• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Henüz anne değilim ama paylaşmak istedim

seda_gokhan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
127
0
116
İstanbul
mrb arkadaşlar ben henüz anne değilim ama şimdiden bikaç bişey elimden geldiğince hazırladım.sadece paylaşmak istedim . anne olmak çok isterim ALLAHisteyen herkese nasip etsin. $Fotoğraf0350.jpg $Fotoğraf0342.jpg $Fotoğraf0343.jpg $Fotoğraf0344.jpg $Fotoğraf0345.jpg $Fotoğraf0346.jpg $Fotoğraf0347.jpg $Fotoğraf0348.jpg $Fotoğraf0350.jpg $Fotoğraf0351.jpg $Fotoğraf0353.jpg $Fotoğraf0355.jpg sondaki pembe gri battaniye henüz bitmedi.

canım benim inşallah bebişlerimiz bizi daha fazla bekletmeden gelirler ben çok fazla örgü beceremiyorum ama denk geldikçe bişeyler alıyorum öyle dua ediyorumki biran önce bebişimize kavuşalım diye Rabbim umarım bizi daha fazla bekletmez:))

canım benim inşallah bebişlerimiz bizi daha fazla bekletmeden gelirler ben çok fazla örgü beceremiyorum ama denk geldikçe bişeyler alıyorum öyle dua ediyorumki biran önce bebişimize kavuşalım diye Rabbim umarım bizi daha fazla bekletmez:))

inşallah hayırlısı olur ALLAH isteyen herkese versin çok muhteşem bi duygu olduğu kesin.:49: bebeğin olunca söyle ben sana örüp gönderirim.

Back