- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.655
Yeşil yeşil fıstıklı gülüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeşil yeşil fıstıklı gülüm
Daaaatttt yanlış cevapKesin katmer
Stres yasta geciyo canim ya., valla 10 oncekiyle kiyas yapilmaz. Arada fark var tabii. Birde bence gebelik insan yaslandiriyo bu kesin ve net bilgi. Ne kadar az gebelik o kadar dinc olursun bence.Çok bakıldı gebeliklerde sonrasında bir gün yorgunluk için baktirdim ama hepsi yine normal çıktı ://
Yaparsın inşallah. Herşey yolunda çıksın da :)Aynen yaaaa
Bide yarın güzel bir kahvaltı yapma hayalım vardı . Eğer bugünkı gibi kötü olursam yıne aç gitcem kesın
Burma kadayıf mı ?Yeşil yeşil fıstıklı gülüm
Daaattt yanlış cevap demediBurma kadayıf mı ?
Hadi gozun aydin:)) bulanti insana hamile oldugunu hatirlatiyo dimi:) hos benim su tekne kazintisi 9 ay boyu unutturmadi ama neyse:)) artik her hafta degisiklikler goreceksin kendinde, gerek duygusal gerek fiziksel... hazir ol:)Bu arada bulantılarım dun akşam ititbariyle geri geldi
Hoşgeldi sefa geldi . Mutlu oldum ne yalan söylım
Kusarken söylenıyorum ama sonrasında gülüyorum . Sanırım tırlattım
Duygusallık had safhada .Hadi gozun aydin:)) bulanti insana hamile oldugunu hatirlatiyo dimi:) hos benim su tekne kazintisi 9 ay boyu unutturmadi ama neyse:)) artik her hafta degisiklikler goreceksin kendinde, gerek duygusal gerek fiziksel... hazir ol:)
:)) ben esimden bile tiksiniyodum hersey kokuyo geliyodu bana : ( Allah yardimcin olsun. Hic gecmeyecek geliyo ama geciyo neysekiDuygusallık had safhada .
Dün dışardaki hayvanlar için oturup ağladım
Açılınca görürsün canım paylaşım konumuBurma kadayıf mı ?
Daaattt yanlış cevap demedi
Demek ki doğru
Canım sağlık ocağında kitapçıklar dağıtıyorlarmış hamilelikte Doğum ve sonrası ile ilgili çok güzel bilgiler var gittinde bi bak istersen aklıma siz geldiniz hemen C A N ODuygusallık had safhada .
Dün dışardaki hayvanlar için oturup ağladım
Bekliyorum canım :))Açılınca görürsün canım paylaşım konumu
Bugün gittim ama vermedilerCanım sağlık ocağında kitapçıklar dağıtıyorlarmış hamilelikte Doğum ve sonrası ile ilgili çok güzel bilgiler var gittinde bi bak istersen aklıma siz geldiniz hemen C A N O
Masaların üstü doluydu valla her sağlık ocağında vardır diye düşündüm ama bir sonrakine sorarsın bakalım olmadı ben size sayfaları tek tek çeker atarımBekliyorum canım :))
Bugün gittim ama vermediler
Diyarbakır Burma kadayıfDaaattt yanlış cevap demedi
Demek ki doğru
Aman benım sağlık ocagı sorumsuz yaaaCanım sağlık ocağında kitapçıklar dağıtıyorlarmış hamilelikte Doğum ve sonrası ile ilgili çok güzel bilgiler var gittinde bi bak istersen aklıma siz geldiniz hemen C A N O
Sağol canım, düşünmen yeter yarın kan sonucum çıkıyor, bi bakarım :)Masaların üstü doluydu valla her sağlık ocağında vardır diye düşündüm ama bir sonrakine sorarsın bakalım olmadı ben size sayfaları tek tek çeker atarım
Tetenoz aşısı için çağırıyorlar iki kere bir kaç kez de kilo kontörlü kalp atışı dinliyorlardı memnun değilsen değiştir canım bebişini de götüreceksin doğunca Allah’ın izniyle sorumsuzluk olmaz ki canımAman benım sağlık ocagı sorumsuz yaaa
Keseyı gördugumde gittim kayıt açtı .
5. aylık hamıleyken gel dedi
Utanmasa doğuma gel dicekti
Canım değiştircem sağlık ocagımı .Tetenoz aşısı için çağırıyorlar iki kere bir kaç kez de kilo kontörlü kalp atışı dinliyorlardı memnun değilsen değiştir canım bebişini de götüreceksin doğunca Allah’ın izniyle sorumsuzluk olmaz ki canım