Mrb arkadaslar oncelikle şunu soysöyleye her görüşe saygım sonsuz isteyen istediği yazsın hiç gücenmem çünkü biliyorum ki ben hepsini hak ediyor um. Kendim pko hastasıyım zaten tuylerle basım dertte birde ağda yapıyorum tum vücut kendim evde yapıyorum. Ama sonrasında batık oluyor bunun için ne yapmam gerekir. Losyon kullanıyorum krem kullanıyorum kese yapıyorum faydası yok. Bir de ben yemeleri doyamıyorum gece 2 de kalkıp yemek yiyip üstüne uyuyorum Allah'ım nasıl bir iştah ben de bilmiyorum buna bir dur demem lazım bana yardımcı olun göbek başını almış gitmiş boyun bir 65 Ama kilom 73 oldu ve bu kiloları üç ay içinde aldım. Yani eşimde kilolarından biraz şikayetçi. Kendimi çok çirkin hissediyorum Ben bile bazen bakınca midem bulanıyor ama ne yapabilirim pko dolayı tüyler var onları Hallettik halletmeye çalışıyorum daha doğrusu yani Ne yapabilirim kilo vermek için batıklardan kurtulmak için Eşime daha güzel görünmek için fit bir vücuda sahip olmak için. Yoksa yakında hasta olacağım obezite hastalığına yakalanacak Allah herkese şifa versin Lütfen arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz bitki çayı var mı Zayıflamak için . Nasıl bir mide var ben bile şok ta kalıyorum. Yemekten sonra da üstüne tatlı yiyorum tatlıdan sonra da Meyve hiç rahatsız da olmuyorum acilen bu durumu toparlamam lazım. Arkadaşlar Siz ağdamı kullanıyorsunuz. Biraz da eşimde cinsellikte artık beni fazla istemiyor eskisi gibi değil yani sanırım kilolarından kaynaklı ben onu seviyorum o da beni seviyor ama dışarıda manken gibi kızlar var birkaç kez ima ettiği bana biraz kilo ver diye.Tsk ederim