Diyet makarna yaparsın kepekli veya tam buğday makarna var,diyet takımındakiler oy verirO da diyettespora başladı
Ama diyetinde hep tatlı var
Şifren kayıtlıdır,geçmişi silip te tekrar KKya girince şifreyi kaydeti tıklamazsan ,banlanınca giriş yapmadan girebilirsin.Siteye giremiyom ben bsnlaninca:)) ne dedinde seni banliycaklarmis:)
Beğeniyom seni fena mı?
Sagolsun:) sahi cok oylanmadi?Senin tarifinide beğendi...
Ama bu kategori oylamaya katilim az oldu
Çok da biriktirdik yorulmuşsundur, kıyamamDiyet makarna yaparsın kepekli veya tam buğday makarna var,diyet takımındakiler oy verir
Şifren kayıtlıdır,geçmişi silip te tekrar KKya girince şifreyi kaydeti tıklamazsan ,banlanınca giriş yapmadan girebilirsin.
Bu arada tarifleri eleştirdim senin lahmıcununu da eleştiririm çok ısrar edersen
Beğeniyom seni fena mı?
Misafirim gelmişti giremedim ,çay içerken az bakayım dedim ,baktım yazılanlara güleceğim geri kapattımÇok da biriktirdik yorulmuşsundur, kıyamam
Elestir bakalim hanim abla:))Diyet makarna yaparsın kepekli veya tam buğday makarna var,diyet takımındakiler oy verir
Şifren kayıtlıdır,geçmişi silip te tekrar KKya girince şifreyi kaydeti tıklamazsan ,banlanınca giriş yapmadan girebilirsin.
Bu arada tarifleri eleştirdim senin lahmıcununu da eleştiririm çok ısrar edersen
Beğeniyom seni fena mı?
Sagolsun:) sahi cok oylanmadi?
O kadar gülecek ne espriler yaptık kiMisafirim gelmişti giremedim ,çay içerken az bakayım dedim ,baktım yazılanlara güleceğim geri kapattım
Yoresel sevmiyolar demek:)Tatli kategorisi olunca akın ediyorlar
Misafirim gelmişti giremedim ,çay içerken az bakayım dedim ,baktım yazılanlara güleceğim geri kapattım
Don-atlet ve cugaramı unutmasın, hatırlat ballımmapus hayatından bahsediyorduk Yasmini yolculamaya gel mutlaka :)
mapus hayatından bahsediyorduk Yasmini yolculamaya gel mutlaka :)
Lavaşın az kuru gözüküyor ,bir de benim tantunideki gibi lahmacunun üzerini soğan ,domates,turşu döşeseydin daha iştah çekici dururduElestir bakalim hanim abla:))
Ya surekli gir cik yaptigimdan sifreyi kaydediyorum. Ban ne zaman gelcek onuda bilmiyorum, oyle kaliyo:)
Liste yapıp asacağım herkes ziyarete gelirken getirsinDon-atlet ve cugaramı unutmasın, hatırlat ballım
Sahi biz neden çekiniyoruzMapusluk birşey demedi kızcağız aslında
İyi fikirListe yapıp asacağım herkes ziyarete gelirken getirsin
Tam tersi kuru degildi.. ilk basta kitir gibi olur sonra dinlenince yumusuyo lahmacun. Bos olabilir dogru ama uzerine cok bisey koyarsam lahmacun kapanip arka planda kalacak o yuzden sade limon ve maydonoz koydum uzerine.. ha ben lahmacun yaptigimdada sade maydonoz ayran yetiyo bana:))Lavaşın az kuru gözüküyor ,bir de benim tantunideki gibi lahmacunun üzerini soğan ,domates,turşu döşeseydin daha iştah çekici dururduLahmacunun üstü çok boş olmuş.
Sen yine etiketleyebilirsin, dikkati benden dağılsın diye demiyorum yanlış anlamaO değil de ben yine Kazeni etiketlemeyi düşünüyordum kaldı bu etiketin üzerine
Bir küçük eleştiri de benden :)Tam tersi kuru degildi.. ilk basta kitir gibi olur sonra dinlenince yumusuyo lahmacun. Bos olabilir dogru ama uzerine cok bisey koyarsam lahmacun kapanip arka planda kalacak o yuzden sade limon ve maydonoz koydum uzerine.. ha ben lahmacun yaptigimdada sade maydonoz ayran yetiyo bana:))