Hep aynı kafa hep aynı ses...

Kız cadııııı nerelerdesin sen hiç ömür ablana uğramak yok mu pileli pire olmuşsun oh be kolay olmuş

Hoşgeldin Ablaaaaaaaaa asılsın epeydir görmüyorum ben seni evet pileli pire oldum bakın kuzucukla altın tarak nickimin fikir sahipleri burada. kardelen ve ikiz abla sayesinde bulduk bu pileli pireyi

Hoşgeldin Ablaaaaaaaaa asılsın epeydir görmüyorum ben seni evet pileli pire oldum bakın kuzucukla altın tarak nickimin fikir sahipleri burada. kardelen ve ikiz abla sayesinde bulduk bu pileli pireyi

Hoşbulduk canımmm ama benim yerim belli insan bi uğramaz mı ablasına o kadar bayram geçti falanel öpmeye de gelmedin böyle iyi olmuş nickin neydi o öyle

Hoşbulduk canımmm ama benim yerim belli insan bi uğramaz mı ablasına o kadar bayram geçti falanel öpmeye de gelmedin böyle iyi olmuş nickin neydi o öyle

Ben herkes gibi öyle bi tek bayramda gelip elini öpmem
O güzel eller hergün öpülmeli aynen öyle eskisi neydi ya öyle yazarken zorlanıyorlardı bu iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…