- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Teşekkür ederim güzellikKolay gelsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim güzellikKolay gelsin canım
Kolay gelsin bacım. Tatlı yapacaktın değil mi ?Ben tarifimi yapmaya gidiyorum
Beklemesi gerekiyor malum erken kalkan yol alır haydi mutfağa
Gripliyim zor olacak zor..
Ben de öyle olur sanıyordumdeynepnaz hani bu kategoride hep burada olacaktın
Makarna İtalya yöresinin yemeği,onu yapayım ben en iyisiHaşlanmış lapa makarna hangi yörenin ise deynebim onu arıyordur
Bir tarif bildirdim ama başka memleketten yukarı etiketlerden bizim yörenin yemeği melul melul bakıyor banadeynepnaz zaten ancak onu yapabilir
Ben de seni balııımmmm
Geçen eşim ondan yemış .Şıllık tatlısını yapacak olan varmı benden bir oy kesin mazisi var
ben şu anda demir ilacı kullanıyorum hali hazırda...Evet demirde cok onemli. Vitamin hapi alcam bende tekrar. Hayatimda bh kadar yukseldigini hatirlsmiyorum. Markasi solgar tavsiye ederim
Hahahaha afiyet olsun diyeydin, urfanin yöresel tatlısıGeçen eşim ondan yemış .
Bana diyorkı şıllık yıyorum
Sen Nerelerdesin canım yaagözümüz yollarda kaldıAnaaa bu havalarda Kazen neden cıbıl olmuş ki?
Konya da yedı bilmiyorum artık ben ilk başta yanlış anladım Resim geç geldiHahahaha afiyet olsun diyeydin, urfanin yöresel tatlısı
Sen Nerelerdesin canım yaagözümüz yollarda kaldı
Allah seniii kız başka ne olabilirdi ki Allah göstermesinKonya da yedı bilmiyorum artık ben ilk başta yanlış anladım Resim geç geldi
Tam deliriyodum nedıyooo bu diyeee kii tatlı resmi geldi
Evdee,okuldaaaSen Nerelerdesin canım yaagözümüz yollarda kaldı
Ay nebılım gittiği restorantta vardı heraldeAllah seniii kız başka ne olabilirdi ki Allah göstermesin
Konya'da da mı yapıyorlarmis şıllık
Tamam canım bunun için ayrıca cildiyeye gitmek istiyorum çocuk olduğundan beri kendime hiç dikkat etmiyorum bi silkelenmem kendime gelmem lazımO terlemenin her zaman vitaminle ilgisi olmuyo. Sen yinede bsktir. Sac dokulneside stresten bile olabiliyo ve vucut direncini kaybedince once saclardan yermis, cunku yasamak icin saca ihtiyaci yok... ama demir cinko b c d e vitaminleri onemli sac icin diye biliyorum.
Oyle oluyo bi donem yaa: ( benim kucuk olan 1 yasinda ancak iste bunlara vakit ayiriyorum malum cocuklardan firsat kalmiyo hic birseye. Oraya buraya gitmektende bikip useniyorum dogrusu. O randevu su randevu icim sisiyo bazen, ama artik araya kendimi skstrmayi ogrendim.Tamam canım bunun için ayrıca cildiyeye gitmek istiyorum çocuk olduğundan beri kendime hiç dikkat etmiyorum bi silkelenmem kendime gelmem lazım
Bırakacak kimse yok oğlum hep benimle her an o yüzden kendime vakit bulmak lüx oluyordu hangi anne için değil ki zaten :) canları sağolsun onların büyüyünce inşallah kıymet bilen hayırlı evlatlar olurlarOyle oluyo bi donem yaa: ( benim kucuk olan 1 yasinda ancak iste bunlara vakit ayiriyorum malum cocuklardan firsat kalmiyo hic birseye. Oraya buraya gitmektende bikip useniyorum dogrusu. O randevu su randevu icim sisiyo bazen, ama artik araya kendimi skstrmayi ogrendim.
Şıllık tatlısının Şanlıurfa yöresine ait olduğunu duymuştum bi programda ama tam anlamıyla doğru olduğunu bilmiyorum neden öyle demişler hep merak etmişimdir:)Ay nebılım gittiği restorantta vardı heralde
Dedim ne bilim yasak yasak diye başımdan savıyorum 1 aydır Dedim şeytan mı uydu
Gözlerini oyarım
Şıllık ustalığı yapan Ali Güçtekin tatlının isminin Osmanlı devleti zamanına dayandığını o dönemde tatlı dağınık olduğu için şıllık isminin verildiğini belirterek, "Gerçekten de tabiri caizse tatlı dansöz gibi bir tatlı. Bu nedenle ismi de şıllık tatlısı. Ancak çok hafif ve lezzetli bir tatlı" dedi.Şıllık tatlısının Şanlıurfa yöresine ait olduğunu duymuştum bi programda ama tam anlamıyla doğru olduğunu bilmiyorum neden öyle demişler hep merak etmişimdir:)
Tam internetten bakıyordum canım bende asıl İsmi de şileki imiş meğer çok değişik adı var:)Şıllık ustalığı yapan Ali Güçtekin tatlının isminin Osmanlı devleti zamanına dayandığını o dönemde tatlı dağınık olduğu için şıllık isminin verildiğini belirterek, "Gerçekten de tabiri caizse tatlı dansöz gibi bir tatlı. Bu nedenle ismi de şıllık tatlısı. Ancak çok hafif ve lezzetli bir tatlı" dedi.
Anladım canım Allah kolaylık versin. :)Evdee,okuldaaa
Zaman bulamıyorum fazla ,bazen okuyup çıkıyorum
seni oyuna getirmiş urfadayım ben bile daha şıllık yemedim. Künefe varken şıllıgı kim Yicek krep gibi hamurun içine ceviz serpiyorlar. Rulo yapıp kesip tepsiye diziyorlar. Üzerine şerbet dokuyorlarAy nebılım gittiği restorantta vardı heralde
Dedim ne bilim yasak yasak diye başımdan savıyorum 1 aydır Dedim şeytan mı uydu
Gözlerini oyarım
Ben şerbetli tatlı hiç sevmem .Anladım canım Allah kolaylık versin. :)
seni oyuna getirmiş urfadayım ben bile daha şıllık yemedim. Künefe varken şıllıgı kim Yicek krep gibi hamurun içine ceviz serpiyorlar. Rulo yapıp kesip tepsiye diziyorlar. Üzerine şerbet dokuyorlar