senağlama
ama artık buraya kimse gelmez olmuş senağlamasenağlama
arkadaşlar aile hekimliğine geçip çalışmaya başlayanlar varmı tavsiye edermisiniz
baştan sona dek okudumda çok komik ya.liseden hemşire mi üniversiteden hemşiresi mi diye?daha kendi içinizde bölünüyosunuz.oysaki bence birlik olmalı böyle ayrımlar yapılmamalı.ben sağlık meslek lisesi mezunuyum ve istanbul üniversitesinde hemşirelik okuyorum.başta önyargılarım vardı ama arada ne gibi farklar olduğunu yaşayarak öğrendim.bazı yerlerde liseden hemşire olanlarla üniversiteden hemşire olanlara farklı davranıldığını gördüm..bu da önemli değil hangi bölüm olursa olsun kesinlikle üniversitede eğitimini almalı.
Anlamıyorum ki üniversiteden mezun olunca hemşirelik yapınca ağzında kuş mu tutuyosunda farkın oluyor.
Yani senin de yaptığın iş aynı lise mezununda.
Hatta lise mezunu hemşire el pratiğinde dahada aktif.
Ama hakkını yememek lazım.Üniversite mezunuda bilgi yüklü.
Üniversite mezunu olunca nöbet mi tutmuyorsun.Geceleri evinde mi uyuyorsun.Cumartesi Pazarını ailenle mi geçiriyorusun.
Sende nöbet tutuyorsun gece gündüz.
Bİ fark yok.
Ha ne fark var biraz daha fazla para kazanıyorsun.
Çok mu önemli bencce hiç önemli değil.
Zaten bu mesleğin bilincinde olan kişi lise üniversite ayrımını yapmak yerine işini doğru bir şekilde yapmaya çalışır.
Yani boş işlerle uğraşmaz.:1closedeyes:
arkadaşım niye üniversite eğitimine karşısı anlayamadım.lise mezunu da üniversite mezunuda aynı işi yapıyor diycek yok ama üniversiteden mezun olan kişide anlaşılıyo ben stajlarımda çok karşılaştım bu durumla.yok illaki sen açıkca fark istiyosan üniversitede süper ingilizce öğrendim o da yetmedi erasmusla italya da bi dönem hemşirelik eğitimi aldım ayrıca italyanca da öğrendim.(bunlar ne işe yarıycak diye düşünüyorsanda işte bu noktada üniversite eğitimi almadığın bellidir)üniversite insana çok imkan sağlıyor çok şey katıyor.mezun oldukdan sonra çok mu para kazancam belki hayır ama allah kısmet ederse yüksek lisans yapcam o da yetmiycek doktora yapcam vs. vs.
aramızdaki fark parayla ölçülemez yani anlatabildim mi?bir sağlık meslek lisesi mezunu olarak bunu söylüyorum
arkadaşım niye üniversite eğitimine karşısı anlayamadım.lise mezunu da üniversite mezunuda aynı işi yapıyor diycek yok ama üniversiteden mezun olan kişide anlaşılıyo ben stajlarımda çok karşılaştım bu durumla.yok illaki sen açıkca fark istiyosan üniversitede süper ingilizce öğrendim o da yetmedi erasmusla italya da bi dönem hemşirelik eğitimi aldım ayrıca italyanca da öğrendim.(bunlar ne işe yarıycak diye düşünüyorsanda işte bu noktada üniversite eğitimi almadığın bellidir)üniversite insana çok imkan sağlıyor çok şey katıyor.mezun oldukdan sonra çok mu para kazancam belki hayır ama allah kısmet ederse yüksek lisans yapcam o da yetmiycek doktora yapcam vs. vs.
aramızdaki fark parayla ölçülemez yani anlatabildim mi?bir sağlık meslek lisesi mezunu olarak bunu söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?