Gelinlik Modelleri Henna gelinlik...

asilem44

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
790
4
296
Diğer
Kızlar henna gelinlikten gelinlik alan var mı?ben oradan bir gelinlik beğendim ama fiyatları çok pahalı.ben kiralamak istiyorum.kiralık fiyatı bile bazı yerlerin neredeyse satış fiyatına geliyor.benim beğendiğim gelinliğin satış fiyatı 2500 tl,kiralık fiyatı 1700 falandı.indirim falan yapıyorlar mı?alanlar varsa fikir verir mi acaba!!!!!!

ben hennayı vitrininden tanıyorum. vitrinlerindeki gelinlikler çok kaliteli duruyor. ben 3000den aşağı gelinlik satmazlar diye düşünmüştüm. 2500se çok iyi. zaten o görünümde bir gelinliği istanbulda nerden alırsan aynı parayı ödemen gerekir. o kadar bütçen yoksa mecbur kaliteden ödün vereceksin...

bende hennada bi gelinlik denemiştim benim bütceme göre pahalı gelmışti şimdi aynısını diktiriyorum bu ayda son provam var bakalım şimdilik iyi gidiyor modelleri hoşuma gitmişti :6:

Merhaba,
Ben Kocaeli'de oturuyorum,burada Derince de Henna'nın fabrika satış mağazaları(2 tane) var.Tek fiyat yazıyor vitrinde ve modelleri bir harika duruyor.Belki imkanınız varsa diye söylemek istedim.

merhaba,
ben kocaeli'de oturuyorum,burada derince de henna'nın fabrika satış mağazaları(2 tane) var.tek fiyat yazıyor vitrinde ve modelleri bir harika duruyor.belki imkanınız varsa diye söylemek istedim.

teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.şimdilik gelinliği askıya aldım.mayıs ayında yaz sezonu gelinlikleri gelecekmiş.bir de o zaman bakayım belki istediğim tarzda bişey bulurum...

bende gelinliğimi hennadan aldım hem kaliteli hemde şık gelinlikler var gerçekten, üstelik fiyatı bana oldukça uygun geldi

Ben de geçen ay gelinliğimi Henna Gelinlikten aldım modeller gerçekten çok güzel ve kaliteli hazır gelinlik satan bütün markaları gezdim ama kişiye özel çalışır gibi bu kadar özenle çalışan başka firma görmedim.Fiyatları modellere göre çok uygun mağaza görünüşleri sizi korkutmasın ithal markaların gelinlikleri ve fiyatlarının yanında Henna çok daha kaliteli ve hesaplı emin olun.

Back