Hemşireler

lisans mezunu devlet hastanesınde calısan arkadaslar maaslarınz düşük değil mi bende devletteyım de aramızda fark var

Aylardir cevap gelmemis konuya yahu.

Ben ABD'de hemsirelik okudum ve yine burada meslegimi icra ediyorum. Ilerde Turkiye'ye donmek gibi bir dusuncem var. Bu yuzden Turkiye'de hemsireligi arastirip duruyorum. Gordugum kadariyla arada daglar var. Sorumluluklardan tut, profesyonelligine kadar farkli :). Insallah ilerde pisman olmam. :26:

Yazasim geldi.

Merhaba meslektaslarim,
2-3 sene icinde Turkiye'ye donup meslegimi icra etmek gibi bir niyetim var. Birkac sorum olacak.
-Turkiye'de hemsire olarak is bulmak ne kadar zor? Uzun sure issiz gezdirir mi adami mesela? Ozel hastanelerden bahsediyorum, devlet memuru degilim, en azindan simdilik.
-Maaslar nasil? Ne civarlarda? Devlet ve ozel sektor, ikisini de merak ediyorum burda.
-Cogunlugun calismak istedigi ama cok revacta oldugu icin is bulmakta zorlayan, ve buna nazaran daha kolay is bulunabilir bolumler var mi? Varsa hangileri?

Turkiye'ye dondugumde yaklasik 4 senelik tecrubem olacak, lisans mezunu olarak doncem, yabanci dilim var. Bunlari da goz onunde bulundurarak cevap verirseniz cok minnettar kalirim.
Herkese kolay gelsin.

kızlar ben hemşire olmak istiyorum ama yaşım 26 sanıyorum çok geç kaldım. Bunun için illa ki sağlık meslek lisesi yada ünv. okumak mı gerekiyor.

İstediğim serviş hemşiresi olmak. İlaçları dağtmak,damar yolu açmak serum tak vs. bunun için bi kursa gidip o sertifikayla bu mesleği yapamaz mıyım?

bende eşinden ayrı kalmış 4 bli hemşireyim işe giderken ayaklarım geri geri gidio evimden ayrı kaldım nasıl verimli olabilirm ki

Kursa gidip doktor olunabiliyor mu ?
Ya da öğretmen,mühendis vb. başka meslek ?
Hemşirelik öyle kursa gideyim hoop işi yapayım denebilecek bir meslek değildir.
Hakkıyla okunup öyle yapılabilicek bir iştir. Ne zorluklarla okuyup göreve başlanıyor insanlar bir bilse.
Böyle bir kurs alayım da hemşire olayım düşüncesi ne saçma.
Hemşireliğin sertifikası yoktur, olmaz, olamaz.

servis hemşiresinin görevi sadece damar yolu açmak ilaç dağıtmak serum takmak değil canım. bu kadar basite indirgemeyin bu mesleği lütfennnnnnnnnn

sertifikayla hemşire olunacaktıda anam babamdan uzak 4 yıl niye okudum acaba.Bu fikirler genellikle hastanelerde calışan verigiriş hasta karsılamalardan cıkıyo Bu arada 26 yas gec değil ben ünivde okurken bir arkadasım 32 yasında mezun oldu sık kendini kazan ünivi...

Arkadaslar hangi bolumlerde calisiyorsunuz? Ben telemetri/kat hemsireligimin son haftalarini yasiyorum. Anne-bebek bolumunde ise alindim. 1 ay sonra baslayacagim. Uzun sure ugrastim ve cok severek girdim. Cok mutlu ve heyecanliyim. Var mi anne-bebek, yenidogan bolumlerinde calisan? Isinizi seviyor musunuz?

kolay gelsin canım.ben bir süredir çalışmıyorum atama için bekliyorum

hemsırelık neden bu kadar kucumsenıyor arkadas ya neler soylenıyor hakkımızda delı oluyorum neden bu kadar zahmete katlanıyoruz bunu soyleyen ınsanların yaralarını temızlemek ıcın mı az once Biyoloji - Kimya - Fen Bilgisi Mezunları Hemşire ve Sağlık Memuru Oluyor bu lınktekı yorumları okudum yarın vızem var fızyolojı ve ınanın hıc calısmak ıstemıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…