- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Evet canim:)Sen 1. Oldun demi:) hayirli olsun madalyan:))
Darisi sana olsun tarifini ona gore seç hee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim:)Sen 1. Oldun demi:) hayirli olsun madalyan:))
Ev yok karavan yok: ( nerde kaliyosunuz ya abi? Ya bozulmus et cok kotu kokuyo: (buzlukta yem olarak kullandığım kalamarlar vardı bir kokmuş, söylemesi ayıp bir parça et vardı kafam kadar kurt yapmışlar... sefalet içindeyiz...
üstüne üstlük bir de elektriğimiz yok
Havalar serinlemedi mi orada, dolapta 3 günde nasıl kurtlanır.buzlukta yem olarak kullandığım kalamarlar vardı bir kokmuş, söylemesi ayıp bir parça et vardı kafam kadar kurt yapmışlar... sefalet içindeyiz...
Sectim bile deee 1. Lige goturmesede zevkli katilmak:))Evet canim:)
Darisi sana olsun tarifini ona gore seç hee
Nerdesiniz elektrik gönderelim şaka bir yanada kötü olmuş geçmiş olsun. Çıkmaz o kokudabuzlukta yem olarak kullandığım kalamarlar vardı bir kokmuş, söylemesi ayıp bir parça et vardı kafam kadar kurt yapmışlar... sefalet içindeyiz...
Onceki yarismada sondan birinci oldum bunda ayni performansi sergilerim muhtemelen
Hayırlısıyla sağsalim kavuşun inşallah canım Emira SY senden önceydi değil mi DoğumBen bu sefer katılamayacağım sanırım, malum bizim minnoşun eli kulağında
Sondan birinci ben değilmiydim yaaOnceki yarismada sondan birinci oldum bunda ayni performansi sergilerim muhtemelen
Aynen, bnde tarifi ayirttirimda musait olursam katilcam yine mutlakaSectim bile deee 1. Lige goturmesede zevkli katilmak:))
HAyırlı olsun
Hayırlısıyla sağsalim kavuşun inşallah canım Emira SY senden önceydi değil mi Doğum
Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler de canım öpüyorum siziEvet canım Yusuf bey 2 hafta daha büyük ama bakalım hangisi erken gelecek :)
Ev yok karavan yok: ( nerde kaliyosunuz ya abi? Ya bozulmus et cok kotu kokuyo: (
Havalar serinlemedi mi orada, dolapta 3 günde nasıl kurtlanır.
Geçmişler olsun.
Amin canım evet, peşpeşe geliyorlar inşallah. Araları 2 haftaHayırlısıyla sağsalim kavuşun inşallah canım Emira SY senden önceydi değil mi Doğum
Maşallah Allah nazarlardan korusun kolay doğumlarınız olsunAmin canım evet, peşpeşe geliyorlar inşallah. Araları 2 hafta
Aktarma atalım yardım çağırın çekilir mi o koku3 gündür buradayız aküler ne zaman bitti bilmiyoruz ki... belki 3 haftadır elektrik yok
Nerdesiniz elektrik gönderelim şaka bir yanada kötü olmuş geçmiş olsun. Çıkmaz o kokuda
Cok romantik dicemde..bi sure sonra olmaz o. Gecmis olsun umarim carcabuk suyunuz elektriginiz hallolurkaravandayız ama yatmadan yatmaya, şimdi ateşin başında dışarıda oturuyoruz....