Selam arkadaslar, ben 4 aylik hemsireyim ve almanyada calisiyorum :)
selam arkadaslar, bütün sayfalari okuyamadim bu konu hakkinda bisey yazildimi bilmiyorum. ama sizlere bi sorum var umarim yardimci olabilirsiniz. ben almanyada meslek görüyorum 2. senemdeyim 3 yili tamamladiktan sonra hemsire oluyorum. sizce türkiyede is bulma sansim varmi? varsa ne kadar? bunlari cok merak ediyorum ve sizin yazdiklarinizdanda pek bisey anlamadim acikcasi atanma filan? bunlari aciklarsaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkür ederim
Tsk ederim, hosbuldum :)
Onkoliji Servisi cok entresan bil dal bence, ama ilaclar nedeniyle sagliginla ilgili bi endise yasamiyor musun?
Diger konuda bi fikrim yok maalesef, umarim yardimci olacak biri cikar, basligimiz pek aktif degil gerci...
merhabalar ben burayı yeni görüyorumm
bende hemşireyim sağlık meslek lisesi hemşirelik bölümü
daha önce erzurum numune hastanesinde vekil hemşire olarak çalışıyodum eşimin işi dolayısıyla istifa ettimşimdi evdeyim bi oğlum oldu
atama bekliyorum hemde oğlum biraz büyümüş olur
allahatama bekleyenlere sabır versin
Canım bende sağlığıma etkisi olacağını düşündüğüm için bırakmak istiyorum aslında çok severek yapıyorum aylık kontrollerimide yaptırıyorum fakat yakında evlenecem bizim serviste ki bi kaç arkadaşımın çocuğu olmadı ve 4 yıla yakın kemoterapide calısıyolardı bunun etkisi olacağını söylediler.senağlamaBide ben hazırlamasını yapıyorum.Yani istifa edebilirim yakın zamanda.
ayrıca başlığımız aktif değil haklısın nerde beyaz melekler belli değil :))
Merhaba arkadaşlar imreniyorum size ne güzel mesleğinizi yapabiliyorsunuz,bende hemşirelik mezunuyum ama malesef mesleğimi yapamıyorum.Ben bulgaristanbdan geldim evlenince,buraya gelince iş bulma konusunda sorunlarla karşılaştım YÖK tarafından denkık belgesi alamadım yanı ordakı eğtimimi yeterli değilmiş nasıl olur anlamıyorum 3.5 yıllık üniversite defalarca dilekçe yazmama rağmen hep red cevabı aldım çok şansızım ,çevrem olsa belki küçük özel biryerde iş bulabilirdim ama o da yok ...size meslek haytınızda başarılar dilerim..
merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyo iş güç
allah kolaylık versin geçen tercih yaptım ama yine yokkkk olmuyo yaa çok sıkıldım haa
evet canım hemende yelkenleri suya indirmek istemiyorum yıllardır bekleyipte atananlar bana umut oluyo valla
mrb benimde ablam hemşirelik. okuyo ege üniversitesinde lisans programı. yani 4 yıllık. neden lise yada önlisans mezunları kendini hemşire olarak tanıtıyo anlamıyorum. madem öylede hemşire olunuyo neden 4 yıl okuyolar. önlisans mezunları sadece hemşire teknikeridir. lütfen bu konuda biraz hassas olalım. lisans mezunlarının hakkına girmeyelim
eğer lisedekii o 4 yıllık eğitim yeterli olsaydı üniversitelere bu bölümü koymazlardı.demek ki aralarında bir fark olacak elbette.lise mezunuda aynı bilgiye sahipse bu insanlar neden üniversite okuyo. mesela siz neden okudunuz. en basiti benim bildiğim lise mezunları üniversite hastanelerinde çalışamıyo.kimsenin kimsenin hakkına girdiği yok...
Lisede de 4 yıl hemşirelik eğitimi görülüyor.Öğretilen seyler farklı değildir.Her ikiside insanların sağlığı içindir.Hemşire teknikerliği denen seyde nedir.Kendimi çok cahil gördüm ilk defa duyuyorum..Suan sizin bu yazınızı okudum ve nekadar sinirlendiğimi tahmin bile edemezsiniz ben lisede sağlık meslek okudum üniversitede hemşirelik okudum bana ne diyecekler uzman hemşiremi.hayret bişey yaaa..Herkes bi işe emek verip insanların sağlığı için uğrasıyor bu kadar saçma bi düşünce olamaz vallaaaaa yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?