henüz hissetmesemde çok güzel ya

tugba20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
1.142
0
37
slm kızlar aslında bayağıdır aranızdayım ama bir türlü yazamıyordum hamile değildim daha ilk okumaya başladığımda yorumlarınızı ama şimdi 5+1haftalık hamileyim daha doktora gitmedim önümüzdeki pazartesi gidecez Allah bize hiç aratmadan nasip etti inşallah olmayanlara da en kısa zamanda nasip eder dualarım hep sizinleopuyorumnanaktan

Tebrikler canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.kalp atışını gördükten sonra orda olduğuna inandım ben de.dediğin gibi çok güzel bir duygu :nazar:

tebrikler, guzel haberlerin devamini bekliyoruz, Allah kucaginiza almayi da nasip etsin Insallah. gordukce orda atan minicik bir kalp daha da inanacaksiniz.

Allahım inş. çok korkuyorum bişey olur diye yaa bugün çok kötü bişey yaptım eşimle tartıştık ve bir sigara içtim ama sabahtan beri kendimi yiyorum bişey olmaz dimi yaa

Allahım inş. çok korkuyorum bişey olur diye yaa bugün çok kötü bişey yaptım eşimle tartıştık ve bir sigara içtim ama sabahtan beri kendimi yiyorum bişey olmaz dimi yaa

1 sigaradan birşey olacağını sanmıyorum ama artık bebişini düşün ve sigarayı bırak bence.hem moralini yüksek tutmaya çalış

tebrik ederim cnm
hayırlı olsun bebeğin
darısı olmayanların başına
animasyon74.gif

tugba'cim ne guzel ne mutlu sana allah saglikli bir bebis nasip etsin darisi isteyenlerin basina a.s.

slm kızlar aslında bayağıdır aranızdayım ama bir türlü yazamıyordum hamile değildim daha ilk okumaya başladığımda yorumlarınızı ama şimdi 5+1haftalık hamileyim daha doktora gitmedim önümüzdeki pazartesi gidecez Allah bize hiç aratmadan nasip etti inşallah olmayanlara da en kısa zamanda nasip eder dualarım hep sizinleopuyorumnanaktan

HAYIRLI OLSUN CANIM BENDE 5+1 im.BEN BU PERŞEMBE GİDİCEM DOKTORA.İNŞ.DUYARIZ KALP ATIŞINI.:ecrin_bebek:

malesef kızlar sevincim kısa sürdü hamile deilmişim oluyormuş bazen böyle sperm oluşmadan pas geçiyormuş boşunaymış hep umutlarım oysa tüm belirtiler adet gecikmesi herşey tamamdı bir tek o oluşamamış bebeğim çok üzüldüm takdiri ilahi Allahım herkesin bebeğine ve kendisine sağlık versin inş. olmayanları da en kısa zamanda bu duyguyla sevindirsin hepinizi öpüyorum

canım üzüldüm ama vardır herşeyde bir hayır unutma.allahım en yakın zamanda sanada tüm isteyenlerede versin inşallah.

tebrikler. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Birkaç ay sonra biz de düşünüyoruz artık bir bebeğimiz olsun diye. Allahım verirse inşallah. Ama çevremizle paylaşamıyoruz henüz. Ya olmazsa onlar da hevese kapılmasın diye. İnşaallah Rabbim bize de ve tüm isteyenlere de aratmadan verir hayırlısı ve sağlıklısıyla.

malesef kızlar sevincim kısa sürdü hamile deilmişim oluyormuş bazen böyle sperm oluşmadan pas geçiyormuş boşunaymış hep umutlarım oysa tüm belirtiler adet gecikmesi herşey tamamdı bir tek o oluşamamış bebeğim çok üzüldüm takdiri ilahi Allahım herkesin bebeğine ve kendisine sağlık versin inş. olmayanları da en kısa zamanda bu duyguyla sevindirsin hepinizi öpüyorum

nasıl bişi bu yaa anlamadım pas geçme :umursamaz:

şöyleymiş sperm kendisi için 4-4lük yumurta oluşsun istermiş eğer istediği gibi değilse oluşmadan atarmış bir nevi düşük gibi oluşamadan daha gidiyormuş yani

X