Hep aynı kafa hep aynı ses...

Bir sefere mahsus değiştirebiliyorsun;Ben ne yazsam kullanılıyor dediği için SaLLaa_ diye nick almıştım,bir ay sonra rica ettim çok sevdiğim şarkının adı nickim oldu.
Neye karar verdin isim olarak?

Abla kusura bakma geç dönüyorum mesajına .Sitenin girişinde onarım olduğunu bildiren bir mesajla karşılaşıyorum dün geceden beri.Bu yüzden daha yeni girebildim.Yukardaki mesajda bahsettiğim kişi sendin,kalbin temizmiş hemen açıklamada bulundun,sağolasın.Aslında ilk üye olduğum zamanlarda çok güzel yapancı isimler vardı.Fakat yabancı nickten vazgeçtim.Pileli üye olduk,pileli devam edelim dedim.Pileli Pire olmasını talep ettim fakat ; göründüğü gibi hala nickimde herhangi bir değişiklik yok.Mune online oldu mu bakmadım.Olmadı sanırsam.Görseydi mesajımı geri dönerdi.

Sen nick değişikliğine gittiğinde,gözlerim Sallaa_ 'yı arıyordu.Rütbenin Alcatraz Kaçkını olduğunu hatırlıyordum.Güzel bir nickin var.Evet görmüştüm sevdiğin bir şarkının adını nickin yapmışsın.Konunun tekinde yazmışsın .Takipçin oldum
:KK14:

Yok tenten den yeni yeni sıyrılıyorum. Kalsın... :KK1:

Tentenden yeni yeni mi sıyrılıyorsun ? Hadi ordan kız . Nurten nickini gördüğümde ,aklıma bile gezmemişti bu TENTEN ismi.Sayende sen; hafızama Tenten olarak yerleştin.Bu hatırlatmaların devam ettiği sürece sen biraz zor sıyrılırsın
:KK14:

Dur şöylesi daha bi hafıza kazınır. tentennurten, nurtenten, nurtententen, tenten de tenten... Kullan ayol... :KK14: Bazen kulağa sevimli geliyor. :p

ee ne var ne yok? :)

Bu arada netim fena yavaş... :/ Kaplumbağa hızında...:KK43:

Dur şöylesi daha bi hafıza kazınır. tentennurten, nurtenten, nurtententen, tenten de tenten... Kullan ayol... :KK14: Bazen kulağa sevimli geliyor. :p

Nette bi problem yok sitede bir sorun var anlayamdım gitti. Sende de ara arar uyarı paneli geliyor mu

Ne olsun Nurten aynı işte can sıkıntısından meyveye verdim kendimi...:KK14:Sende ne var ne yok ? Çiziklerin ne kadar güzelmiş öyle :26:

Son düzenleme:
Ne olsun Nurten aynı işte can sıkıntısından meyveye verdim kendimi...:KK14:Sende ne var ne yok ? Çiziklerin ne kadar güzelmiş öyle :26:

Ben de çikolataya... Söz de diyetteyim. Teşekkürler. Çizdittittiriyorum bi şeyler. :)

Ha bi de benim hem net yavaş hem de sitede sorun var. Sinir oldum dünden beri...

X