok rahatlıkla bir işe yerleşiyorsun:KK34:

Yoksa şansına küs :KK14:

Öğretmen atamalarında torpilin döndüğünü bilmiyordum ; öğretmen dışı iş yerlerinde torpilin olduğunu az çok hepimiz biliyoruzdur :KK14:

Bence morelinizi bozmayın farklı işlere yönelin :KK34:

Dünyanın sonu değil ya :KK14:

Bu zamanda torpilin varsa çok rahatlıkla bir işe yerleşiyorsun:KK34:

Yoksa şansına küs :KK14:

Öğretmen atamalarında torpilin döndüğünü bilmiyordum ; öğretmen dışı iş yerlerinde torpilin olduğunu az çok hepimiz biliyoruzdur :KK14:

Bence morelinizi bozmayın farklı işlere yönelin :KK34:

Dünyanın sonu değil ya :KK14:

Yok canım zaten öğretmen atamaları dışındakilerde torpil dönüyor demek istedim.Nasıl yazdıysam artık.:KK53::KK53: Tanıştığıma çok memnun oldum,aboneliklerime ekledim,bundan sonra hep görüşürüz inşallah.Ders beni bekler.:26:

İyi geceler hepinize.:KK54:

Yok canım zaten öğretmen atamaları dışındakilerde torpil dönüyor demek istedim.Nasıl yazdıysam artık.:KK53::KK53: Tanıştığıma çok memnun oldum,aboneliklerime ekledim,bundan sonra hep görüşürüz inşallah.Ders beni bekler.:26:

İyi geceler hepinize.:KK54:

Tamam su , görüşürüz yine beklerim:KK14:

Kolay gelsin :KK14:

günaydın :KK16:
dün akşam giremedim tekrar hem net yavaştı hem de yorgundum.ya bişi oldu bana her yanım acıyor özellikle de totom :KK50::KK50:
sanırsın bir ton iş yaptım vücut ham iken

Merhaba,ben geldim ama kimse yok.:KK3::KK25:

Sabah erkenden gittim kredimi çektim.:21:Malum,bugün ayın 7'si.:KK1: Sonra geldim kahvaltımı yaptım,eğitim çalıştım.:KK6: 10.30 da dersim vardı.2 saat sonra yurda geldim,bıcı bıcı yaptım,eğitimden soru çözdüm yine.:KK55: 15.30'da da dersim var.:KK4: 18.30'da da dersanem.:KK31: Akşam görüşürüz inşallah,kısa bir tekrardan sonra uğrarım.:21::KK54:

Gözüm üzerinde demiştim;yokluğunun farkındayım:KK34:

Gelince 3 kez tıkla...:KK52:

X