- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Aynen anlıyorlar:)
Babalarinin yaptığı yemeği beğeniyor mu çocuklar?
Benimkiler hemen anlıyorlar eşimin veya benim yaptıklarımı ayırt ediyorlar
Ama yiyorlar problem yok:)Baharatı,salçası fazla oluyor:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen anlıyorlar:)
Babalarinin yaptığı yemeği beğeniyor mu çocuklar?
Benimkiler hemen anlıyorlar eşimin veya benim yaptıklarımı ayırt ediyorlar
Haha yemekteyize cok bakmis seninkiyle benimki bence:)) tika basa yeyip gebede tuzluydu demek ne ya:)) birde puan veriyo.. 9 cunku durdan kirdim:) haa gecen kavala kurabiyene 10 vermisti :)) mukemmeldi yaYok yememezlik yapmaz hatta hepimizden çok yer ama illa bir kusur bulur
Hayır yemeseler tamam ama hepimizden çok yiyorlarHaha yemekteyize cok bakmis seninkiyle benimki bence:)) tika basa yeyip gebede tuzluydu demek ne ya:)) birde puan veriyo.. 9 cunku durdan kirdim:) haa gecen kavala kurabiyene 10 vermisti :)) mukemmeldi ya
Boncuum nasil desem yuzde yuz garanti veriyorum o tarife.. tadi kokusu muazzam:) biraz kavurmasi vakit aliyo ama degiyor:)Hayır yemeseler tamam ama hepimizden çok yiyorlar
Onu ben de denemek istiyorum
Belliydi canım zaten:)Boncuum nasil desem yuzde yuz garanti veriyorum o tarife.. tadi kokusu muazzam:) biraz kavurmasi vakit aliyo ama degiyor:)
Olsun canım yaaa biz aliskiniz böyle iş kazalarına büyüklerimiz öyle diyor işin fitrati buymuş ://Sukur sukur ben cok etkileniyorum boyle seylerden benim haberim yok birde sitem ediyorum sana
Gripken daha kötü şuan iyi yine grip Ken öhö oho ilaç getir öhö öhö suyu ilistir içi titrer üstümü ört der çocuklardan daha eziyetli ://İyi olsun da canım atışmaların acısını iyileşince çıkarırsın :) erkeklerin Naz’ı da kadınlardan beter oluyor
Erkeklerin geneli boyle degil mi:)Gripken daha kötü şuan iyi yine grip Ken öhö oho ilaç getir öhö öhö suyu ilistir içi titrer üstümü ört der çocuklardan daha eziyetli ://
Benimkinde de var o her yemeğe et butonuna koyama çabası geçen gün olmadık bir yemeğe tutturdu kimyon Atalık diye ben istemiyorum sen kendi tabağına sonradan ekle istersen dedimAma canım her yemeğin bir içeriği vardır.O içine her şeyi katmayı seviyor.Tamam bazen iyi oluyor ama bazen abartıyor:)
Mesela şu sıra sarma dolma yapınca sosunu ve pişirmesini ona bırakıyorum.Eline ne geçerse koyuyor ama güzel oluyor
Hepsi aynı demek kiBenimkinde de var o her yemeğe et butonuna koyama çabası geçen gün olmadık bir yemeğe tutturdu kimyon Atalık diye ben istemiyorum sen kendi tabağına sonradan ekle istersen dedim
Evet ama binde bir yemeği güzelleştirir der ki bak ben karışmasam bu kadar tatlı olmayacaktı derHepsi aynı demek ki
Aynen bazen güzel oluyor:)Mesela bu sıra karışık dolma sarma sosunu ona verdimEvet ama binde bir yemeği güzelleştirir der ki bak ben karışmasam bu kadar tatlı olmayacaktı der
Bazen tavuk çorbasının içine diğer yemeklerden katar öyle yer benimki çin japon usulü makarnalara benziyor mis o zaman hatta salata da ekler
Bana ayrıca ıspanak hasla der mesela geçen gün havuc kizarttim yoğurtlu makarna içine havuç kızartması haşlanmış ıspanak koydu ketçap mayonez sıktıAynen bazen güzel oluyor:)Mesela bu sıra karışık dolma sarma sosunu ona verdim
Yok o kadar değil:)
Ketçap mayonez eklemese güzel olabilir.Orada olay kopmuşBana ayrıca ıspanak hasla der mesela geçen gün havuc kizarttim yoğurtlu makarna içine havuç kızartması haşlanmış ıspanak koydu ketçap mayonez sıktı
Ben igrenerek baktım sanırım bana dedi öyle bakma çok güzel oldu diyor
Ketçap mayonez eklemese güzel olabilir.Orada olay kopmuşBana ayrıca ıspanak hasla der mesela geçen gün havuc kizarttim yoğurtlu makarna içine havuç kızartması haşlanmış ıspanak koydu ketçap mayonez sıktı
O hep kopuk zaten daha neler neler karistiriyorda çok gebe miz var dahasini anlatmaya yımKetçap mayonez eklemese güzel olabilir.Orada olay kopmuş
Bana ayrıca ıspanak hasla der mesela geçen gün havuc kizarttim yoğurtlu makarna içine havuç kızartması haşlanmış ıspanak koydu ketçap mayonez sıktı
Hayırlı geceler :)Hayırlı geceler herkese Allah rahatlık versin :)
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler herkese Allah rahatlık versin :)