- 6 Nisan 2012
- 490
- 1
-
- Konu Sahibi EylemHemsire
Hemşireyim,atanması kolay,maaşı fena değil, ama zor,yorucu,stresli,çok dikkat gerektiren bir meslek.Hastane için özellikle..İş arakadaşlarınla içli dışlı oluyorsun ,ekip çalışması olduğu için..Maaş olarak daha fazlasını hakediyoruz..Memursun en azından..asgari ücretle yoğun yorucu bir işten kat kat iyi tabiki..
kızlar bende hemşirelık okumak ıstıyorum yenı kazzanan arkadaşlar varsa kaçar net yaptınız ve kaç puanla yerleştınız.ıkıncı öğretım tercıhım cunku evlıım kucuk bır bebeğim var.
kızlar bende hemşirelık okumak ıstıyorum yenı kazzanan arkadaşlar varsa kaçar net yaptınız ve kaç puanla yerleştınız.ıkıncı öğretım tercıhım cunku evlıım kucuk bır bebeğim var.
İnşallah bende o günleri görürüm
inşallah güzel bir yere atanırsın güzel meslektaşım
Hemşireyim,atanması kolay,maaşı fena değil, ama zor,yorucu,stresli,çok dikkat gerektiren bir meslek.Hastane için özellikle..İş arakadaşlarınla içli dışlı oluyorsun ,ekip çalışması olduğu için..Maaş olarak daha fazlasını hakediyoruz..Memursun en azından..asgari ücretle yoğun yorucu bir işten kat kat iyi tabiki..
slm kızlar bende geldım kocaeli üniversitesi 1.sınıfa basladım bu sene zor falan demeyın gozumuzu korkutmayın ya:)gercı korkucanı dusunmuyorum ama .neyse benım sorum devlette calısan hemşirelere olacak servıslerle alakalı,yaptıgınız ıslerde en içinizin goturmedıgı servıs hangısı ve en temıız oh mıs dedıgınız servıs hangısı bunu merak edıyorum?