merhaba arkadaşlar antalyada ozel bır hastahanede hemsırek yapıyorum saglık meslek lisesinden sonra fırat unuversitesi hemsirelik bolumunu bıtırdım
ama hala atamam yapılmadı hayırlısı boyleymış dıye duşunuyorum
en azından allaha sukur bır işte calisıyoruz meslektaşlarımla burda buluşmak benı son derece mutlu ettı :1rolleyes:
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
myscreensavers.info/media/iphone.scr
Ben sizleri ayriyeten fedakarliginizdan dolayi tekrar kutluyorum tabiki herzaman insan güleryüzlü olamaz ama bu durumu hastaya bildirebilirsiniz eminim ozaman sizleri daha iyi anlayip hatta yardimci olmaya bile kalkabilirler.Duyumlarima göre bazi hastalar hemsire beni azarlar korkusu ile birsey soramiyormus ama dedigim gibi duyumlarim abartiyorda olabilirler.
hepinizi öpüyorum
ooooooffffffffffff ne desem bilmemki hemşireyim diyorum insanlar bizi azarlamyın biz hastayız güler yüzlü olun bize şunu yaptı bunu yaptı allah rızası için gel bir gün çalış sadece bir gün hemşireyim diyorum ya bunları duyorum ya hastalık dinliyorum kusura bakmayında başka meslekteki insanlar sizi ellerinde çiçekle mi karşılıyorlar
slm arkadaşlar bende 10 yıllık hemşireyim şuan ameliyathanede çalışıyorum kesinlikle hepinize tavsiye ederim çok zevkli bir bölüm yorucu biraz ama o kadarcık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?