- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Ben ettim siz etmeyin:)).. valla yeni geldin bende:))Henüz nereye gittiğim belli değil, Emmimin insafına kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ettim siz etmeyin:)).. valla yeni geldin bende:))Henüz nereye gittiğim belli değil, Emmimin insafına kaldım
Yıllar sonraAnam nevos 1. Mi olmus:))
Ben ettim siz etmeyin:)).. valla yeni geldin bende:))
Eninde sonunda olacakPsikolojik olarak olmasını sağlayacam diyosun
Çok merak ettimİnşaallah canımŞöyle söyleyeyim yaptık ama daha önce bu şekilde yapmadık.Farklı bir kategori olacak:)
Sonuc kesin dimi:) gerci artik degismezde:)) Nevreste boncuum tebrik ederim.. 3. Madalya yakisir:))Yıllar sonra
Peynirli benim olsun gerisi sizinBenim bildigim makarna cesitleri kiymali peynirli yogurtlu
Oylama dün gece sonlandı bacım, Nevoş madalyadan emekli olacakSonuc kesin dimi:) gerci artik degismezde:)) Nevreste boncuum tebrik ederim.. 3. Madalya yakisir:))
Türkiye mutfağı olarak bı menemen yaparım size en guzelindenDünya mutfağı olursa katılır mısın?
Artık, olanla ölene çare yok bacımNerde kalmıştık
yasminsay cesur olduğunu ispat etmek için neden öyle bir şey yazdın ki,ya Kazenin ters bir anına denk gelirse,seni de kaybetmek istemiyoruz
İnşaallah canımŞöyle söyleyeyim yaptık ama daha önce bu şekilde yapmadık.Farklı bir kategori olacak:)
Kesin canım anket kapandı:)Sonuc kesin dimi:) gerci artik degismezde:)) Nevreste boncuum tebrik ederim.. 3. Madalya yakisir:))
Siteye giremiyom ben bsnlaninca:)) ne dedinde seni banliycaklarmis:)Oylama dün gece sonlandı bacım, Nevoş madalyadan emekli olacak
Öyle diyorsun yani bakacağız artık kategori gelsinAbla sen katilirsin super hizli kadinsin masallah
Olsun o kadar nevosum.. hak ettin bence yaa.. guzelbi kategoriydi bence:))Kesin canım anket kapandı:)
Çok teşekkür ederim
Sende hoşgeldin:)
Yeni kategori gelmeden yetiştin
HoşgeldinOlsun o kadar nevosum.. hak ettin bence yaa.. guzelbi kategoriydi bence:))