söylediklerinizin hepsini denedim zaten şşşşşşşşşşşş sesinde susuyor bir tek ve hep kucakta dua edin lütfen
inanın bütün psikolojim bozuldu kendimi hiç bu kadar güçsüz yorgun ne yapacağını bilemez hissetmemiştim...
Bebeğinizi kolik sanırım maalesef 3 4 aylık olmadan bu sıkıntılar hafiflemez gazını çıkardığına bakmayın her bebekte bu aynı şekilde çıkardığını düşünürsünüz ama sürekli gazı olur bu zamanlarda, bebek hareketlenmeye başlayınca gaz sıkıntısıda azalır bebeğinizi vücudunuza bağlayın bunun için internette satılan çok güEl şeyler var dışarı çıktığınızdada çok rahat olur (Silingo, boba) kucakta taşımak onu rahatlatır kucağa alışır laflarında kulak asmayın küçücük bebek tabiiki kucağa alınmalı ve hep annesiyle temas halinde olmalı yine internette beyaz gürültü diye bulabileceğiniz bebeğinizi rahatlatan sesler var bebeği ağladığında fön makinası elektrikli süpürge çalıştırıp sonuç alan annelerde var doktorunuzun önerdiği gaz için damlalardan kullanabilirsiniz internette gaz için masaj yöntemlerini araştırın ben kıZıma bir tanıdığın tavsiyesiyle aldığım acı elma yağıyla masaj yapardım biraz rahatlatırdı ama maalesef kesin bir çözümü yok bir kaç ay çekeceksiniz çocuk büyütmenin sıkıntısı her dönem ayrı hiç kolay büyümüyorlar maalesef Allah yardımcınız olsun
canım böyle çocuklar annesini sonradan çok rahat ettiriyor.yemesi içmesi kolay oluyor.Allah kolaylık versin gececek bu gümnlerde
allah yardımcın olsun guselım zor bebeklerın hepsı bırbırınden farklı sanırım fıstık kolık benım oglumda kolıktı ve gunun 18 saatı aglardı evın korıdorlarında hıc durmada yuzustu kolumun ustunde ılerı gerı dolasırdım artık dermanım kalmazdı aglaya aglaya bıde gobek fıtıgı olmustu gecıcı dedıler gectı cok sukur ama ortalama 7,5-8 ay ben bu sekıl aglamalarına sayıt oldum sadece nobet saatlerı azaldı zamanla ılk 3 ay asırı sonra sonra 2-3 saat azala azala oyle bıttı 8 ay evden dışarı çıkamadım gıtıgım yerden kac kez gerı dondum cıldırır gıbı aglıyodu artık fon makınesını bebek bakım cantamda tasımaya baslamıstım dusun gececek guselm bebek buyutmek sabır ısı allah yardımcın olsunarkadaşlar eşimde bende daha evlenmeden bir çocuğumuz olsun istedik.çok şükür 4 ay sonra hamile kaldım...
kızım 44 günlük ama doğduğundan beri ağlıyor...şöyle yatırıp ta sadece baktığını uyanıkken ağlamadığını görmek nerdeyse imkansız...
gücümüz kuvvetimiz kalmadı bu başka hiç bir şeye benzemiyormuş.gazı var evet ama çıkarıyorda ama hep gazı var...öyle yoruldum ki anlatamam.iyi olayım diyorum susturamıyorum kötü hissediyorum bir tek aşağı yukarı sallayınca susuyor o da kollarımızı kopardı. şu an kollarımı hissetmiyorum...dün öğlen 2 den gece 2 ye neredeyse hiç uyumadı...
ne olur bir akıl verin kırkı çıksın geçer dediler geçmedi ne yapacağım bilmiyorum...
arkadaşlar eşimde bende daha evlenmeden bir çocuğumuz olsun istedik.çok şükür 4 ay sonra hamile kaldım...
kızım 44 günlük ama doğduğundan beri ağlıyor...şöyle yatırıp ta sadece baktığını uyanıkken ağlamadığını görmek nerdeyse imkansız...
gücümüz kuvvetimiz kalmadı bu başka hiç bir şeye benzemiyormuş.gazı var evet ama çıkarıyorda ama hep gazı var...öyle yoruldum ki anlatamam.iyi olayım diyorum susturamıyorum kötü hissediyorum bir tek aşağı yukarı sallayınca susuyor o da kollarımızı kopardı. şu an kollarımı hissetmiyorum...dün öğlen 2 den gece 2 ye neredeyse hiç uyumadı...
ne olur bir akıl verin kırkı çıksın geçer dediler geçmedi ne yapacağım bilmiyorum...
Biz de aynı durumlardan geçtik.Her yolu denedik,ilaç,bitki çayları,fön makineleri,süpürgeler..Ayakta sallayarak emzirmeler,ninniler,kolik müzikleri,daha neler neler...Şuan altı aylık oldu.Geçen günlere kadar kafamı duvarlara vurasım gelirdi..Ta ki tvde tesadüfen Nurettin Rençber'den Ezo şarkısını dinleyene kadar :)arkadaşlar eşimde bende daha evlenmeden bir çocuğumuz olsun istedik.çok şükür 4 ay sonra hamile kaldım...
Rezene çayı içirmeyi denedin mi canım ?
Benim yeğenim böyleydi ilk 2-3 ay .
Her gece 3-4 damla rezene çayı verdik ağzına hemen rahatladı, uyudu .
Şİmdi 4 yaşında haftada 1 kere içiriyorum hala .
Bir bardak kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı rezeneyi koyun 10 dk. bekletin ağzına bir kaç damla verin .
Yarım saatde etki eder falan demiyorum hemen etki eder .
1-2 dakikada rahatlar bebeğiniz, tecrübeyle sabit .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?