Mrb arkadaslar oncelikle şunu soysöyleye her görüşe saygım sonsuz isteyen istediği yazsın hiç gücenmem çünkü biliyorum ki ben hepsini hak ediyor um. Kendim pko hastasıyım zaten tuylerle basım dertte birde ağda yapıyorum tum vücut kendim evde yapıyorum. Ama sonrasında batık oluyor bunun için ne yapmam gerekir. Losyon kullanıyorum krem kullanıyorum kese yapıyorum faydası yok. Bir de ben yemeleri doyamıyorum gece 2 de kalkıp yemek yiyip üstüne uyuyorum Allah'ım nasıl bir iştah ben de bilmiyorum buna bir dur demem lazım bana yardımcı olun göbek başını almış gitmiş boyun bir 65 Ama kilom 73 oldu ve bu kiloları üç ay içinde aldım. Yani eşimde kilolarından biraz şikayetçi. Kendimi çok çirkin hissediyorum Ben bile bazen bakınca midem bulanıyor ama ne yapabilirim pko dolayı tüyler var onları Hallettik halletmeye çalışıyorum daha doğrusu yani Ne yapabilirim kilo vermek için batıklardan kurtulmak için Eşime daha güzel görünmek için fit bir vücuda sahip olmak için. Yoksa yakında hasta olacağım obezite hastalığına yakalanacak Allah herkese şifa versin Lütfen arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz bitki çayı var mı Zayıflamak için . Nasıl bir mide var ben bile şok ta kalıyorum. Yemekten sonra da üstüne tatlı yiyorum tatlıdan sonra da Meyve hiç rahatsız da olmuyorum acilen bu durumu toparlamam lazım. Arkadaşlar Siz ağdamı kullanıyorsunuz. Biraz da eşimde cinsellikte artık beni fazla istemiyor eskisi gibi değil yani sanırım kilolarından kaynaklı ben onu seviyorum o da beni seviyor ama dışarıda manken gibi kızlar var birkaç kez ima ettiği bana biraz kilo ver diye.Tsk ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hep açım doymuyorum
- Konu Sahibi Sidar21
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Kese işini hakiki kabak lifiyle yapın. Diğerleri çok işe yaramaz.Mrb arkadaslar oncelikle şunu soysöyleye her görüşe saygım sonsuz isteyen istediği yazsın hiç gücenmem çünkü biliyorum ki ben hepsini hak ediyor um. Kendim pko hastasıyım zaten tuylerle basım dertte birde ağda yapıyorum tum vücut kendim evde yapıyorum. Ama sonrasında batık oluyor bunun için ne yapmam gerekir. Losyon kullanıyorum krem kullanıyorum kese yapıyorum faydası yok. Bir de ben yemeleri doyamıyorum gece 2 de kalkıp yemek yiyip üstüne uyuyorum Allah'ım nasıl bir iştah ben de bilmiyorum buna bir dur demem lazım bana yardımcı olun göbek başını almış gitmiş boyun bir 65 Ama kilom 73 oldu ve bu kiloları üç ay içinde aldım. Yani eşimde kilolarından biraz şikayetçi. Kendimi çok çirkin hissediyorum Ben bile bazen bakınca midem bulanıyor ama ne yapabilirim pko dolayı tüyler var onları Hallettik halletmeye çalışıyorum daha doğrusu yani Ne yapabilirim kilo vermek için batıklardan kurtulmak için Eşime daha güzel görünmek için fit bir vücuda sahip olmak için. Yoksa yakında hasta olacağım obezite hastalığına yakalanacak Allah herkese şifa versin Lütfen arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz bitki çayı var mı Zayıflamak için . Nasıl bir mide var ben bile şok ta kalıyorum. Yemekten sonra da üstüne tatlı yiyorum tatlıdan sonra da Meyve hiç rahatsız da olmuyorum acilen bu durumu toparlamam lazım. Arkadaşlar Siz ağdamı kullanıyorsunuz. Biraz da eşimde cinsellikte artık beni fazla istemiyor eskisi gibi değil yani sanırım kilolarından kaynaklı ben onu seviyorum o da beni seviyor ama dışarıda manken gibi kızlar var birkaç kez ima ettiği bana biraz kilo ver diye.Tsk ederim
Yeme için de yememekten başka çare yok maalesef, yemeyeceksiniz. Tutamıyorsanız diyetisyene gidin, size en uygun yiyerek zayıflama listesini yapar. Bitki çayları siz yerken işe yaramıyor, tok tutan bir mucize yok. Tek mucize beyniniz, inanacak ve yemeyeceksiniz.net.
Pko için gerekli tedaviyi zaten görüyorsunuzdur.
Cinsellik için de eşiniz kilolu sevmiyor olabilir, haksız diyemem, çünkü siz kendinize dikkat etmiyorsunuz ve bunun bahanesi yok. Ağır hasta değilsiniz, biraz sabırla düzelecek şeyleri bahanelerin arkasına saklanarak yapmazsanız zararı size olur.
Özetle bahane değil çaba lazım, gerisi kolay.
- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.589
- 158
- 36
Mrb çok tşk ederim güzel yorumunuz icin Evet eşim hakli sizde haklısınız insallah kendimi tutarimKese işini hakiki kabak lifiyle yapın. Diğerleri çok işe yaramaz.
Yeme için de yememekten başka çare yok maalesef, yemeyeceksiniz. Tutamıyorsanız diyetisyene gidin, size en uygun yiyerek zayıflama listesini yapar. Bitki çayları siz yerken işe yaramıyor, tok tutan bir mucize yok. Tek mucize beyniniz, inanacak ve yemeyeceksiniz.net.
Pko için gerekli tedaviyi zaten görüyorsunuzdur.
Cinsellik için de eşiniz kilolu sevmiyor olabilir, haksız diyemem, çünkü siz kendinize dikkat etmiyorsunuz ve bunun bahanesi yok. Ağır hasta değilsiniz, biraz sabırla düzelecek şeyleri bahanelerin arkasına saklanarak yapmazsanız zararı size olur.
Özetle bahane değil çaba lazım, gerisi kolay.
- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
Vallaa batıklar için en güzeli lazer epilasyon yaptırmakmış canım aynı sorun bende de var hatta bacaklarımı iğrenç yaralarla doldurmuşluğum bile var ama lazere bi türlü başlayamadım . diğer soruna gelince beslenme şeklini değiştirmen gerekiyor. ben ekmek düşkünüydümm ekmeksiz hayatta doymam diyordumm hiç alakası yokmuşş 1 aydan fazladır ekmek yemiyorum ve doyuyorum. senin yediğin şeyler büyük ihtimalle kan şekerinde dengesizliklere sebep olan şeyler bu yüzden sürekli açlık hissediyorsun.
- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 37
- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
Geçmiş olsun. Doymayacaksiniz zaten doyarak kilo verilmiyor. Çayla falan olmuyor bu işler. Bir diyetisyene gidin size en uygun tavsiyeleri o verecektir. Bol bol yuruyun. Tabaginiza az yemek koyun. Tencere masaya gelmesin. Her zaman yediğinizi azaltmakla başlayın. Tabaginiza az meyve koyun mesela yemek ortada olunca çok yeniyor. Ne yediğinizi görürseniz daha az yiyorsunuz.
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Mrb ayni sorun bende de var ekmek siz yemek yemiyor um yediğim de doymamVallaa batıklar için en güzeli lazer epilasyon yaptırmakmış canım aynı sorun bende de var hatta bacaklarımı iğrenç yaralarla doldurmuşluğum bile var ama lazere bi türlü başlayamadım . diğer soruna gelince beslenme şeklini değiştirmen gerekiyor. ben ekmek düşkünüydümm ekmeksiz hayatta doymam diyordumm hiç alakası yokmuşş 1 aydan fazladır ekmek yemiyorum ve doyuyorum. senin yediğin şeyler büyük ihtimalle kan şekerinde dengesizliklere sebep olan şeyler bu yüzden sürekli açlık hissediyorsun.
Mrb utanıyorum lazere gitmeyeTüyler için lazer e gitme imkanınız varsa önceliğiniz o olsun
Kendinizi daha iyi hissedersiniz
Kilo için diyetisyene
Pko içinde Saraçoğlu kürleri vardı galiba onları uygulayın
Sürekli karbonhidratla asla karnınız doymaz .
Karbonhidrat içeren besinler kısa süreli doyurur .
Sindirimi ilk biten besin karbonhidrat olduğu için hemen yerine yenisini yemek istersiniz .
1 yumurtanın size sağlayacağı tokluk 2 ekmekten daha uzun sürelidir .
İlk olarak karbonhidratlar sonra yağlar sonra da proteinler sindirilir .
Dolayısı ile protein ağırlıklı beslenin .
Sindirimi ilk biten besin karbonhidrat olduğu için hemen yerine yenisini yemek istersiniz .
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
SebepMrb utanıyorum lazere gitmeye
Peki hem az yiyip yanında icecehjm çay yok mu acabaGeçmiş olsun. Doymayacaksiniz zaten doyarak kilo verilmiyor. Çayla falan olmuyor bu işler. Bir diyetisyene gidin size en uygun tavsiyeleri o verecektir. Bol bol yuruyun. Tabaginiza az yemek koyun. Tencere masaya gelmesin. Her zaman yediğinizi azaltmakla başlayın. Tabaginiza az meyve koyun mesela yemek ortada olunca çok yeniyor. Ne yediğinizi görürseniz daha az yiyorsunuz.
Sanki bir tek bende varmış gibi düşünüyorum utanıyorum gittim bir kere ama geri eve döndüm
- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
İşte bak ben sana canlı örnek olayım o düşünceyi sil kafandan. öyle bişey yok ekmeksizde gayet doyulabiliyorMrb ayni sorun bende de var ekmek siz yemek yemiyor um yediğim de doymam
- 14 Ocak 2012
- 11.842
- 73.764
- 798
Yeşil çay öneriyorlar. Ödem attirici çay tarifleri var internette tarçınlı süt onerenler var bir de yoğurt kürü varmış. Yoğurda pul biber atılıp yeniyormus. Ama ben hiçbirini denemedim. Tarçınlı süt denemeyi düşünüyorum ben de. Bir haftadır diyetteyim bir kilo verdim yaklaşık şimdiden. Bakalım.Peki hem az yiyip yanında icecehjm çay yok mu acaba
Tm cnm Bende bugun başlayacağım.Asırı derecede çikolata yiyorum.Birde erkekler böyle şişman sevmezler degil mjİşte bak ben sana canlı örnek olayım o düşünceyi sil kafandan. öyle bişey yok ekmeksizde gayet doyulabiliyor
mrb birde sürekli bir halsizlik uyuma istegi var birde çok çikolata yerim.Acaba bu halsizlik yediklerimden olabilir mi?Sürekli karbonhidratla asla karnınız doymaz .
- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- 63
Bence kafandan şunu da at erkekler şişman sevmezler falan geç onu .her şeyi önce kendin için yapacaksın önce sen kendini seveceksin kendi sağlığın için kilo vereceksinTm cnm Bende bugun başlayacağım.Asırı derecede çikolata yiyorum.Birde erkekler böyle şişman sevmezler degil mj
Yok ben kendimi seviyorum hayatımda ilk defa diyete başlayacam.Ama merak ta ediyorumBence kafandan şunu da at erkekler şişman sevmezler falan geç onu .her şeyi önce kendin için yapacaksın önce sen kendini seveceksin kendi sağlığın için kilo vereceksin