- 17 Temmuz 2011
- 7.001
- 3.629
- 34
-
- Konu Sahibi PileliPire
Sağolasın.Dimi ne alakaysa.10 dakika engeline takıldım sorduğun soruyu cevaplıycam.Sende nurten den ten tene bir adım atarsın artık ben 10ileli pire
Bir sefere mahsus değiştirebiliyorsun;Ben ne yazsam kullanılıyor dediği için SaLLaa_ diye nick almıştım,bir ay sonra rica ettim çok sevdiğim şarkının adı nickim oldu.
Neye karar verdin isim olarak?
Yok tenten den yeni yeni sıyrılıyorum. Kalsın...
Dur şöylesi daha bi hafıza kazınır. tentennurten, nurtenten, nurtententen, tenten de tenten... Kullan ayol...Bazen kulağa sevimli geliyor.
ee ne var ne yok? :)
Bu arada netim fena yavaş... :/ Kaplumbağa hızında...
Dur şöylesi daha bi hafıza kazınır. tentennurten, nurtenten, nurtententen, tenten de tenten... Kullan ayol...Bazen kulağa sevimli geliyor.
ee ne var ne yok? :)
Bu arada netim fena yavaş... :/ Kaplumbağa hızında...
Ne olsun Nurten aynı işte can sıkıntısından meyveye verdim kendimi...Sende ne var ne yok ? Çiziklerin ne kadar güzelmiş öyle :26:
Ben de çikolataya... Söz de diyetteyim. Teşekkürler. Çizdittittiriyorum bi şeyler. :)
Ha bi de benim hem net yavaş hem de sitede sorun var. Sinir oldum dünden beri...
Pileli, halen değişmemişsin
Saray Güzeli Topicde
Gördüm gördüm gördüm
Nerdesin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Evet daha değişmedim .Sende benimle aynı durumdasın .Nefret ediyorum nickilerimizden
Bende de öyle canım deli oluyorum bu yüzden Bende bugün zar zor girebildim İlk girdiğimde hala uyarı geliyorduCanım site çok ağır, bende mi öyle anlamadım.Dün akşamda bir türlü giremedim.
Yooo, ben o kadar dertlenmiyorum, değişmesede olur.
Sitede dunden beri bi sorunmu var yoksa benmi giremiyorum sinirlerim tavan yapti ama haaa
Bende de öyle canım deli oluyorum bu yüzden Bende bugün zar zor girebildim İlk girdiğimde hala uyarı geliyordu
Sitede dunden beri bi sorunmu var yoksa benmi giremiyorum sinirlerim tavan yapti ama haaa
Evet canım genel bir sorun var
Bu kadar güzel kadınlara dayanamadı site
Fena yavaş
Ne zaman düzelicek ki öfff vallahi sinir küpüne döndüm