Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Hayatta bırakamam:)
Kuzum 10 gündür giyiyorum ondan önce trnçkot ile gezdim:)
Ve neredeyse 3 haftadır çok ciddi öksürüyorum.Ben hasta olunca evde hayat duruyor kendime dikkat etmem lazım:)
Haklısın abla 3 tane kuzucuğun var +1 kocişin var dikkatli olman lazım :)

Pusudayım ama av yok ortalıkta

Bende kazak ve boğazlı giyemeyengillerdenim
En fazla sweet giyerim, ama ayaklarım hep üşür. Polar çorap vazgeçilmezim, neneler gibi dize kadar çekerim
Herkes yeni kategoriyi bekliyor
Aralık ayı umudumuz olsun
Dize kadar çorap onu bende yapıyorum yaa

Herkes yeni kategoriyi bekliyor
Aralık ayı umudumuz olsun
Dize kadar çorap onu bende yapıyorum yaa
Yapmauan yelli benim galiba

İki sene öncesine kadar çorap giymezdim evde şalap salap başardım yerlere ..bel ağrıları başladı ben totomun üzerine oturamaz oldum dalga geçmiyorum cidden oturamiyordum ya yatıyordum yada ayakta duruyordum

Sonrasında öğrendim ki çok nadir görülen ama çaresi olmayan bı romatizmalı hastalık doktorun tek yapacağın şey egzersiz ve kendini sıcak tutman gerekiyor demesiyle çorap giymeye başladım

Aynen canım bu sefer onlarda tarifimi beğenmiş
30 defa katıldım Kazen'den 2 veya 3 kez oy alabildim. Mune den hiç almadım

Mune abla oy veriyo mu ya hic dikkat etmedim:))
Her zaman gelemiyorum, ya dalıp unutuyorum veya sitenin diğer bölümlerindeki tartışmalara höt söt ediyorum diye yetişemiyorum oylamaya ama oy verdiğim oluyor BirTutamMutluluk20 :)

Nevreste' m gönlümün birincisi, evet sana hiç oy vermedim, içimdekini yazayım, yalana dolana, hehe evet oy vermedim deyip geçiştirmeye gerek yok, sana oy vermedim arkadaşına torpil geçiyor denir, hakkıyla verdiğime inanmayanlar olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…