Hayırlı olsun yeni kategori amma ben gelmicem küştüm şizehamile hamile zar zor yapmıştım kurabiyemi...
5 kişi tek beğendi. Sondan 1. Oldum
Daha becerikli hatunlar yapsın
Üzülme canım bende çok uğraşmıştım ama 10 kişi beğenmişti allah onlardan razı olsun onlarda beğenmeseydi ne yapıcaktım ama yılmak yok birgün birinci olcam belki seneler sürecek ama o gün gelecek inanıyorumHayırlı olsun yeni kategori amma ben gelmicem küştüm şizehamile hamile zar zor yapmıştım kurabiyemi...
5 kişi tek beğendi. Sondan 1. Oldum
Daha becerikli hatunlar yapsın
3 gündür buradayız aküler ne zaman bitti bilmiyoruz ki... belki 3 haftadır elektrik yok
Benimde evde öyle oldu bir ay kokusı burnumdan çıkmadı. Tatildeyseniz gelelim yardıma. Ciddiyimçıksada sanki her yerden kokmuş balık ve kalamar kokusu geliyor.... bir ara karavanı atalım dedim sonra kıyamadım, dolabı atalım dedim, ona da kıyamadım, dolabın içindeki rafları attık...
3 un 5 in lafimi var aramizda. Ha bir ha ikiSondan birinci ben değilmiydim yaa
Tabi canım o beş kişiye bende teşekkür ettim sağolsunlar. Burda da yapacak çok tarif varda yöresel yemek zor ya. Yılma sen devam etÜzülme canım bende çok uğraşmıştım ama 10 kişi beğenmişti allah onlardan razı olsun onlarda beğenmeseydi ne yapıcaktım ama yılmak yok birgün birinci olcam belki seneler sürecek ama o gün gelecek inanıyorum
Hayırlı olsun canımEvet canim:)
Darisi sana olsun tarifini ona gore seç hee
Aynen ya pardon3 un 5 in lafimi var aramizda. Ha bir ha iki
Bakalım ne kadar devam edebilirim inşallah hayırlısıyla bende hamile kalırsam yapamiyabilirimTabi canım o beş kişiye bende teşekkür ettim sağolsunlar. Burda da yapacak çok tarif varda yöresel yemek zor ya. Yılma sen devam et
Allah gönlüne göre versin inşaallah. Ben çok bekledim Allah seni bekletmez inşaalah. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Benim bulantılar azaldı da yöresel yemekler zor olur uğraştırır. Ne zamandır evde yemek yapmadımBakalım ne kadar devam edebilirim inşallah hayırlısıyla bende hamile kalırsam yapamiyabilirim
Benimde evde öyle oldu bir ay kokusı burnumdan çıkmadı. Tatildeyseniz gelelim yardıma. Ciddiyim
amin canım hepimizin bende çok bekledim çok şükür kızım geldi iki senedir yine bekliyoruz bakalim rabbim ne zaman nasip eder RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde kızımda ilk üç ay çok kötü geçmiştiAllah gönlüne göre versin inşaallah. Ben çok bekledim Allah seni bekletmez inşaalah. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Benim bulantılar azaldı da yöresel yemekler zor olur uğraştırır. Ne zamandır evde yemek yapmadım
Zerdecal bile yapabilirsin ama bak..yani illa etli burgurlu hamurlu olmasi sart degil. Tatlida olurAllah gönlüne göre versin inşaallah. Ben çok bekledim Allah seni bekletmez inşaalah. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese. Benim bulantılar azaldı da yöresel yemekler zor olur uğraştırır. Ne zamandır evde yemek yapmadım
Saol canim❤Hayırlı olsun canım
Kendinizle ne zorunuz var acaba?? Neyse tekrar geçmiş olsuntatil değil burada yaşamaya çalışıyoruz sadece, teşekkürler
Beğenmez ki kimse onuZerdecal bile yapabilirsin ama bak..yani illa etli burgurlu hamurlu olmasi sart degil. Tatlida olur
Aguhaha sanki biz 1. Olduk:))Beğenmez ki kimse onukurabiyelerim gibi boynu bükük kalır
Amin Allah razı olsun.amin canım hepimizin bende çok bekledim çok şükür kızım geldi iki senedir yine bekliyoruz bakalim rabbim ne zaman nasip eder RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde kızımda ilk üç ay çok kötü geçmişti
Hormonlar tavan yapmış durumda. Niden beni beğenmediler diye tribe bile girdiler yani. Bakalım belki yaparık bir şeyler. Kurabiyenin ödülü belli oldu muAguhaha sanki biz 1. Olduk:))
Haberim yok.. kazanmadigim icin odul kismida pek cekici gelmiyo:)) zorkama kendini yinede:)Hormonlar tavan yapmış durumda. Niden beni beğenmediler diye tribe bile girdiler yani. Bakalım belki yaparık bir şeyler. Kurabiyenin ödülü belli oldu mu