- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9.GünKacinci gununki?
Benim 14. Gun 65 cikmisti
Baya yuksek degil mi o zamsn?
Iki tane transfer oldu. Bilmiyorum salı tekrar veririm kan. Artışta belli olur :)Baya yuksek degil mi o zamsn?
Ikiz olmasin o zaman:))Iki tane transfer oldu. Bilmiyorum salı tekrar veririm kan. Artışta belli olur :)
Hayırlısı valla tam sevinemiyorum da, acayip duygu içindeyimIkiz olmasin o zaman:))
Insan bi bocaliyo bosluga dusuruyoda:) sahi sen niye tup bebek yaptiydinki? Sorun varmiydi?Hayırlısı valla tam sevinemiyorum da, acayip duygu içindeyim
Eşimin Sperm sayısı 1 milyondan az. Ondan dolayı, normal yoldan zor. :)Insan bi bocaliyo bosluga dusuruyoda:) sahi sen niye tup bebek yaptiydinki? Sorun varmiydi?
Oyyyy oyyy oyyyyHelal olsun canım :)
Kaçıncı gündü bugün kuzucumKızlar bu aksam kan verdim, 141.3 çıktı
Sağol canım, Rabbim sanada nasip etsin. :)Oyyyy oyyy oyyyy
Takvim gelmiiiişşşş
Gebelik hormonu yükselmiş canım, tuttuğunu gösteriyorIyi bisey mi bu? Anlamiyom bu islerden:)
9. Gündü canım. Amin Allah razı olsun, Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsinKaçıncı gündü bugün kuzucum
Hayırlı olsun tekrardan, Rabbim sağlıkla kucağında göstersin
Tamam bekliyorumBu kategori zor benim için.
Ama merak etme sahalara ineceğim.
Şimdi ısınma turundayım.
Önümüzdeki maçlara bakalım.
Evet dün GS-FB maçını izledim.
Hoş Beşiktaşlıyım ben.
Konuyu ne çok karistirdim dimi:))
Yok canım, yüksek değil. İkiz olma ihtimali yüksek sadeceBaya yuksek degil mi o zamsn?
Sevin sevin, daha neyi bekliyorsun sevinmek için kuzucumHayırlısı valla tam sevinemiyorum da, acayip duygu içindeyim
Haber vermek için bitane insanım yok ki arim konusim, biz siz varsınız. Iyiki varsınızSevin sevin, daha neyi bekliyorsun sevinmek için kuzucum
Hayırlı ugurlu olsun sağlıcakla gelsin canim. Takvim yakismisKızlar bu aksam kan verdim, 141.3 çıktı