Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Çok bakıldı gebeliklerde sonrasında bir gün yorgunluk için baktirdim ama hepsi yine normal çıktı ://
Stres yasta geciyo canim ya., valla 10 oncekiyle kiyas yapilmaz. Arada fark var tabii. Birde bence gebelik insan yaslandiriyo bu kesin ve net bilgi. Ne kadar az gebelik o kadar dinc olursun bence.

Bu arada bulantılarım dun akşam ititbariyle geri geldi :deli:

Hoşgeldi sefa geldi . Mutlu oldum ne yalan söylım :KK48:
Kusarken söylenıyorum ama sonrasında gülüyorum . Sanırım tırlattım o_O
Hadi gozun aydin:)) bulanti insana hamile oldugunu hatirlatiyo dimi:) hos benim su tekne kazintisi 9 ay boyu unutturmadi ama neyse:)) artik her hafta degisiklikler goreceksin kendinde, gerek duygusal gerek fiziksel... hazir ol:)

Hadi gozun aydin:)) bulanti insana hamile oldugunu hatirlatiyo dimi:) hos benim su tekne kazintisi 9 ay boyu unutturmadi ama neyse:)) artik her hafta degisiklikler goreceksin kendinde, gerek duygusal gerek fiziksel... hazir ol:)
Duygusallık had safhada .

Dün dışardaki hayvanlar için oturup ağladım :KK51:

Canım sağlık ocağında kitapçıklar dağıtıyorlarmış hamilelikte Doğum ve sonrası ile ilgili çok güzel bilgiler var gittinde bi bak istersen aklıma siz geldiniz hemen C A N O C A N O
Aman benım sağlık ocagı sorumsuz yaaa :110:
Keseyı gördugumde gittim kayıt açtı .
5. aylık hamıleyken gel dedi :deli:
Utanmasa doğuma gel dicekti :KK53:

Aman benım sağlık ocagı sorumsuz yaaa :110:
Keseyı gördugumde gittim kayıt açtı .
5. aylık hamıleyken gel dedi :deli:
Utanmasa doğuma gel dicekti :KK53:
Tetenoz aşısı için çağırıyorlar iki kere bir kaç kez de kilo kontörlü kalp atışı dinliyorlardı memnun değilsen değiştir canım bebişini de götüreceksin doğunca Allah’ın izniyle sorumsuzluk olmaz ki canım

Tetenoz aşısı için çağırıyorlar iki kere bir kaç kez de kilo kontörlü kalp atışı dinliyorlardı memnun değilsen değiştir canım bebişini de götüreceksin doğunca Allah’ın izniyle sorumsuzluk olmaz ki canım
Canım değiştircem sağlık ocagımı .
Evımın ordakıne taşıcam şuan işyerıme yakın dıye aldırmadım .
İşten çıktııgmda kaydımıda aldırırım .

X