- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
O kadar da değilValla ben soguk seven gordum ama kv gibisini gormedimkadin ciplak bacakla etekle dolasiyor kar kiyamet dinlemiyor valla
Ben de talasemi var ondan üşüyorum:)Bizim kanımız kaynıyor
Demek sensin aplaaaİşte onlardan biri benim
O hep oyleO kadar da değilbende soğuk severim de biraz abartmış kv
Hayatta bırakamam:)Demek sensin aplaaa
Paltonu yavaşça yere bırak
Araları açılmasa bariO hep oylecami acar oyle uyur kp de aksine sicagi cok cok sever kv odanin cami acik uyur kp diger odada sobanin yaninda
Annelerin hasta olmaya haklari yok zatenHayatta bırakamam:)
Kuzum 10 gündür giyiyorum ondan önce trnçkot ile gezdim:)
Ve neredeyse 3 haftadır çok ciddi öksürüyorum.Ben hasta olunca evde hayat duruyor kendime dikkat etmem lazım:)
Haklısın abla 3 tane kuzucuğun var +1 kocişin var dikkatli olman lazım :)Hayatta bırakamam:)
Kuzum 10 gündür giyiyorum ondan önce trnçkot ile gezdim:)
Ve neredeyse 3 haftadır çok ciddi öksürüyorum.Ben hasta olunca evde hayat duruyor kendime dikkat etmem lazım:)
Durum vahimCokdan acildi bileayri yatiyolar
Pusudayım ama av yok ortalıkta
EvetBizim kanımız kaynıyor
Herkes yeni kategoriyi bekliyorPusudayım ama av yok ortalıkta
Bende kazak ve boğazlı giyemeyengillerdenim
En fazla sweet giyerim, ama ayaklarım hep üşür. Polar çorap vazgeçilmezim, neneler gibi dize kadar çekerim
Yapmauan yelli benim galibaHerkes yeni kategoriyi bekliyor
Aralık ayı umudumuz olsun
Dize kadar çoraponu bende yapıyorum yaa
Bende donarim da o pufurtu yu düşünmek rahatlattı beni şuan benim evde çok sıcak :/Nesi pufur kizimciplak bacaga dizden etek diyorum insanin bi taraflari donar
Bizim gibi hızlı hatunlar a yetisemiyor kategorilerMurfak dolaplarimi da sildim geldim hala konu acilmamis
Aynen canım bu sefer onlarda tarifimi beğenmiş
30 defa katıldım Kazen'den 2 veya 3 kez oy alabildim.Mune den hiç almadım
Her zaman gelemiyorum, ya dalıp unutuyorum veya sitenin diğer bölümlerindeki tartışmalara höt söt ediyorum diye yetişemiyorum oylamaya ama oy verdiğim oluyorMune abla oy veriyo mu ya hic dikkat etmedim:))