Bide seninki carpi 3:)) ben yerde yediriyorum ucunude kontrol sltinda tutuyorum boylece doke saca yeselerde sofra bezini topla makinaya at hop bitti gitti:)) bide benimkiler hamurisi filan istiyolar.. bazlama pogca mogca.. pizza istiyo sabah sabah mesela buyuk olan:) o sucuklu yer kucuk oglan sebzeli.. iki cesit yaparim mesela.. birde hem sabahin korunde zor yemek ister birde daha hazir degil mi ? Der:)) erkek milleti her yasta aynilar:)Bendensin gel suraya
Benimkilerin de uyku sorunu var dogduklarindan beri bi de bizimkiler oyle masada oturup yemek yemezlerhemen masada ne var ne yok siyirip atiyolar mama sandalyesinde de oturmuyolar o yuzden ben tabak elimde odaya girince bir birini itmeye basliyolar ben yicem bana ver bana ver diye 1i neredeyse havayla besleniyor cok pimpirikli
Canım nasılsın, ben seni siteden atıldı sanıyordumMerhaba kızlarTariflere baktım da harika görünüyor gercekten. Nevreste ablam tebrik ederim 3. Madalyan gelmiş oylama da bugün bitmiş çok sevindim oy kullanamadığıma Bu kadar güzel tariflerin arasında seçim yapmak zor olurdu.
Emeğine sağlık :) hemşehrim :))Tarifimi beğenip oyunuzu verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim
@Lisabella
@Curly
@Editor
@Lereenim
@BeyazOrkidem
@cilek31
@Akrrep
@rabia01
@yeshill89
@AnGeL3432
@jenesuisquunechanson
@arzum77
@N e V a
@Saksi_Degilim_Ben
@Kanatsizkus
@raava
@la_edri
@ftemiz
@nicksizbirisi
@_sade
@EKMEK86
@poudre
@__giz__
@nehirnil111
@elaaaam
@peynirlirecel
@darkmore
@yesilcan86
@MinikPiranha
@nscckts
@ehlimuhabbet
@krtp86
@Maybe Ladyy
@Zerosima
@60kiloyum
@elizz0006
@usuyenprenses
@reynax
@kendinehas
@sena zeynep
@little dora
@gokceyener
@kucukbikadin
@bebegim-gel
@Sedefce 3535
@yusratugbanin annesi
@deniz_ve_mehtap
@She-
@Pembekoala35
@Asminimdelilim
@konu sahibi
@Liviya
@esmaam
@AmLmad
@kulpukirikcaydanlik
@Kekikotu
@GabrielOEmers
@smyr35
@zeynoc17
@EliFFKeReMM
@Karasya
@elanoraa
@Busrafk
@ozlem2016
@Chocolata_zeynep
N Nnuurrr
@miyaww__
@Safsarisin
@morcivertkedi
@Mariakuz
@Krmzblk
@_FenikS_
@Sultansusultansu
@Meylen
@iggyzo
@perkur
@Susu34
@Zeyzey86
@GoogleTester
@bilge_s
@Bett55
@Bekleyenanne39
Merhaba canım çok teşekkür ederim.Merhaba kızlarTariflere baktım da harika görünüyor gercekten. Nevreste ablam tebrik ederim 3. Madalyan gelmiş oylama da bugün bitmiş çok sevindim oy kullanamadığıma Bu kadar güzel tariflerin arasında seçim yapmak zor olurdu.
AynenBide seninki carpi 3:)) ben yerde yediriyorum ucunude kontrol sltinda tutuyorum boylece doke saca yeselerde sofra bezini topla makinaya at hop bitti gitti:)) bide benimkiler hamurisi filan istiyolar.. bazlama pogca mogca.. pizza istiyo sabah sabah mesela buyuk olan:) o sucuklu yer kucuk oglan sebzeli.. iki cesit yaparim mesela.. birde hem sabahin korunde zor yemek ister birde daha hazir degil mi ? Der:)) erkek milleti her yasta aynilar:)
Tabi anne becerikli olunca çocuklarda ne istiyeceklerini biliyorlarBide seninki carpi 3:)) ben yerde yediriyorum ucunude kontrol sltinda tutuyorum boylece doke saca yeselerde sofra bezini topla makinaya at hop bitti gitti:)) bide benimkiler hamurisi filan istiyolar.. bazlama pogca mogca.. pizza istiyo sabah sabah mesela buyuk olan:) o sucuklu yer kucuk oglan sebzeli.. iki cesit yaparim mesela.. birde hem sabahin korunde zor yemek ister birde daha hazir degil mi ? Der:)) erkek milleti her yasta aynilar:)
Csnim sagolasin canima okuyolar ama:)) korkarim ilerde karilarindan ayni seyi bekleyeceklerde.. hamur acan kizi nerden bulcaz nevos:))Tabi anne becerikli olunca çocuklarda ne istiyeceklerini biliyorlar
Kib le bacım durmaYok ya geyik degil.. ama biri yazinca bende cevsp yazdim:)) beni konu disina surukleyen ban almadi ben aldim Ama:))
O zaman sen oğullarına hamur açmayı öğreteceksinCsnim sagolasin canima okuyolar ama:)) korkarim ilerde karilarindan ayni seyi bekleyeceklerde.. hamur acan kizi nerden bulcaz nevos:))
Anaa essah mi diyon kiz:)) kiblencek bisey yoktu bana gore:) nasil becerdin burda ban yemeyi:)Kib le bacım durmaben yemek bölümünden bile ban aldım kaynima ufak ufak ahhh etmiştim oysa ki demi yasminsay
Ne konusildu kiMisafirim gelmişti giremedim ,çay içerken az bakayım dedim ,baktım yazılanlara güleceğim geri kapattım
Bende ogretiyom. Buyuk olan lahmacun aciyo.. ee malum lahmacun onemli:)) digerleride ogrencek insallah:)O zaman sen oğullarına hamur açmayı öğreteceksinBen öğretiyorum:)
Sevenim çok ellaaaammAnaa essah mi diyon kiz:)) kiblencek bisey yoktu bana gore:) nasil becerdin burda ban yemeyi:)
Tamam o zaman sorunu böylelikle çözüyoruz.Bende ogretiyom. Buyuk olan lahmacun aciyo.. ee malum lahmacun onemli:)) digerleride ogrencek insallah:)
Tobe noldu bacim sana:) yenildik ama ozguvenimiz tam:)Sevenim çok ellaaaammarkamdan topigi mi takip eden bile var kahretsin çok cekiciyim
Hahaha su boregi biraz zorlar simdilikte:) yapsin valla herseyi kadinlar mi yapcak:) hatta benide cagirsinlar yemege:)Tamam o zaman sorunu böylelikle çözüyoruz.Karıcım akşama lahmacun mu istersin su böreği mi açayım
Yok özgüven den değil oTobe noldu bacim sana:) yenildik ama ozguvenimiz tam:)
Aynen öyle canım:)Rabbim iyilerle karşılaştırsın,birbirlerinin kıymetlerini bilsinler:)Hahaha su boregi biraz zorlar simdilikte:) yapsin valla herseyi kadinlar mi yapcak:) hatta benide cagirsinlar yemege:)