Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sormak istediğim sorular öncelikle dersleri. Derslere baktım ben tabiki biyoloji ağırlıklı fakat zorluğu nedir? Ne zaman staja başlanır? Mezun olduktan sonra çalışma hayatındaki zorlukları nedir? Maaşlar özelde nedir devlette nedir? Ve pişman mısınız?
Dersleri gerçekten zor. Sonucta insan sağlığı üzerine eğitim alıyoruz.Biyoloji ağırlıklı gibi gözükse de genellikle lisede görülen biyolojiyle ilgisi yok. İlk senede anatomi,mikrobiyoloji,biyokimya,histoloji,temel ilke ve uygulamalar gibi dersler var.En zorlayıcısı anatomidir :) Genelde latince ağırlıklı bir eğitim olduğundan zorluyor .Ama çalışılırsa yapılmayacak bişey değil.Ben ebelik okuyorum, 1.sınıfım. Düzenli çalışarak zor denen derslerin üstesinden geldim. Staj konusu da üniversiteden üniversiteye değişiyor, benim gittiğim üniversitede 1.sınıfın 2.döneminde staja başlanıyor, 1.sınıfın yazı, 2,3,4. sınıflarda haftada 2 gün ve her yaz 30 iş günü olmak üzere stajlar devam ediyor sürekli. Mezun olmadığım için diğer sorulara cevap veremicem :)
Sormak istediğim sorular öncelikle dersleri. Derslere baktım ben tabiki biyoloji ağırlıklı fakat zorluğu nedir? Ne zaman staja başlanır? Mezun olduktan sonra çalışma hayatındaki zorlukları nedir? Maaşlar özelde nedir devlette nedir? Ve pişman mısınız?
bende ege üniversitesinde hemşirelik okuyorum bizim stajlar 2nın ve 3 ikinci döneminde ve 4. sınıfın hepsi.şuan birinci sınıfım temel tıp derslerimiz var o gerçekten cok zor ayrıyetten hemşirelik ve sağlık dersimiz var bu zor degıl sınvdan bı hafta once başlasan calışmaya çok rahat geçer.
mrb hemşire arkadaşlar..evli mutlu cocuklu olup nobetli olup cok yogun(ayda fazladan +2 gün +3 gün) calısıp hem de ev işlerinizi yetiştirebiliyor musunuz? eşiniz de 3lü vardiye çalışıyor..ne önerirsiniz? yardımcı kadın alacağım bıktım artık...:18:[/QUOT
Allah yardımccın olsun bencede kadın mantıklı bazen bende düşünüyorum
Üniversite Hastenesiden Toplum sağlığına mı, Hasteneler Birliğine mi geçiş önerirsiniz hemşire olarak? Bir yakınım için soruyorum
Üniversite Hastenesiden Toplum sağlığına mı, Hasteneler Birliğine mi geçiş önerirsiniz hemşire olarak? Bir yakınım için soruyorum
selam kızlar bir sorum olacak hepinize, ben kayseride yaşıyorum buradaki üni hastanesine yakınım, büyük ihtimalle devlet hastanesi için puanım yeterli olmayacak ve ben en sonunda üni hastanesini yazmak zorunda kalacam, lütfen üni hastaneleri hakkındaki iyi veya kötü duyumlarınızı benimle paylaşır mısınız şimdiden çok teşekkür ederim..
canım üniversite hastanesini yazarsan tayin imkanın olmaz cok zor kesinlikle yazma ve cok yogundevlet olsun baska il olsun en azından tayin olursun
bende ebeyim saglık evindeyim ben.cok rahat günde 1 2 hasta gelyo lojmandada kalyom.ama cok sıkılyom ulasımı zor kimse yok yasıtım yok sıkıcı yani insan görmeye hasret kaldım burda sanki atıp gitmişler beni buraya.bende tsm istiyorum insallah
cevabın için çok teşekkür ederim canım, benim iş baya karışık buranın devlet hastanesine puanım yetmeyecek, farklı il yazsam şu an 4 aylık hamileyim çocukla beraber ne yaparım ben farklı ilde tek başıma, üni hastanesi evimin yanında ama korkuyorum yazmaya senin dediğin gibi herkez çok yoğun yazma diyor, aslında tek avantajı tayin isteme gereği duymam çünkü eşim de aynı ilde memur. gelecek temmuza sınava çalışsam çalışamam çünkü martta doğum olacak inşallah ve zannetmiyorum şu anki puanımı bile alamayacam çocukla beraber çok zor olur çalışmak, ne yapacağımı şaşırdım ya senin durum da zormuş canım Allah yardımcın olsun inşallah geçebilirsin tsm ye dediğin gibi insan sıkılır bi süre sonra iş ne kadar rahat olsa bile
canım tayin istersin devlet hastanesini yazıp es tayini yaparsın.bence arastırma yazma ne geregi var kendini yormaya sıkmaya.tabi sen bilirsin yine.insallah hersey hakkında hayırlı olur. saglıklı sıhatli dogur canım evet canım bende köyde kala kaldım sıkılıyom onu bıraktım inan para biriktiremiyorum cünkü tüm param yol parasına gidiyor ulasım devamlı yok mecbur taksi tutuyorum.anlayacagın tsm istiyom bende yada daha yakın köyler sehre en azından geliş gidis yapacagım