Hep aynı kafa hep aynı ses...

efendim ben de geldim fakat mevzu nedir bilemiyorum o yüzden kafama göre takılayım.
nato kafa nato mermer değilim ancak tekrara düştğüm anlar çok oluyor malesef şu günlerde.

bilmiyor.
ya anlatamam ona zaten ne bıleyım zaman gosterecek
amaaannn bosver neyseee
sen de ne var ne yok

Şu sınava bi gir ve hayırlısıyla güzel bi sonuç al sonra çıkarsın babanın karşısına söylersin abla

Nereye kadar devam eder ki böyle

Karşı taraf söylemen için bi baskıda bulunmuyor Allahtan

Yoksa çok sorun yaşardınız

Hani çocuk istemeye gelicem dese ne yapacaksın ; merak konusu
:44:

efendim ben de geldim fakat mevzu nedir bilemiyorum o yüzden kafama göre takılayım.
nato kafa nato mermer değilim ancak tekrara düştğüm anlar çok oluyor malesef şu günlerde.

Hoşgeldin Sefalar Getirdin

Sizi topiğimde görmek çok güzel

Hepimiz monotonluk hortumuna yakalanmışız ; bu durumdan kurtuluşumuz olsa bile kaçışımız yok

Efendim hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.

çok naziksiniz efendim : )) , herkese ve size hoşbulduk, sanırım hepimizin kafa sürüklüyor bir yerlere bizi
aman mazallah saplanıp kalmayalım da çünkü saplantı ve önyargı kadar fena iki tavır daha bilmiyorum ben.

her zaman baskıda bulunuyor kuzum.
ocakkta istemeye gelıcem dıyor baska bır sey demıyor.
annem de sen de atan oyle dıyor
iki arada benn

Aramızda önyargılı olan var mı

Varsa pergelimi saplıycam

Katılıyorum gerçekten öyle, özellikle saplantı çok fena.

Hoşgeldin Sefalar Getirdin

Sizi topiğimde görmek çok güzel

Hepimiz monotonluk hortumuna yakalanmışız ; bu durumdan kurtuluşumuz olsa bile kaçışımız yok

hoşbulduk efendim : ) asıl ben aranıza kabul edip bu sıcak karşılama için pek bi mutluyum.
rutinlik elm sokağı gibi dön dolaş dolap beygiri yine aynı tekdüzeliğin kapısının önünde buluyorsun kendini : ))

her zaman baskıda bulunuyor kuzum.
ocakkta istemeye gelıcem dıyor baska bır sey demıyor.
annem de sen de atan oyle dıyor
iki arada benn

Hayırlısıyla atandın diyelim enişte bey için konuşuyorum ; farklı şehirlerde öğretmenlik yapma gibi bi durumun olursa ne olcak ?

Hayırlısıyla atandın diyelim enişte bey için konuşuyorum ; farklı şehirlerde öğretmenlik yapma gibi bi durumun olursa ne olcak ?

işte o da dıyor ki sen atan ben es durumuyla gelırım yanına dıye.
o sekılde planlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…