Hemsireyim arkadaşlar gebeyken

ipek08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
82
11
3
28
Hasta sayısı az olsa bile tek nöbet tutan oldu mu sağlıkçı olup yani böyle bir şey normal midir bilmediğimden soruyorum

Hasta sayısı az olsa bile tek nöbet tutan oldu mu sağlıkçı olup yani böyle bir şey normal midir bilmediğimden soruyorum
Merhaba ben kalp atışı duyduğum zaman yönetime bildirmiştim, gündüze geçirmişlerdi beni ama tek kaldığımda oluyordu. Bazı hastaneler 24.haftaya kadar nöbet tutturabiliyormuş

Merhabalar, yönetim isterse malesef 24. Haftaya kadar nöbet tutturabiliyor ne kadar vicdanen uygun görmesem de. Ben de sorumlu hemşireyim. Hastanede hemşire açığımız olduğu için gebelere nöbet de tutturuyorlar tek de olsa. Önceden gebelik belli olur olmaz sorumlunun inisiyatifiyle nöbetten alınırdı gebe hemşireler.

15 haftalık tutuyorum bende hala

15 haftalık tutuyorum bende hala
Ben laborantım. Ben de 24 saat nöbetler şeklinde çalışıyorum. Ama benim nöbetlerim gündüz mesai çalışmaya göre daha rahat olduğu için nöbetli çalışmak işime geliyor. O yüzden çalışabildiğim kadar nöbetli çalışmayı tercih edeceğim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…