Hep aynı kafa hep aynı ses...

canımıniçi, ithaf'a yazdığım yorum beni benden aldı götürdü...
tahmin edebilir misin kaç kere okudum baştan aşağı?
kalemine sağlık güzelim...

İçimden geldiği gibi yazdım inanır mısın?
Hiç düşünmeden..
Öylesi daha iyi geliyor bana..
Beğendiğine sevindim

Gerçi etki-tepki meselesi..
O kadar güzel yazıyorsun ki..yorum kendiliğinden geliveriyor

sanırım nickimden bahsediyor olmalısın ablacım , yoksa ben kendimi sevimli bulmam .
Çok ama çok güzel bulurum ,tıpkı sizler gibi
evet rumuzundan bahsediyorum, pek hoşuma gitti :)
tatlım ruhen iyi olduğumu söyler bazı dostlarım ama anatomik olarak pek güzel sayılmam şekerim : ))))

tatlım ruhen iyi olduğumu söyler bazı dostlarım ama anatomik olarak pek güzel sayılmam şekerim : ))))

Ben senin ruhunun güzelliğinin dışına yansıdığına eminim

Pilelipire'nin ise çok canlı ve çok fıstık olduğu belli

Çevremde bunu diyen kız arkadaşlarım çok ama onların bu dediklerine inancım hiç yok
''aslında pek güzel sayılmam'' demeleri geçelim ablacım Ben zaten fiziki açıdan yorumda bulunmamıştım ruhun güzelde gerisi tartışılmaz Ruhuna hitafen

Ben senin ruhunun güzelliğinin dışına yansıdığına eminim

Pilelipire'nin ise çok canlı ve çok fıstık olduğu belli

: ) değer verildiğini hissetmek ne yapıcı ne olumlu bir his, karacam ve pilelim sizlerin de ruhuna sağlık diyorum
şunu da diyeyim enazından çakma ruhlu hanımlardan değilim : ))

Teşekkür ederim ablacım
çam yarmasıda bir fıstıktır şimdi alınsam mı bu iltifata yada sevinsem mi bilemedim

Sen Antep fıstığı gibisin..Yani kabuğu sert ama içi pek güzeldir..Üstelik ufak tefektir
Bu bağlamda..sevinebilirsin canım Hoş birşey söyledim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…