10 günlükken götürdük aç bebek dedi mama verdi o zaman gögsüm yarıktı emziremiyordum şimdi emiyor hatta fazla emince kusuyor.adı beyza taşıyamayacağı bir anlamı yok aslında beyaz temiz kadın demek...
Çok zor bende yaşadım biliyorum ama inanın bugünlerde geçecek. Ağladiğımda kurutma makinesi, yada elektrik süpürgesi açabilirsiniz o seslerle biraz sakinleşecektir yada kucağınıza alıp sol kulağına hafifçe ninni,şarkı söyleyebilirsiniz sakinleşecektir. Kolik olabilir bebeginiz doktorunuza danışarak uygun gördüğü gaz damlasını alıp kullanabilirsiniz. Ağladıkça emzirebilirsiniz gazı yoksa emip sakinleşecektir. Gaz için ben doktorumun önerisiyle nurse harvey's kullanmıştım sakinlestiriyordu , bitkisel bir şuruptu.arkadaşlar eşimde bende daha evlenmeden bir çocuğumuz olsun istedik.çok şükür 4 ay sonra hamile kaldım...
kızım 44 günlük ama doğduğundan beri ağlıyor...şöyle yatırıp ta sadece baktığını uyanıkken ağlamadığını görmek nerdeyse imkansız...
gücümüz kuvvetimiz kalmadı bu başka hiç bir şeye benzemiyormuş.gazı var evet ama çıkarıyorda ama hep gazı var...öyle yoruldum ki anlatamam.iyi olayım diyorum susturamıyorum kötü hissediyorum bir tek aşağı yukarı sallayınca susuyor o da kollarımızı kopardı. şu an kollarımı hissetmiyorum...dün öğlen 2 den gece 2 ye neredeyse hiç uyumadı...
ne olur bir akıl verin kırkı çıksın geçer dediler geçmedi ne yapacağım bilmiyorum...
arkadaşlar eşimde bende daha evlenmeden bir çocuğumuz olsun istedik.çok şükür 4 ay sonra hamile kaldım...
kızım 44 günlük ama doğduğundan beri ağlıyor...şöyle yatırıp ta sadece baktığını uyanıkken ağlamadığını görmek nerdeyse imkansız...
gücümüz kuvvetimiz kalmadı bu başka hiç bir şeye benzemiyormuş.gazı var evet ama çıkarıyorda ama hep gazı var...öyle yoruldum ki anlatamam.iyi olayım diyorum susturamıyorum kötü hissediyorum bir tek aşağı yukarı sallayınca susuyor o da kollarımızı kopardı. şu an kollarımı hissetmiyorum...dün öğlen 2 den gece 2 ye neredeyse hiç uyumadı...
ne olur bir akıl verin kırkı çıksın geçer dediler geçmedi ne yapacağım bilmiyorum...
arkadaşlar eşimde bende daha evlenmeden bir çocuğumuz olsun istedik.çok şükür 4 ay sonra hamile kaldım...
canım bebeğin kolik olabilir
blogcuanne nin arşivini okuyorum bu ara onun bebeği de kolikmiş
yaptıklarını anlatmış blogunda haziran ve temmuz 2010 entrylerine bir bak
harvey karp diye bir adamın yöntemini anlatıyor
kundaklama sssh tarzı seslerle avutma
en önemlisi de gerekise sürekli kucakta tutma
4 aydan önce hiçbir bebek kucağa alışmaz diyor
istediği her zaman emzirme
gerekirse beyaz gürültü cd si kullanma ya da işte şu kurutma makinesi vs sesleri
sen bir internetten araştır
blogcuanneye de bak derim
bir de o kadar küçük çocukların sırt üstü yatmasının bellenemeyeceğine dair bişler okumuştum
ana kucağı veya arabası gibi bir şeylerde biraz daha dik yatırmayı dene
ahhh tatlım seni çooook iyi anlıyorum...benimde 7 aylık bebeğim var ve ilk 3 ay hiç uyumadım kafamı kapılara falan çarpardım eşim işe gittiği için yatakları ayırdım, maalesef bunu bitene kadar çekeceksin..yavrum kimbilir nekadfar acı çekiyor o nedenle ağlıyor...sana önerilerim çocuğunu sıcak tut aptamil mama verebilirsin içinde hazım için şeyler var, pilates topuna otur çocuğunuda kucağına al ve zıpla kolların bu sayede yorulmaz ve o uyuyyunca sende uyu sadece çocuğuna verebileceğin zamanlar..yapacak birşey yok bunlar en kolay çağları hayırlısıyla büyüt ve 2 günde bir ılık banyo yaptır ters yatır sonra bebekler için klasik müzik var onları dinlet biogaia var yararlı prebiyotik ilaç değil onuda verebilirsin 3 damla etkili oluyor bunlar
canım böyle çocuklar annesini sonradan çok rahat ettiriyor.yemesi içmesi kolay oluyor.Allah kolaylık versin gececek bu gümnlerde
söylediklerinizin hepsini denedim zaten şşşşşşşşşşşş sesinde susuyor bir tek ve hep kucakta dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?