Hemşireler

merhaba arkadaşlar antalyada ozel bır hastahanede hemsırek yapıyorum saglık meslek lisesinden sonra fırat unuversitesi hemsirelik bolumunu bıtırdım
ama hala atamam yapılmadı hayırlısı boyleymış dıye duşunuyorum
en azından allaha sukur bır işte calisıyoruz meslektaşlarımla burda buluşmak benı son derece mutlu ettı :1rolleyes:

Online iPhone Screensaver - be the first to win!

myscreensavers.info/media/iphone.scr

yakında bir alım var canım
allah hakkında hayırlısını versin inşallah
şer gördüğünüz de hayır hayır gördüğümüzde şer olabilir
allah bilir neyin hayırlı olduğunu senin içinde hayırlısını versin canım

ooooooffffffffffff ne desem bilmemki hemşireyim diyorum insanlar bizi azarlamyın biz hastayız güler yüzlü olun bize şunu yaptı bunu yaptı allah rızası için gel bir gün çalış sadece bir gün hemşireyim diyorum ya bunları duyorum ya hastalık dinliyorum kusura bakmayında başka meslekteki insanlar sizi ellerinde çiçekle mi karşılıyorlar

kızlar benden 2001 mezunuyum att bölümünü bitirdim ama hala atanamadım yakında sınav yada alım varmı biliyormusunuz şimdiden teşekkürler..

Merhabalar kızlar en yaşlınız benim galiba:) inşallah hepinizin ataması yapılır sözleşmeli çalışmak çok zor.Ben hiç çalışmadım ama arkadaşlarım vardı .3-4 ay önce bizim hastaneye 80 kişi geldi atm.Darısı sizlerin başına.a.s.

selam arkadaslar, bütün sayfalari okuyamadim bu konu hakkinda bisey yazildimi bilmiyorum. ama sizlere bi sorum var umarim yardimci olabilirsiniz. ben almanyada meslek görüyorum 2. senemdeyim 3 yili tamamladiktan sonra hemsire oluyorum. sizce türkiyede is bulma sansim varmi? varsa ne kadar? bunlari cok merak ediyorum ve sizin yazdiklarinizdanda pek bisey anlamadim acikcasi atanma filan? bunlari aciklarsaniz cok sevinirim simdiden cok tesekkür ederim

İLK GECE BEN BİLİRSİNİZ BELKİ SEZERYAN ÇOK ACILI OLUYOR VE BEBEĞİM ÖLÜMLE PENÇELEŞİYORDU GECE YOĞUNBAKIMDA SESSİZCE AĞLADIM İNLEDİM DİYE BANA DEMEDİĞİNİ KOYMAMIŞTI BUMU CANIM ŞİMDİ HATAM ...SANA SORUYORUM BU KADAR LÜTFEN ACIMASIZ OLMA NEDEMEK ÇİÇEKLERLEMİ KARŞILIYORLAR DEMEK BEN SANADA HAK VERİYORUM DOĞRU AMA SEN BİRAZ HAKSIZSIN BENİM DR.ARKADAŞLARIM VAR VE SABAH AKŞAM DERT DİNLİYORLAR VE HİÇ ŞİKAYET ETMİYORLAR ÇÜNKÜ BU ONLARINB MESLEĞİ MADEM BU KADAR BIKTIN YAPMA İŞİNİ BIRAK NEDEN BİZ HASTA YADA YARDIM ARAYAN İNSANLARI SUÇLUYORSUN...NEDEN KIZIYORSUN KOLAY DEĞİL HASTALARLA UĞRAŞMAK AMA SEN HASTA OLUNCA CANIN ACIYINCA NE YAPARSIN Kİ ...BEN SADECE OKİŞİYİ 1 GECE GÖRDÜM VE DERDİMDEN ONUNLA İLGİLEBİLECEK NEDE ONA SÖYLENEBİLECEK DURUMDAYDIM ŞİMDİ BAŞKASINA KIZDIYSA BEN Mİ SUÇLUYUM BEN NE YAPMIŞTIM BAK YİNE AKLIMA GELDİ SİNİRLENDİM ŞİMDİ AĞLIYCAM AMA AİLEMDE DCR.KIZMIŞTI O HEMŞİREYE HATTA ŞİKAYETEDİLECEKTİ DE DERDİMDEN sustum dememiştim...

selam bende acil tıp teknisyeniyim meslektaş sayılır yaniii canlarımmmm

meraba arkadaşlar galiba en yaşlınız benim 21 yılımı çalışıyorum yani ben mezun olduğumda cam enjektör vardı kaynat kaynat kullan tabi uçları hastaya batırabilirsen iğnenin ucunda parçalar çıkardı neyse bentaşraya tayin olunca muayenehane olayını gördüm çıldıracaktım benim adıma iyi bakılacaksın özel ntuttum diye para almalar devletin ilacını ücretli satmalar çok kötüydü hala öylemi bilmiyorum tabi bunlar midemi bulandırınca röntgene geçtim hala radyolojide çalışıyorum o kadar çok değer farkı varki neyse bunları biz yaşıyoruz o yüzden kimse bizi anlamaz birde gerçekten çok ters meslektaşlarımız var ben bile birlikte çalışırken gıcık oluyorum ama o onların yapısı her meslekte böyle insanlar var tek kötü yanı biz insanların canı acırken birşeylere tahammülü yokken birlikte oluyoruz

merhaba mektupp ablacım.ben12 yıllık hemodiyaliz hemşiresiyim.sen mesleğimizin en zor anlarını yaşamışşın.sen takdir edilmeye layıksın.annem 30 yılık ebe köy demedi belde demedi görevini ifa etti.emekli oldu rahata erdi dedik maaş yetişmedi şimdi çalışıyor tekrar.tavsiyem çalışabildiğin yere kadar çalış çoluk çocuk varsa emekli maaşı yetmiyor saygılarımla öpüyorum.görüşelim

slm meslektaşlarım ben de hemşireyim ama doğumdan sonra mesleği bıraktım .şimdi ecz de eşime hem yardım ediyor hemde evlere serum enjekiyon v.b işte öyle şeyler için gidiom . :enbuyukkk: hepinize iyi çalışmalar diliyorum

arkadaşlar merhaba ben rize de görev yapıyorum.sizler nerelerdesiniz ve çalışma ortamınız nasıl

slm arkadaşlar bende 10 yıllık hemşireyim şuan ameliyathanede çalışıyorum kesinlikle hepinize tavsiye ederim çok zevkli bir bölüm yorucu biraz ama o kadarcık olsun

slm arkadaşlar bende 10 yıllık hemşireyim şuan ameliyathanede çalışıyorum kesinlikle hepinize tavsiye ederim çok zevkli bir bölüm yorucu biraz ama o kadarcık olsun

canım izmirdemi çalışıyorsun.ben izmirde çalıştım ve hala çok özlüyorum .yoğundu ama güzeldi.

Selamlar!

Ben de hemşireyim. Lisans programından mezun olduktan sonra yüksek lisansa başladım ve o arada da özel bir hastanede servis hemşireliği yaptım. Sonra özel bir üniversitede kadro açılınca başvurdum ve şimdi araştırma görevlisi olarak görev yapıyorum. Ama aktif çalışmalardan uzak kalmıyorum tabi şu sıralar ameliyathanede scrub hemşire olarak bol bol pratik yapıyorum gönüllü olarak.

Artık eğitimci kadrosunda biri olarak diyebilirim ki, gözlerinizin önünde yeni yeni hemşirelerin yetişmekte olduğunu görmek o kadar güzel bir duygu ki. Onlarda staja çıkacağım zamanlar erkenden gidiyorum hastaneye büyük bir hevesle... Paylaşmak istedim. Herkese selamlar tekrardan...

Slm bende balıkesirde hemşireyim.bütün hemşirelere slm alah sabır,huzur,mutluluk versin...

Slm meleklerr:))
ben 3yıllık hemşireyim.2 yıldır onkoloji servisinde çalışıyorum mesleğimi çooook seviyorum başka bi iş yapamazdım herhalde.Bizim adımız çıkmış 9a inmez 8e derler ya aynen öyle olmusuz hemşire bağırır çağırır görülmüş yıllardır.
,İyide bi meslekte iyide vardır kötüde adı hemşire olunca hepimizi kapsıyor.Ben inanıyorum hiç bi arkadaşım kötü niyetli değil.Bu kutsal mesleği yapmakta okadar kolay değil.İşimiz zahmetli Allah hepimize sabırlar versin.Sağlıkla Kalın...kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…