• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
:) hızlı verince demek vitaminsizlik oldu bende yarın sağlık ocağına gideceğim oğlumu kontrole acaba bi kan testi mi yaptırsam diyorum vitaminlere de bakılıyor mu acaba D vitamini Demir çinko vs. Gibi
Brn doktorumdan istedim kan tahlili oyke yaptrdim. Ama ondan once vitamin hapi kullanmistim 1 ay kadar. Trkrar baslicam insallah. Bdn istemedim bu kadar vermeyi ki doyet vs yapnadim zaten. Uykusuzluk vs

Evet canim oyke. Birde afedersin popo yer gormuyo benim pek ondanda oluyodur
Ben de öyleyim işte:)Burada yazışırken bile kalkıp sürekli bir şeyler yapıyorum:)

Brn doktorumdan istedim kan tahlili oyke yaptrdim. Ama ondan once vitamin hapi kullanmistim 1 ay kadar. Trkrar baslicam insallah. Bdn istemedim bu kadar vermeyi ki doyet vs yapnadim zaten. Uykusuzluk vs
Anladım canım sorayım bende yarın doktora bakalım en son 2 buçuk sene önce kan testi yapıldı. D vitaminini çok önemli diyorlar saç dökülmesinde terlemede filan onu merak ediyorum en çokta oğlum da terliyor ailecek öyleyiz aslında

Hanımlar ben yavaş yavaş istirahate çekiliyorum oğlumu uyuttum :anne:biraz grip olmuştu geceleri uyanıyor ondan erken yatıyorum hepinize iyi geceler diliyorum Allah rahatlık versin:dua::uykucu:
Allah rahatlık versin canım:KK200:Rabbim şifa versin:KK15:

İyiyim canım şükürler olsun sen nasılsın :)
Hatunlar hızlı tarifler peşisıra geliyor :KK66:
Ben bu sefer kaplumbağa hizindayim :))

Şükür bende kız uyumadı eşim oğlanların yanına geçti ben de takılıyorum burda :))

Ben bu sefer kaplumbağa hizindayim :))

Şükür bende kız uyumadı eşim oğlanların yanına geçti ben de takılıyorum burda :))
Yarın yapıcam ben nasipse grip oldum artık ne kadar yapabilirsem :/
Biraz keyif yapmak hakkın canım tadını çıkar :)

Yarın yapıcam ben nasipse grip oldum artık ne kadar yapabilirsem :/
Biraz keyif yapmak hakkın canım tadını çıkar :)
Yok valla keyif yaptığım elimde tel gozugozun kk da aklım evde kızı uyutup mutfağa girişmem lazım :// kızı yüzüne bakıyorum ama uyuyacağı yok :(

Yok valla keyif yaptığım elimde tel gozugozun kk da aklım evde kızı uyutup mutfağa girişmem lazım :// kızı yüzüne bakıyorum ama uyuyacağı yok :KK43:
Çok mu küçük miniğin :)
Evde çocuk olunca öyle oluyor uyusa da işlerimi halletsem diye bakıyorsun..

Back