- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Temmuz sicak degil mi cok : ( kac derece ?Haziran,Temmuz canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Temmuz sicak degil mi cok : ( kac derece ?Haziran,Temmuz canım:)
Geçen yıl yine izin aldı bu zamanlardı.Önce gitme dedim.Sonra 3-4 gün geçti.Kalk git biraz kafamı dinleyeyim dedim 3 gün yolladım
Bazen çok güzel bazen çok kötüHoşgeldin canım nasıl gidiyor
Cok buyuk gecmis olsun canim, Rabbim korumus bi hayir verin bi cocuk sevindirin.Madenci benim eşim tepeden kocaman çay tepsisi gibi bir taş düşmüş eline çarpması ile kırılmış elinin üzerine dusseydi ya eli kopardı ya parmakları şükür bugüne ://
İşte başlarında iyi oluyor sonra sıcak:)Temmuz sicak degil mi cok : ( kac derece ?
Amin ins bir an önce bulsun şifasını hatta arkadaşı aradı bugün anladım uzunca bir süre evdesin bişey de yapamıyorsun yenge ile bol bol atisirsiniz demişÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Kolay bir şeyler yap kendini yorma canımLekelenmen geçti mi?Bazen çok güzel bazen çok kötü
Eşim 3 gün yok nevoş . Yemeğimi kendım yapmak zorunda kaldım yaptım ama yiyemedim içim kalktı çünkü
O aklımda canım zaten eşim elinden geldiğince yaoar onlar karşi gelmis sanırım :)Cok buyuk gecmis olsun canim, Rabbim korumus bi hayir verin bi cocuk sevindirin.
Geçen yıl yine izin aldı bu zamanlardı.Önce gitme dedim.Sonra 3-4 gün geçti.Kalk git biraz kafamı dinleyeyim dedim 3 gün yolladım
Kismet boncuum dunya kucuk:)İşte başlarında iyi oluyor sonra sıcak:)
Ya aslında Mayıs Haziran iyi ama okul dönemi oluyor:)
Gezip dolaşmak için tatil olmalı:)
Progestan kullandıktan sonra geçti çok şükürKolay bir şeyler yap kendini yorma canımLekelenmen geçti mi?
Sukur sukur ben cok etkileniyorum boyle seylerden benim haberim yok birde sitem ediyorum sanaO aklımda canım zaten eşim elinden geldiğince yaoar onlar karşi gelmis sanırım :)
Progestan kullandıktan sonra geçti çok şükür
Şuan cuma günü gelsin die dua ediyorum ..
ah bi duysam o minnoş kalbi
Ya her şeye karışıyor.Bazen beni deli eder:)Hahahahaha
Valla çok guldurdun beni....
Benimki evde olduğunda yemekleri yapar işime gelir
Hayırlısı canımKismet boncuum dunya kucuk:)
Insallah duyarsin canim belki o progestani kulkanmasanda biterdi kanama.. ama kullandigin iyi olmus. Bize mujdeli haber verirsin insallahProgestan kullandıktan sonra geçti çok şükür
Duyarsınız inşaallahProgestan kullandıktan sonra geçti çok şükür
Ya her şeye karışıyor.Bazen beni deli eder:)
Yani şuna kekik koy,yok şuna soğan doğra vs...Sonra delleniyorum
Oha sen gibi kadinada karisiyosa artik:)) esimYa her şeye karışıyor.Bazen beni deli eder:)
Yani şuna kekik koy,yok şuna soğan doğra vs...Sonra delleniyorum
He ona birakimde coluk cocuk acliktan bayilsinlar:))Aynen benimkide öyle
Yemeği ona bırakıp terkediyorum mutfagi
Sende oyle yap boşver