• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Madenci benim eşim tepeden kocaman çay tepsisi gibi bir taş düşmüş eline çarpması ile kırılmış elinin üzerine dusseydi ya eli kopardı ya parmakları şükür bugüne ://
Cok buyuk gecmis olsun canim, Rabbim korumus bi hayir verin bi cocuk sevindirin.

Temmuz sicak degil mi cok : ( kac derece ?
İşte başlarında iyi oluyor sonra sıcak:)
Ya aslında Mayıs Haziran iyi ama okul dönemi oluyor:)
Gezip dolaşmak için tatil olmalı:)

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin :dua:
Amin ins bir an önce bulsun şifasını hatta arkadaşı aradı bugün anladım uzunca bir süre evdesin bişey de yapamıyorsun yenge ile bol bol atisirsiniz demiş :D

Bazen çok güzel bazen çok kötü :110:

Eşim 3 gün yok nevoş . Yemeğimi kendım yapmak zorunda kaldım yaptım ama yiyemedim içim kalktı çünkü :110:
Kolay bir şeyler yap kendini yorma canım:KK19:Lekelenmen geçti mi?

Cok buyuk gecmis olsun canim, Rabbim korumus bi hayir verin bi cocuk sevindirin.
O aklımda canım zaten eşim elinden geldiğince yaoar onlar karşi gelmis sanırım :)

Geçen yıl yine izin aldı bu zamanlardı.Önce gitme dedim.Sonra 3-4 gün geçti.Kalk git biraz kafamı dinleyeyim dedim 3 gün yolladım:KK70:

Hahahahaha
Valla çok guldurdun beni....:KK48:

Benimki evde olduğunda yemekleri yapar işime gelir:KK70:

Hahahahaha
Valla çok guldurdun beni....:KK48:

Benimki evde olduğunda yemekleri yapar işime gelir:KK70:
Ya her şeye karışıyor.Bazen beni deli eder:)
Yani şuna kekik koy,yok şuna soğan doğra vs...Sonra delleniyorum:70:

Progestan kullandıktan sonra geçti çok şükür :dua:

Şuan cuma günü gelsin die dua ediyorum ..
ah bi duysam o minnoş kalbi :KK200:
Insallah duyarsin canim belki o progestani kulkanmasanda biterdi kanama.. ama kullandigin iyi olmus. Bize mujdeli haber verirsin insallah

Ya her şeye karışıyor.Bazen beni deli eder:)
Yani şuna kekik koy,yok şuna soğan doğra vs...Sonra delleniyorum:KK70:
Oha sen gibi kadinada karisiyosa artik:)) esim
Mutfakta karisinca deli olurum yaa.. birde benimkinde hep bi puan verme cabasi.. yok tuzu az yok kuru yok islak yok pismis yagli yagsiz unlu unsuz deli eder beni:))

Back