- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.035
Ben dusunuo geliyorumSürprizSen bu işi biliyorsun üstadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dusunuo geliyorumSürprizSen bu işi biliyorsun üstadım
Ben dusunuo geliyorum
Neden çekici gelmiyor ki ödül kazanmak güzel bir şey bence :)Haberim yok.. kazanmadigim icin odul kismida pek cekici gelmiyo:)) zorkama kendini yinede:)
Yok kazanmadigim icin cekici gelmedi odul kismi:) kazanan icin tabiiki gyzel:))Neden çekici gelmiyor ki ödül kazanmak güzel bir şey bence :)
Odulden cok basarmis olmak guzelNeden çekici gelmiyor ki ödül kazanmak güzel bir şey bence :)
9. Yarışmam olacak. Çok şanslısın. Hemen kaptın madalyayıOdulden cok basarmis olmak guzel
Gözlerim hep yanlış okuyor ya pardonYok kazanmadigim icin cekici gelmedi odul kismi:) kazanan icin tabiiki gyzel:))
Bütün ekip tamamKimler katılıyor bakem
Komple katılıyoruz nasipseKimler katılıyor bakem
Ahahahaha bende belki azalmıştır dediydimKomple katılıyoruz nasipse
Hadi bismillahBütün ekip tamam
Yaw he he ben kazansam bende öyle derdim. Allah ım ne diyorum ben. Ama yalan yok kendim katılmamış olsam oyum sizin olurdu. Her ne kadar o kurabiyeyi yapamasamda.Odulden cok basarmis olmak guzel
Bütün ekip tamam
Komple katılıyoruz nasipse
Ahahahaha bende belki azalmıştır dediydim
Hadi bismillah
Aminn canım RABBİM olanlari bağışlasın olmayanlara da hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inşallah o yokluğu çok iyi bilirim 4 sene bekledimAmin Allah razı olsun.
Allah bağışlasın kızınızı. Allah onun eksikliğini vermesin. Hiç olmaması daha zor tabi.
Senin cikita muz bu aksam çok şeyler kaçırdı okadar da tembihledim, sürüden ayrılma, Kurt kapar deyii ama yok